- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
válasz
chopin42 #60783 üzenetére
Az alis linket elcsesztem, ez a szőnyegfej.
-
chopin42
őstag
válasz
chopin42 #60739 üzenetére
Dreame Xr beszámoló!
73k volt postával együtt, innen vettem. Kaptam rendes garijegyet lepecsételve, korrektnek tűnik.
A teszt haverom lakásában volt (63m2, 3 szoba, előtér, konyha, wc fürdő). 2 kanapé, egy lábtörlő, egy fürdőszőnyeg, és egy szobaszőnyeg volt, valamint a padló. A porszívózások között mindig felakasztottam, a padlót többnyire minimumon takarítottam, így a teljes lakásra elég volt, egy feltöltés, de egy hónapja nem porszívózott alaposabban (több, mint egy órát takarítottuk).
Eredmények:
Kisszoba kanapé+padló (kanapé minikefe, padló plüsskefe).
Háló+nappali egy része (plüss)
Nappali kanapé, az előző szeméttel (minikefe)
Nappaliszőnyeg (szőnyegkefe, közepes fokozat).
Az előtér, konyha stb-ről képet nem csináltam külön, ott is hasonlót szedett fel.
Teljesítményre minimum 1c (20k vs 22k pa), plusz 2 perc turbón, de nem mértem, utóbbira nem is volt szükség. A hozzá adott szőnyegkefe nagyon jó, nem áll meg, rengeteg koszt kiszed. Viszont magára teker mindent. De így nem kell az atkafejjel és a plüssel szenvedni, áldás. Aliról a szőnyegfej dreame cuccokhoz több, mint 50 euro, vám/áfa esetén még több. Az 1c most 60k, szőnyegfejet bele kellett volna faragni, és többre is jönne ki, mint az xr.
Egyszer le is esett, igaz, nem zakózott nagyot, de nem is lett baja, elég strapabíró. A csatlakozásoknál gumitömítés van, az 1c-nél nincs. Amúgy a tartozékok, minden egyéb koppra ugyan az, illetve ehhez van gégecső is, poroláshoz nagyon hasznos.
Részemről, aki most keres mindenes porszívót, és nem fér be neki a dyson v10+++, ezt vegye, mert elég bőven, minden felületre jó. Ajánlom! -
chopin42
őstag
Annyi van rá, kaptam lepecsételt garijegyet, a bolt hamar kiszállította, elég hivatalosnak tűnnek a kevés értékelés ellenére. Utánvéttel vettem (biztonság kedvéért), de szerdán már itt is volt (hétfő este rendeltem). 73k volt tokkal vonóval. Holnap lesz nagybevetés (60nm lakás szőnyeggel, ággyal), majd beszámolok, azt esetleg várd meg, majd képek is lesznek.
-
chopin42
őstag
Nem próbáltam, de a led kijelző felesleges, csak plüss és atka kefe van, szőnyeg nincs, 25pa vs 22pa az xr-hez képest, kisseb fokozatonm 90 perc vs 60.
Szóval padlóra jobb kicsit, szőnyegre rosszabb. Szerintem nem éri meg, mert padlóra amúgy is tökéletes a plüss kefe az xr-el is, szőnyegre pedig van dedikált kefe, amivel jobb (haveromnál egy m2 szőnyegből egy marék koszt szedtem ki...nem ő tehet róla, szar vezetékese van). -
chopin42
őstag
Én most vettem dreame xr-t, postával 73k. Bitang, jó, még nem írtam beszámolót, de kicsit jobb mint az 1c, és van szőnyegfej is. Hétvégén teljes lakás, utána írom a teszt eredményét.
Szerintem ennyiért teljeskörű takarításra (bútor, szőnyeg, padló) nincs jobb ajánlat. -
-
chopin42
őstag
válasz
TheProb #60558 üzenetére
Ha külföld okés, én lehet bepróbálnám ezt (talán fogom is). Papíron nagyon jó adatok, spanyol teszt van fennt róla ahol látszik a proszívó (bár nem rendes teszt). Kicsit drágább, mint amit kinéztél, de rengeteg tartozék van hozzá, és jobb papíron sokkal. A kevesebb tartozékos kiadás olcsóbb is.
-
chopin42
őstag
válasz
HUTCHDB #60483 üzenetére
Az 1c és az f8s1 plüss kefével kb ugyanazt tudhatja kemény padlón, de az 1c jobb szűréssel és jobb tartály ürítéssel rendelkezik, 20k pa max vs 18,5k pa, multiciklon, de nincs szőnyeg kefe, cserébe van kárpit, és 10k-val olcsóbb (most, pedig most drágább, mint egyébként). Szóval összességében jobb. Nekem az 1c tökéletes (akinek nem jó, mások az igényei, több a szőnyeg, van gyerek, autó, kutya a csomagtartóban). Nekem van 1db szőnyeg, és keménypadló. Mindössze azért nem ilyet veszek (miután ezt otthagyom ahonnan költözök), mert nem tudom, fél év múlva hol fogok lakni, és jó lenne egy szőnyegkefe is. Ez valószínű a dream xr lesz, abban minden van, keménypadlóra pedig minimum 1c szint. Tehát nekem tökéletes.
-
chopin42
őstag
válasz
HUTCHDB #60428 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, de a teszt akkor is pont fordítva volt, ha az ember nem cserél fejeket. Vagy véletlen, hogy a szőnyeg kefe ment a járólapra, a plüss meg a szőnyegre, mikor szerinted a "hétköznapi nem cserélős" porszavózást akarta imitálni? Meg nekem nem szimpi a roidmi a felsorotl dolgok miatt: szűrés, üzemmódok kezelése, portartály, stb.
peppe79 #60431
Nekem az 1c tökéletes, soha rosszabbat, jobb nem is kell, csak egy szőnyeg kefe, hogy kicsit könnyebb dolgom legyen majd. De sajna saomiék vagy hülyék, vagy nem akarnak túl jót csinálni, mert ehhez nincs, a dreame szériához van, de alig kapható, gyárilag csak a dreame xr-ben van (az is a kiszemelt), többinél vagy csak plüss, vagy a dreame 11-nél csak szőnyeg (multi) kefe.
Ellenben nézegettem cecotec termékeket, és a Rockstar 900 ultimate most elég jól passzol a keretemhez, de alig van teszt róla (ami nem spanyol). Tonnányi tartozék, köztük szőnyeg és padló kefehenger, kárpitfej, gégecső, stb, 3000 mAh 29.6 V, 200 aW, 26 kPa, max 90 perc, Eco, Medium, Turbo és Auto mód, stb. -
chopin42
őstag
válasz
HUTCHDB #60404 üzenetére
De, a Dreame Xr pont azért tetszik, mert picit jobb mint az 1c és van gégecső és atka+plüss+szőnyegfej IS. Csrébe érdekes boltokban kapható, vagy alin
Ráadásul az általad linkelt "teszt"-et a Roidmi f8s gl-ről addig tudtam megnézni, amíg a szőnyegen a plüss fejekkel tesztelt... Eleve nem értettem, miért a szőnyegfejekkel erölködik a keménypatlón, mikor arra a plüss való, a szőnyegen pedig a "lapátos" fej. Pont fordítva csináltaNem csoda, hogy a Dyson maximum vákumos szőnyegfeje nem szedte fel a nagyobb darab szemetet a keménypadlóról, full lefelé állítva.
Amúgy a roidmi f8s szűrése gyengébb az 1c-nél, portartája kisebb, és ahogy írtad, az ürítés körülméyesebb, a falitartója pedig nem tölt. Szóval az 1c után az egyet (?) előre minimum kettőt hátra, plusz 20k-ért. Ráadásul 3 fokozata van, amiből a középső a leggyakrabban használt, de azt csak a bluetooth appban lehet beállítani telefonnal
Tehát neked sem javaslom, nem csak magamnak
A kérdés továbbra is nyitott : dreame xr, vagy 100k alatt=ért bestbuy padlóra, szőnyegre, kárpitra, porolásra.
pjen Jobban megnézem akkor, de nemigazán tűnik úgy, hogy összességében jobb lenne a mostaninál kényelemre, sokoldalúságra. Inkább ez is oldallépés, mint előre. Az igazi az lenne, ha az 1c-hez vehetnék szőnyegfejet, és kész. -
chopin42
őstag
válasz
HUTCHDB #60401 üzenetére
Az atkakefe nagyon jó a 1c-nél, és az van a többi xiaominál is, amint kinéztem, ennél talán nincs.
De majd jobban utánanézek.
pjen#60399
Pontosan melyi philipsre gondolsz? Erre? Azt elfelejtettem írni, hogy felső motorost szeretnék, mint az 1c, hogy beférjen a bútorok alá is. Emellett nincs gégecső (bár az nem az első szempont).
Egyéb tippek? -
chopin42
őstag
Üdv!
Már három hónapja hasznáok rendkívüli megelégedéssel egy Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C (SKV4106GL)-t. Még 48k volt a turbadotól, igaz, így gari már nincs
Tényleg imádom, kitapasztaltam, nálunk tökéletesen elég (járólap, egy csavart szőnyeg, kanapé, kárpitos cuccok, ágy, polcok).
De sajnos az élet közbeszólt, el kell költöznöm a feleségemtől és egyedül kell élnem (vajon miért, szerintem mindenki kitalálja...) A porszívót itthagyom a jelenlegi otthonomban, szóval kelleni fog egy másik, amit az eddigi tapasztalataim alapján választanék, a hiányosságokat is beleértve.
Olyan akkus proszívót keresek, ami minimum olyan jó, mint a mostani, de jár hozzá szőnyeg kefe is (megoldottam nélküle, de jobb lenne), és esetleg kivehető akku is, illetve nem 150k+.
Állat nem lesz így, szőnyeg akad, kellene egy gégecső is a polcokhoz, géphez, mert azt elég nehéz takarítani az 1c-vel a porszívógép miatt, fárasztó.
Amiket néztem:
Xiaomi Dreame XR vagy Xiaomi Dreame XR Premium (VVN4) (nem tudom, mi köztük a különbség)
Esetleg Xiaomi Dreame V11 (bár ehhez még kell vennem szőnyeg kefét, bár nem drága, és legalább van).
100k-nál többet semmiképp sem költenék és nem márka alapján néztem, hanem ár-értéket keresek. Dysonok elérhetetlenek, és nem is jobbak tán, mint amennyivel drágábbak.
Valakinek valami tipp az 1c handheld+szőnyegkefe megoldásra? Sajét tapasztalatok is jók lennének.
Köszönöm -
chopin42
őstag
válasz
chopin42 #56899 üzenetére
Következzen a részletes beszámolóm a Xiaomi Mi 1C Handheld akkus porszívóról! Kicsit hosszú lesz, de kiemelem a fontos elemeket.
Lakás: 40m2 panel, sok bútor, viszonylag kis összefüggő tér. Félhosszú szőrű ragdoll macsek van.
Ma befogtam egy teljes takarításra: összes helység+ágy, kanapé, kárpitozott cuccok, némi portalanítás a polcokon, egy nagyobb csavart szőnyeg, egy kisebb rongyszőnyeg, egy lábtörlő, gumialátét a macskaalomnak.
A lakást nem takarítottuk másfél hete, mindennap felsepertem, hajat összesezdtem (nem igénytelenség, múlt héten lett volna esedékes, de nem jött meg a porszívó a Turbadotól).
A keménypadlót (járólap, laminált) közepes fokozaton tisztítottam, a puha kefe eszméletlen jó, nagyon szépen összeszedett mindent. Sarkokhoz a hosszabb, szőrös kefével is ellátott szűkített toldót használtam, ahol nem, ott kefét hátratolva a szűkítő erősen felszívta az odaragadt koszt. Volt némi pókháló is, azzal is elbírt. A szűkített kefe szőrébe beleragad a szösz, haj, azt kézzel kellett leszedni és "beadagolni" a csőbe, de nem sok ragadt bele a teljes takarítás alatt.
Kanapét, ágyat, kárpiozott székeket (2 db), sarokétkező ülőrészét a kisebb, szőrös fogróval ellátott atkafejjel takarítottam, szintén közepes fokozaton. Ezeken jó munkát végzett, elég sok koszt kiszedett. Az ágy rég nem volt takarítva (a régi nem volt rá megfelelő), abból feltűnően sok jött. A haj sajnos rátekeredik, kipattintva kézzel le kellet szedni róla (a takarítás végén). A rajta lévő műanyag időnként nem feküdt rá teljesen a szívott cuccra, ilyenkor csökken a szívóerő, kis igazítással helyére billent. Ilyesmire teljesen megfelel.
A szőnyegeket, lábtörtlőt, is az atkafejjel takarítottam, mert a puha kefe nem alkalmas igazán (megáll, illetve nem megy mélyre), közepes fokozaton. Ezekről is szívott, dedikált szőnyegfej nélkül viszont nem tökéletes a munka. Elsősorban a keskenyebb méret miatt egy szőnyeg tovább tart. Illetve a csavart szőnyeg eleve mélyebb, hosszabb szálakkal rendeklezik, de karbantartásra megfelel (arra amúgy is kell majd egy rendes takarítógép, lehet az lesz a következő gép). A rongyszőnyegre okés, a régi sem végzett jobb munkát. Mivel a kefe forog, meg kellett kérnem a feleségem, hogy álljon a szőnyeg végére, mert maga alá gyűri. Összességében nálunk aránylag megfelelő, de azért egy dedikált szőnyegfej tartozák kéne, vagy egy vákuumos szélesfej, mert a motor maga elég erősen szív közepes fokozaton is. A macsek nem szőrözik annyira, azzal "elbírt".
Akkuidő: az akku végig bírta, nem mértem, hány percig, de a szobákat egyesével tisztítottam, ezek között mindig felakasztottam a töltőre. A szőnyegeket már egy "csíkkal" takarítottam. A takarítás végén a rövidebb szőrös toldóval még leporoltam a gépet, billenytűzetet, könyvespolcot "eco" módban. Néhány perc volt. Maga a porszívózás ténylegesen nagyjából 30 percig eltartott, azt simán bírta. Pár óra alatt fel is töltött, szóval ezzel nagyon elégedett voltam, a "ravasz" miatt nem megy sokat a gép, ezért takarékos is.
Hátrányok: az említett szőnyegkefe elkélne, a portartály lehetne nagyobb, mert 3-4x kellett ürítenem. Zacskót rá kell húzni, úgy kell üríteni, mert a csapóajtó "szétveti" a finom port, mikor kicsapódik. A porkefe "egyenes", így poroláskor érdekes szögben kell tartani a gépet, ha pl polc, könyvek tetejét akarja az ember porolni. A "ravasz" nyomása fárasztó lehet, de nem vészes. Ezen kívüljobb lenne egy részletesebb akkuidő jelzés (akár 5 pont), mert egy ponttal még bőven porszívóztam 10 percet legalább, de fogalmam sem volt, meddíg bírja. Valamint az, hogy nem cserélhető az akku, az fatális tervezési hiba (döntés?). Kíváncsi vagyok, számít-e, ha sokszor felrakom hszanálat közben, lesz-e memória effektus, akkukapacitás-csökkenés mikor jelentkezik. Remélem egy 5 évet bírni fog, és utána lehet kapni majd akkut alin vagy valahol, és házlilag javítani.
Összességében nagyon elégedett vagyok, nálunk teljesne kiváltja a vezetékest, azt meghagyom "munkás" porszívónak. Az pedig, hogy nincs vezeték, álom
Részemről nagyon ajánlott, 48 ropit nagyon megért. -
chopin42
őstag
Igazából amit a ventikről tudok, az alapján fele akkora lyuknál 2x akkora sebességgel megy át a levegő, persze ehhez kell statikus nyomás is, ami a szűkítésből eredő ellenállást legyőzi, ellenkező esetben csökken a teljesítmény. A venti ilyenkor alacsonyabb fordulattal megy az "ellenállás" miatt, de hogy ez mennyire befolyásolja egy páraelszívó motorját, arról fogalmam sincs (különben a panelban már rég kivezettem voolna a 2x90mm lyukon a 120-as csövet egy elosztóval, de lehet, meg is teszem majd).
Amúgy a lassulást úgy kell érteni, hogy fele lyuknál egy 1800-as venti egyéb ellenállás nélkül kb 1650 körül megy, ennyivel lassabb azonos áramerősségnél és pwm fokozatnál. Mindezt persze pc ventikkel teszteltem, egy erős motoros, nagy fordulatú blower ventis páraelszívónál nem tudom, hogy viselkedik, de majd bekapcsolom, és kézzel felezem a lyukméretet, ha a motor jobban erölködik, beszámolok majd). -
chopin42
őstag
válasz
chopin42 #56885 üzenetére
Gyorsteszt után: a szőnyeg a puha kefével problémás, a macska alomnál lévő gumival úgy ahogy elbírt, de a szobai csavart nem igen megy, megáll a kefe. A kisebb, sörtés cucc ágyon pöpec, szőnyegen tűrhető, legfeljebb az lesz befogva. Padlóra a puha kefe szuper, jól szív. Holnap bővebben.
-
chopin42
őstag
Múlt hét kedden rendeltem az Xiaomit 1c-t, most jött meg, töltőn van. Van csavart szőnyeg és cica is, holnap tesztelem, nálunk mit tud. Egyébként tök jó lenne, ha lehetne utángyártott tartozékokat venni hozzá (alin csak gyárit találtam, de legalább olcsón). Viszont egy dolog már akkor zavart, mikor rendeltem: az akku nem cserélhető, legalábbis szétszedés nélkül nem. Gondolom túl jó lett volna az ár-érték, és maguknak csináltak volna konkurenciát...
Mindenesetre remélem egy ideig nem is kell vele foglalkozni. -
chopin42
őstag
Nos, ahogy valaki írta, ismét van a Turbadon Xiaomi 1c handheld porszívó,
48180már 48220 Ft-ért (ák legolcsóbb 55k körül utána). Be is rendeltem,remélem beválik -
chopin42
őstag
válasz
peppe79 #56638 üzenetére
Most készülök ilyet venni, igaz, csak lakásba: [link]
Ezzel nem tántorítottál el, mert ami most van, annál sok minden jobb (bár nem szív rosszul, de a porszűrése már nem az igazi, meg zajos, nehézkes). De azért érdekelne, mi a következő lépcső, ha az ember jobbat akar vezeték nélkül, mint az 1c? Dyson v8? Nem hinném, hogy lesz rá keret (Dysonra tuti nem), csak érdekelne, mi a tényleges feljebb lépés. Pusztán kíváncsiság -
chopin42
őstag
Köszi mindenkinek, a jövő héten eldől
-
chopin42
őstag
válasz
ribarszki #56616 üzenetére
Sajna nem tartozom azok közé, akik az állítólagos átlag fizetést valóban meg is keresik. Ez itt nagyon off, nem is ez a lényeg, csak kicsit elszomorít, hogy külföldön kb a fizetés maximum 10%-a ez a porszívó, nekem meg...nos több. Ezért nincs rá többem.
Oké, hogy a Dyson a top, de annyim sose lesz porszívóra. Ha nem 4x olyan rossz, csak 2x, akkor bepróbálom. -
chopin42
őstag
Üdv!
Porszívót szeretnék venni, mert tele lett a tököm, sok a bútor, kicsi a hely, a vezetékes meg dög nehéz, manőverezni halál vele.
Lakásba kell, 40m2, macska van, egy csavart szőnyeg, azon kívül többnyire járólap és laminált padló. Sok a bútor, székek, asztal, sarokétkező, ezen kívül 1 kanapé, egy ágy.
Vezeték nélküli kell mindenképpen (mert nem akarok semmi akadályozó tényezőt).
Keret maximum 50, nagyon max 60k.
De ennél jó lenne olcsóbb.
Hosszú távra kell, ezt váltanám: Samsung Airtrack 1600w Sc4321, hangos, nehézkes, és a szűrése bőven hagy maga után kívánni valót.
Tudom, hogy elvileg a Xiaomi 1c az ajánlott, kérdés, megéri az árát (a fenti feladatokat elvégzi), strapabíró, jó cucc? Esetleg bármi olcsóbb ennél? Turbados elfogyott, telefont nem veszik fel.
Köszönöm! -
chopin42
őstag
válasz
peppe79 #56273 üzenetére
Ja, most esett le, hogy nem is azzal van tele a net, ami most lesz. Ugyanúgy 22 v volt az előző is. Cikkszám: SHAZ 22.2 C3 (régi) SHAZB 29.6 A1 (új). Viszont akkor érdekelne, hogy a BB9000 által említett 2 modell Ilife h50/ilife h70 jónak számítanak-e, ismeri-e ezeket valaki? 30k alatt mindegyik behúzható.
-
chopin42
őstag
válasz
chopin42 #56262 üzenetére
Megnéztem a videókat, van pár róla. Hmm, 30k alatt van, és teljesítményre közepes, 25-40 perc üzemidő. Mondjuk szőnyeggel tesztelték, a dyson körbeverte, de 6x annyiba kerül. A padlót jól tisztítja, nálunk 40m2 van, panel, háló tele bútorral, kicsi a hely az ágy mellett/előtt, ablaknál, nappaliban kanapé, szekrénysor, étkező, macskaház, előtér nincs tele, konyha nincs tele, de a vezetékes elég szar az előbb felsorolt helységekben. Szőnyegre maradna max a vezetékes, de az meg egy csavart szőnyeg, el kéne vinni kitisztíttatni. Hajszálak miatt aggódok, hogy a kefe betekeri, de elvileg szétszedhető.
Bepróbáljam/van valakinek? [link]
Tudom, hogy a xiaomi hanheld 1c jobb, de 2x annyi, arra nincs most keret, legalábbis van porszívó, nem a semmi helyett kell. -
chopin42
őstag
Üdv! Szeptember 28-tól (26-tól?) lesz a Lidl-ben akkus rúdporszívó, ez: [link]
Ennyiért tudnék most venni gépet, 30k alatt van, utálom a vezetéket. Megéri az árát? -
chopin42
őstag
Üdv!
Porszívóval kapcsolatban szeretnék ajánlást kérni. 2 típusra is. Elolvastam a vonatkozó cikket.
40 m2. Panel. Sok a bútor a nappaliban, egy nagy szőnyeggel. Hálóban egy nagy ágy van, ott is sok a bútor, zsúfolt. Van macska.
Elsősorban kézi, hordozható, akkus porszívót keresnék, hajszálak, apróbb morzsák, alkalmi szöszök takarítására, asztalt leporolni, ilyesmik. Morzsaporszívó, ha minden igaz. Árukeresőt böngészem, az ottani vélemények többsége nem mérvadó, mivel mindenki boldog azzal, amit vesz, amíg nem talál jobbat... 15k-ig mennék, lényeg hogy szívjon, 20 percet bírjon minimum, morzsák, szöszök, bútorokról minimális por, haj, macskaszőr.
E mellé, ha van bestbuy, keresnél vezetékes porszívót, heti 1 porszívózásra, jó szívással, lehetőleg csendes(ebb), porzsákosat (az elvileg jobb), szőnyegre is alkalmazhatót (ne fulladjon meg, ha ráteszem). Az említett 40m2/5 helységes panelba kellene, mindenhová (járólap, laminált padló, szőnyeg, műfű az erkélyen).
Most egy 7 éves, 1600W-os porzsák nélküli samsung van, de már elhasznált, a szűrője is viseltes, hangos, nehézkes, de aránylag szív. Még használható. Keret: nem tudom, mennyit érdemes, nem mennék 40k fölé, csak ha:
Megkapom a kettőt egyben, vezeték nélkül, kivehető morzsa porszívóval.
Leginkább a morzsára kérnék ajánlatot, az mindenképp lenne, a bestbuy nagyobb csak esetleges.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tőzsde és gazdaság
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged