- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
castiels #22403 üzenetére
Szia,
A DXVA be van kapcsolva a lejátszóban? Milyen videót próbálsz?
#22405: Ma már a legtöbb felvevő szoftver támogatja a 60 FPS sebességet, szerencsére a fixfunkciós enkódoló egységekkel ez mára bárki számára elérhetővé vált.
Én többek között azért is hagytam abba több éve a filmezést, mert idegesít a 24 FPS okozta akadás. Majd ha a 60 FPS lesz a standard, akkor talán újra megnézek párat, Ha mégse lesz standard (valahogy ez az érzésem, mert majd ráfogják, hogy túl drága), akkor még mindig ott az interpoláció, ami még mindig ezerszer jobb, mint a 24 FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest