Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsy
aktív tag
Sziasztok!
Samsung 640Gb HDDvel futottam bele a következő problémába.
Windows vista elkezdett lassu lenni induláskor. Majd 30% proci használatot produkált többször, ugy hogy a processek közt semmi sem volt 1% fölött. Közben vadul kerregett a winyo.
Leállításkor néha 10 percig villogott a HDDled és kerregett a winyo.
Aztán a vistából eltűnt a fél control panel. A következő leállítás után a másik fele is, majd egyb rendszer részek. Más file nem sérült ahogy láttam.Küldtem rá chkdsket, de semmi hibát nem talált.
Formatáltam és ujratelepítettem, semmi hiba, de mostmeg eltűnt az egész asztal (az ikonok)Közben norton antivirus 2009 (jogtiszta) végig futott és friss volt, és semmit sem talált.
Olyan oldalakat nem szoktam nézni ami fertőzhet, se nem töltök le olyna dolgokat.Azóta megnéztem NOD32vel is az is semmi.
Megnéztem 3 féle rootkit scannerrel, semmi.
Most linux alol is végigscanneltem semmi virus se rootkit.Gondoltam jó akkor a winyo.. HDD sentinel: Minden rendben 100% a winyo kondicioja. 2 perces teszt sem talál hibát.
Akkor most mit tehetek még?
AHCI be van kapcsolva mondjuk, de így működött 1 évig...Cseréljek winyot vagy van egyéb ötlet is?
Gariztatni igy hogy tudom, hogy nem található a hiba csak a jelenség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest