Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sinkapeter

tag

válasz BUZZLGHTYR #71399 üzenetére

Tartósságról nem tudok nyilatkozni, mert csak tavaly december óta van egy Candy CHSBSO 6174B, ami a kicsit több, mint négy éves LG GBB59NSGFB-t váltotta, ami kompresszorhibás lett (garanciában javították, csak a munka és a kiszállás volt 40000). Az is igaz, hogy a Candy azért lett, mert az Auchan az akcióban valószínűleg az ár helyére az árcsökkentés mértékét írta, ezért százezer forintért tudtam megvenni. Minőségben nem látok túl nagy különbséget az LG-hez képest, annak például nagyon hamar elrepedtek a fagyaszó fiókjai, itt semmi probléma nincs még vele, de például a nagy fiókoknál itt a sínen van egy görgő, sokkal könnyebb akkor is kihúzni őket, ha tele vannak. Sajnos ez csak E osztályos, én is elkezdtem nézni, hogy mennyit fogyaszt, ezekben a melegekben a napi 1,5 kWh megvan, bár napi egyet az LG is elhasznált, pedig annak hivatalosan 180 kWh volt az éves fogyasztása. A kínai vezeték nélküli hőmérőt ebbe is áttettem, a hőmérsékletet egész pontosan tartja, ez szintén nem ment a másiknak. Szűkebb, mint egy normál hűtő, de bőven el lehet benne férni. Két év garancia volt rá, aztán ha ez is négy évet elmegy, akkor még mindig jobban jártam vele.

Új hozzászólás Aktív témák