- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
zonusz #32461 üzenetére
Szerintem elég korrekt "kis" szettet raktál össze, 18nm-re én sem biztos, hogy nagyobb dobozokat vettem volna. Mozihoz megvan a sub, zenére meg igen jók tudnak lenni az állványos dobozok.
Nem akarom én sem fokozni a vitát tovább, úgy látom azért már jobban értjük egymást, de ezek igen messze vannak már a bögreszettektől. Bőven belépő kategóriás HM szettek, ami az én szótáramban azt jelenti, hogy én is szívesen hallgatnék egy ilyet. Megyek is, és élvezem a sajátomat kicsit. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
zonusz #32461 üzenetére
Hasonló kaliberű szettem van nekem is: az Onkyo 608-cal közel ekvivalens H/K 255 és a Q-Acoustics 1000-es sorozatú 5.0-ás szettje, mindezt egy G20 és egy Popi A-210 mellé. Tökéletesen elégedett vagyok a rendszerrel, az ízlésemnek, felhasználási körömnek és a helyiségnek teljesen megfelel. Szerintem Te is hasonlóan jó minőségű cuccokat raktál össze, ugyan nem tudom (csak sejtem) milyen áron, de szerintem korrekt belépő házimozi (TV-t és lejátszót tekintve nem is belépő, hanem erős közép) jött ki a dologból.
-
-
snoopy
aktív tag
válasz
zonusz #31998 üzenetére
Hát úgy elment, de ez az én véleményem! Szépen szólt, de valamiért nem fogott meg, valami hiányzott belőle számomra. Nem dübögött, de volt mély, nem is csiripelt, meg tisztán érthető volt akció közben is amit a színész szövegelt.
Hát igen, volt Bose is, na az jó volt, azt elviselném mozira simán. De azt meg sem néztem igazán látván az ártáblát.
-
snoopy
aktív tag
válasz
zonusz #31761 üzenetére
Hát én is szemezgetek azzal is, de igazából az Movie CD 1000-est néztem, de nem sok infót találtam róluk sajna, mondhatni semmit, ami volt az is német, az meg leves nálam. Pedig méretileg azok pont faszák lennének. Főleg a hátsók. Úgyhogy az első kérdés engem is érdekelne.
-
BBéci
legenda
válasz
zonusz #22151 üzenetére
Heybrook dobozok közül csak a legendás HB1-et ismerem, Ultimáról még nem is hallottam.
A HB1-ből kiindulva, ami nagyobbacska állványos doboz, a tieid viszont állóak, saccra legalább 200000 forintot kell kiadnod egy párra, hogy ugyanolyan hangminőséget kapj. Elsőként a nemrég emlegetett Focal Chorus 716-ot érdemes lenne meghallgatnod, aztán ahhoz lehet viszonyítani és elgondolkozni a további lépéseken.(#22172) Mr-Pamacs
A tévéből Scarton ki tudsz hozni sztereó jelet, de az nem az igazi. Normális házimozi rendszert kellene venned, amin van digitális bemenet!
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest