- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahopka
újonc
A.)
Nem akartam én drámát kreálni, csak leírtam a saját tapasztalataimat. Valószínűleg sokan megelégedéssel használják a Liebherr hűtőjüket (pl: Nagya21). Akiknek nincs gondja, vagy nem zavarja a hangosság, vagy külön helyiségben van elhelyezve és nem hallani a lakótérben, ők ritkán írnak ide. Egyébiránt visszaolvasva a fórumot, azért elég sokan panaszkodtak itt a Jiaxipera kompresszoros hűtőkre és nemcsak az olcsó Liebherr-el kapcsolatban korábban is (pl. BBéci 2019-ben 400eFt-os Sharp hűtője).B.)
"Jiaxipera's products are exported to more than 120 refrigerator enterprises in over 40 countries. It has established strategic partnerships with BSH, Liebherr, Whirlpool, Electrolux, GE, Haier, Hisense and other world-famous refrigerator enterprises"Ok, de ez engem nem vigasztal, plusz:
1. nyilván rengeteg típust gyárt, lehetnek világszínvonalú(bb) termékei a sok típus között
2. lehet, hogy az olcsóbb kompresszoraiknál kevésbé szigorúak a gyártási paraméterek
3. lehet, hogy az én KPe290-es hűtőm konstrukciójával, fizikai felépítésével nem kompatibilis az ebben használt kompresszoruk
(nekünk volt olyan reklamációnk, hogy egy adott cégnél (ez a GREE volt) a mi termékünk egyes daraboknál (nem mindegyiknél) működési zavart okozott a GREE adott termékében , miközben a mi termékünk a katalógusban megadott adatoknak megfelelt és a többi vevőnél semmilyen probléma nem volt)
Az élet összetett és bonyolult, ezt én belátom.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Goddess of Victory:Nikke
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Opera böngésző
- További aktív témák...
- Himiway Zebra (Step Thru) elektromos fatbike
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- Új Tefal EY9428E0 Easy Fry Dual XXL 11L 2 tartályos Air Fryer
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Tágulási tartály Baseflex 12/1.5 6bar
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest