- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Srácok-srácok elég már! Nagyon belelkesedtetek!
Azért köszönöm mindkinek mégegyszer a segítséget!
-
Zoltán
őstag
Rajzolva van. De a szoba felülnézetből van, szóval nem sok minden látszik a házimoziból. Lényegében csak a plazmatv meg a mögötte lévő ''hajlított'' (vagy inkább íves) üvegfal. Ha jól emlékszem. Megnézem majd mégegyszer és ha van értelme akkor bescannelem és e-mailedre elküldöm.
-
Zoltán
őstag
Oké, de már ne bonyolítsuk mert ezt is nehezen követem már.
Szóval:
-Synthesis megvan, csak az árát kell kiderítenem.
-Plazma lesz, azonos márka a DVD lejátszóval.Fujitsu vagy NEC csinál DVD-t is?)
-Biztonság kedvéért a plafonból kijövő projector is lesz, úgy sem látszik, ha be van süllyedve, így nem kell újrarajzolni a tervet. Az ára is megvan.
-Szóval mostmár csak egy DVD lejátszó kell, árastul. -
Zoltán
őstag
Akkor azt mondod, hogy legyen az az izé a falról? De az mi? (
)
Meg attól félek, hogy esetleg azért nem jó, mert akkor újra kellene rajzolnia a szobát, mert nyilván nem rajzolt ilyet a plafonra. De nekem tetszik. Szóval írd meg légyszi mi a fene az.Meg a biztonság kedvéért kell egy plazma tv is.
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
Ez a ''SYNTHESIS THREE 7.1'' THX-es. Gondolom az jó.
Szóval a koncepció az, hogy a legjobb házimozi legyen, de nem stúdiót akar kialakítani, meg nem is egy valódi mozit. Csak házimozit, de abból a legjobbat. Ez a JBL gyártmányú Synthesis rendszer tetszik, csak egy nagy plazma tv kell már hozzá, ugye? Meg az árát kell még megtudnom. -
Zoltán
őstag
Most látom, hogy Technics csak hifit. meg hangszereket gyárt, házimozit nem. Akkor ez a márka kilőve.
-
Zoltán
őstag
Sziasztok!
Egy lakberendező barátom egyik vizsgadarabjához (egy full extrás házikó) kellene valami jó drága házimozi settet összeválogatni. A technikához nem nagyon ért, ezért megkért, hogy segítsek. Én a Phillips csúcskategóriás cuccaira gondoltam, Teknix () vagy mi a neve.
Szóval tételesen kellene egy ilyent összerakni, csak Én sem értek hozzá. Jó lenne, ha le tudnátok írni, hogy mondjuk Ti mit szeretnétek, pl.: ezt és ezt a tipusú bal hátsó hangfalat. Én meg szépen elmegyek a termék honlapjára aztán leszedem a hozzá való képeket.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest