- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Keksz
senior tag
hi,
Ozaki b5-ot mennyiert lehetne eladni? van vmi otletetek?
[link]
Hasznalt, taviranyito neha nem mukodik, de egyebkent patent.Koszi,
Keksz -
Keksz
senior tag
Sziasztok,
az miért lehet hogy benyomom az erősítőt (Yamaha RX-V363), átkapcsolom a tuner funkcióra és csak a center és a két hátsó (!!!) hangfal szól. Az elsők nem!
Kábelezést most néztem át, jól van bedugva minden.
Ez valami feature vagy vmi rosszul van beállítva?Más:
PC-ról hogy tudnám ellenőrízni? mert régen a sima 5.1-hez volt ilyen TESZT funkció a windowsban, ami mondta hogy "front right", "front left", "rear left" és "rear right". Ilyet még nem találtam.Köszi,
KekszUI: sztem azok még film közben sem szólnak soha,
-
Keksz
senior tag
Van egy Yamaha 5.1-es szettem, és ott a mélynyomó egyből a földön áll. Régen ilyen kompakt cuccom volt, és annak volt négy talpa.
Kaptam a cucchoz ilyen textil kis korongokat. Azt ragasszam rá? vagy rakjam fel vmi szerkezetre, vagy nem gáz neki ha közvetlen a földön áll? -
Keksz
senior tag
Vkinek használja úgy a boxot hogy optikai kábel a hangnak és HDMI a képnek?
Be tudta ezeket egyszerre dugni?es
-
Keksz
senior tag
Ezt a gyors valaszt koszi! Nem gondoltam volna h egy 2007es posztra ilyen gyorsan ir a gazdaja.
A HDMI csak a kepnek kellene, es ha mar veszek vmit akkor az jo ha tudja az 1080p -t is attolni. Mert most az a bajom h a tévém majdnem ket eves es anno azon csak 1 db hdmi bemenet volt. Viszont kozben jott az xbox 360, ami mar menne hdmi-n, de jelenleg composite es vennek egy Popcorn Hour lejatszot, ami megint hdmi-s, de a hang mindenhol mehet kulon is, igy azzal nem kell foglalkozni. A masik lehetoseg h 15000 forintert van 4in1 hdmi switch de az nem tudja a hdmi-t, ezert gondoltam egy av erositore es uj hangfalakra.
De akkor sztem tulelem a 2db bemenettel is.
Szoval sztem akkor erositonek jo a Yamaha RX-V363 es ehhez vmi passzolo hangfal szett, pl? ahogy irtad a Yamaha - NS-P11022.900 + 44.900 = 67.800
Ez igy korrekt?
-
Keksz
senior tag
Hello,
tudsz nekem is ajanlani vmi kezdo rendszert, aminel nekem fontos hogy legyen rajta HDMI 1080p, min 2 bemenettel vagy inkabb 3 bementtel (1 kimenet eleg!), SPDIF in (Popcorn Hour lejatszo miatt) es ra tudjam kotni meg a szamitogepemet is, ami most egy Ozaki B5-os kompakt hangfalcuccra van kivezetve. Plusz Xbox360, de olyan csatlakozo 99% hogy lesz rajta ami annak kell (bar asszem annal is van mar vmi digitalis kimenetem, es az sem artana akkor). Kb 70.000 - 75.000 forintig.
Köszönöm!
Keksz
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Tőzsde és gazdaság
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest