Új hozzászólás Aktív témák
-
Side_
aktív tag
Nah, most mennek kell, majd benézek délután, addig is nézegesd a fentebb lévő linket!
Sok szerencsét...
(A végeredmény az hogy fog megjelenni? Rajzolva, vagy 3D-akármiben, vagy hogy??? Mert érdekelne, hogy is néz ki ez az egész együtt! Ha megoldható, majd kérnék egy képet...ThnX!) -
Side_
aktív tag
Szerintem a többit nyugodtan válogasd össze innen: Bővebben: link
-
Side_
aktív tag
''akinek ennyi pénze van az egységeset vesz, olyat ami egymáshoz optimálisan van kialakítva''
Ha nem ért annyira hozzá, biztos.
Ha nekem annyi pénzem lenne, tutira nem azt veném, amit most írtam, hanem a stúdiótechnikát, ami azér kicsit penge, de nem mondható házimozinak_csak azt lehet eblőle csinálni. Neked sztem ez lesz a nyerő! -
Side_
aktív tag
Ott neméppen TV van, hanem...(nézd meg mi jön éppen lefelé a plafonból)...
Szerintem ez elég korrekt_meg drága_meg HE. És az, h családi ház, meg minden...ki ne villogna egy ilyen rendszerrel.
(ha csak azt nézem, hogy haverom egy 2szobás panelba milyen házimozit csinált a szobájába, akkor ez simán belefér) -
Side_
aktív tag
Egyébként meg az a bajh, hogy nemudom, hogy ilyen HE házimozikba mennyire lehet elmenni a stúdiórendszer irányába. Mert akkor még elég sok cuccot lehet venni;) Pl effektproci, az tuti jöhet (meg asszem az a SYNTHESIS-nél is van), akkor EQ, meg ilyen hangváltós dolgok, limiterek, de tényleg nemtudom, h ez mennyire házimozi kategória.
Nekem az -
Side_
aktív tag
Erősítő, esetleg minden hangfalhoz külön, vagy csak páronként 1 db, nem plazma vagy lcd, hanem fullos projector (vagy egy állat crt-projector, bár ez régebbi dolog, viszont nagyon drága, vagy nagyon újfajta LCD-projector, de azt nemtom hol találsz elég jót). Meg ha már az ár sem lényeg, a legdrágább asztali dvd-író. (Bár én inkább vennék valami nonamet, ami divxet is tud meg minden, de az már nem high-end.) Tehát menj fel sony-nak meg hasonlónak a honlapjára, és keresd a legdrágább dvd-írót
-
Side_
aktív tag
Most látom, h nincs felső limit! Akkor egyértelműen hyper-super stúdióhangfalak!!! (Csak azt, hogy ilyet hol találni, mármint honlapon, arra én is kíváncsi lennék.) De amit az előbb írtam azt mindenképp nézd meg, mert házimozinak igencsak házimozi, és high-end-nek is high-end!!!
-
Lizzard
aktív tag
Hi!
B&W honlapja: Bővebben: link
Jah és ez nem Bower&Wilkinson, hanem Bowers & Wilkins...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest