- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
-cobra-
aktív tag
Szia!
Köszi a tippet, és is erre gondoltam. Ma délelőtt felhívtam a helyet ahol vettem, és mivel közölték, hogy a garancia idő lejárta után az én költségemre megjavíttathatom a szervizben, így vettem a bátorságot és belekukkantottam. A fejhallgató csatlakozója egy külön kis nyákon csücsül és egy 5-6 eres szalagkábellel van átvezetve az alaplap hátsó részére. Lehúztam a csatlakozót az alaplapról, hátha kiszűröm a fejhallgató csatlakozójának kapcsolóhibáját, de így se szólalt meg. Ezután visszadugtam a csatlakozót, és megszólaltak a hangfalak!
Ez alapján én valami kontakt hibára tudok gondolni, ami rendesen megszívatott. Hú most nagyon örülök, ilyen olcsón még nem vettem soha erősítőt.
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Több mint 2 évig hiba nélkül használtam egy NAD 315BEE erősítőt, de a mai napon valami elromolhatott benne. Egyszerűen nem ad ki semmilyen hangot magából a hangfalakon keresztül, de a fejhallgató kimeneten tökéletesen működik. A bekapcsoló gomb megnyomása után eddig halk pattanást lehetett hallani, ha bekapcsolt az erősítő, most nem hallom ezt a hangot. A probléma akkor jelentkezett, amikor kihúztam a fülesemet az előlapból, és ekkor már nem váltott át a hangszórókra.
Ha valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baja, akkor megköszönném a segítségét!
Üdv
Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest