Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• chopin42

őstag

válasz HUTCHDB #60428 üzenetére

Nem akarok vitatkozni, de a teszt akkor is pont fordítva volt, ha az ember nem cserél fejeket. Vagy véletlen, hogy a szőnyeg kefe ment a járólapra, a plüss meg a szőnyegre, mikor szerinted a "hétköznapi nem cserélős" porszavózást akarta imitálni? Meg nekem nem szimpi a roidmi a felsorotl dolgok miatt: szűrés, üzemmódok kezelése, portartály, stb.
    peppe79 #60431
    Nekem az 1c tökéletes, soha rosszabbat, jobb nem is kell, csak egy szőnyeg kefe, hogy kicsit könnyebb dolgom legyen majd. De sajna saomiék vagy hülyék, vagy nem akarnak túl jót csinálni, mert ehhez nincs, a dreame szériához van, de alig kapható, gyárilag csak a dreame xr-ben van (az is a kiszemelt), többinél vagy csak plüss, vagy a dreame 11-nél csak szőnyeg (multi) kefe.
    Ellenben nézegettem cecotec termékeket, és a Rockstar 900 ultimate most elég jól passzol a keretemhez, de alig van teszt róla (ami nem spanyol). Tonnányi tartozék, köztük szőnyeg és padló kefehenger, kárpitfej, gégecső, stb, 3000 mAh 29.6 V, 200 aW, 26 kPa, max 90 perc, Eco, Medium, Turbo és Auto mód, stb.

Új hozzászólás Aktív témák