Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wayteq x960bt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #1190 üzenetére
Csináltasd meg nyugodtan, biztos jobb lesz mint a pc vezeték
-
BBéci
legenda
válasz
ctrlaltdel13 #1188 üzenetére
Kell egy bizonyos hosszúság, hogy kifejtse azt a hatását, amitől jobb lesz a hangzás. Nem én találtam ki.
Bajnokpityu is említett "másfél méteres szabályt", biztosan nem az ujjából szopta.
Fordítva kell nézni, a készülék szemszögéből az első 1,5-1,8 méterről van szó, nem az utolsóról. Ha már kábelezel, akkor tedd úgy, ahogy sok százezer rendszerben bevált. -
BBéci
legenda
válasz
ctrlaltdel13 #1180 üzenetére
Sokak tapasztalata szerint a tápkábelek döntő többsége nem véletlenül legalább másfél méteres. Az Alcesé is azért akkora, amekkora. Ahhoz, hogy kifejtsék pozitív hatásukat, kell egy bizonyos hosszúság.
Lehet kapni kiváló dugókat, pl. Oyaide, Furutech, többen írtak róluk, nekem nem volt velük dolgom. -
zsoika
addikt
válasz
ctrlaltdel13 #1180 üzenetére
Szerintem BALS dugókkal nem tudsz mellélőni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest