- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
BBéci
legenda
Némelyik kérdésre nem lehet válaszolni.
Mit nevezel normális kéteres kábelnek? Azt, amelyik nincs elszakadva?
Az első hozzászólásban olvasható, hogy a rendszer többi eleme (lejátszó, erősítő, 5.1 szett) árának 15 százalékát célszerű kábelekre költeni. Vedd azt, ami ebbe az összegbe belefér!(#17104) Dorian
Milyen házimozi rendszer az, amelyikben nem szimmetrikus az elhelyezés?
Én értem, de jobb lenne pontosabban fogalmazni.
A frontokhoz nem vastagabbat érdemes venni, hanem egy fokkal jobb minőséget, ha zenét is hallgat az ember. -
Dorian
félisten
A frontokhoz és a hátterekhez páronként ugyanolyan hosszú legyen a kábel, akkor is, ha nem szimmetrikus az elhelyezés.
Kácsában van ezer féle, értenek is hozzá. Elmondod mihez kell, és ajánlanak valami OFC rézkábelt
Frontokhoz, centerhez érdemes kicsit jobbat, vastagabbat venni, anyagi lehetőségektől függően, de 2x2mm2 alá semmiképp ne menj.
Bekötésnél a polaritásra és az irányra kell figyelni. -
v.attis
őstag
Filmhez kell szub, de zenéhez nem muszály. Sőt nekem írták többen, hogy évekíg használták 5.0-ban a rendszert.
Ezt a két rendszert eddíg senki nem említette, legelterjedtebb ebben a kategóriában a mission, legalábbis én így vettem ki itt a fórumon.
Amit mindenki egyhangúan tanácsol, az a meghallgatás. -
jugen
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest