- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Romyka #26551 üzenetére
megköveztek, de én izlésemnek a sorrend:
1. polk Wharfedale Obsidian 600 szett Dali Concept 6 együtt.mindnek más hibája/előnye van, még nem tudtam dönteni ennyi hallgatás után.
4.Mission MX4 szett
5.Kef C7 szett
a jamot nem hallottam.jazzekre, rockra.kef magasát egyszerűen nem állom...
-
törölt tag
válasz
Romyka #26555 üzenetére
4 ohmig köthetsz rá hangfalakat a hm. erősítőkre.Csak arra az Ohmra adják meg az adatait az erősítőknek,pl telesitmény,torzitás.Mivel itt az erősítő a forrás szerepét tölti be,ezért csak belső ellenállásuk lehet,tényleges ellenállásuk a hangfalaknak van
Polk megosztott 1 helyével egyetértek és Dorian Denon1911/Onkyo608 javaslatával is. -
ricsik
őstag
válasz
Romyka #26555 üzenetére
Az alapvető kérdésekre a választ az első hozzászólásban találod, amit nem kis munkával készítettek el a kollégák.
Én a polkot betenném a 2. helyre, de én elfogult vagyok a Dalikkal.Dorian: egyet értek.
KisApám: félreértetted, 6. nem a sorban, hanem a listában, mint új belépő, ő arra gondolt.
-
Dorian
félisten
válasz
Romyka #26555 üzenetére
Sanci listájával egyetértek. A Polk szett véleményem szerint a Dali Concept-tel megosztva kapná az első helyet. Ha szigorúan 2.-ra teszem, a polkosok kiherélnek
Viszont ez a kettő megérdemel Onkyo 608 - Denon 1911 szintű erősítőt is. Akkor is, ha kiesik a 2x szabályból.
Az Ohmokkal ilyen szinten (6 vagy 8) nem kell foglalkozni. -
KisApám
addikt
válasz
Romyka #26551 üzenetére
Polk Audio szettben nem gondolkoztál?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Mobil flották
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Autós topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Medence topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest