Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ahopka

újonc

válasz kcsa #92814 üzenetére

A.)
    Nem akartam én drámát kreálni, csak leírtam a saját tapasztalataimat. Valószínűleg sokan megelégedéssel használják a Liebherr hűtőjüket (pl: Nagya21). Akiknek nincs gondja, vagy nem zavarja a hangosság, vagy külön helyiségben van elhelyezve és nem hallani a lakótérben, ők ritkán írnak ide. Egyébiránt visszaolvasva a fórumot, azért elég sokan panaszkodtak itt a Jiaxipera kompresszoros hűtőkre és nemcsak az olcsó Liebherr-el kapcsolatban korábban is (pl. BBéci 2019-ben 400eFt-os Sharp hűtője).

B.)
    "Jiaxipera's products are exported to more than 120 refrigerator enterprises in over 40 countries. It has established strategic partnerships with BSH, Liebherr, Whirlpool, Electrolux, GE, Haier, Hisense and other world-famous refrigerator enterprises"

Ok, de ez engem nem vigasztal, plusz:
    1. nyilván rengeteg típust gyárt, lehetnek világszínvonalú(bb) termékei a sok típus között
    2. lehet, hogy az olcsóbb kompresszoraiknál kevésbé szigorúak a gyártási paraméterek
    3. lehet, hogy az én KPe290-es hűtőm konstrukciójával, fizikai felépítésével nem kompatibilis az ebben használt kompresszoruk
    (nekünk volt olyan reklamációnk, hogy egy adott cégnél (ez a GREE volt) a mi termékünk egyes daraboknál (nem mindegyiknél) működési zavart okozott a GREE adott termékében , miközben a mi termékünk a katalógusban megadott adatoknak megfelelt és a többi vevőnél semmilyen probléma nem volt)
    Az élet összetett és bonyolult, ezt én belátom.

Új hozzászólás Aktív témák