- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
fury71
aktív tag
válasz
prekyou #1948 üzenetére
Vagy egy haverom akinek hasonló a problémája.
Egy 2002-es Philips HM rendszere van és megadta magát a lejátszó része. Szervízben van és ha nem tudják megjavítani akkor ő is egy Pana játékost akar venni.
A szervizes azt modta nyugodtan bekötheri az AUX bemenetre, de mondtam neki, hogy az csak egy sztereó bemnet és nem fogja kiadni a DTS és DD hangsávokat.
Most fontolóra veszi hogy, beújít egy AVR-t és a HM hangfalait ráköti. Megnéztem simán be lehet kötni a hangszórókat.(8 ohmosak), még a mélynek is RCA-s kábele van. -
dabadab
titán
válasz
prekyou #1948 üzenetére
A TV-dhez nem feltetlenul kell ilyen DVD lejatszo, mivel a TV-k maguk is tudjak ezt a mutatvanyt. Szoval a kepminoseg teren az uj DVD lejatszo minden bizonnyal nem hozna kulonosebb kulonbseget, ellenben elvesztened a terhangzast (a PLII nem terhangzas, az csak "veletlenszeruen" szetdobalja a hangokat a hangfalakra).
-
canniball
nagyúr
válasz
prekyou #1945 üzenetére
Az Owner's manual szerint az AUX/DI gombbal tudsz a külső forrásra váltani (hogy miért AUX/DI az nem tudom). Az útmutatóból azt vettem ki, hogy tényleg nincs rajta más bemenet, gondolom ezt a lehetőséget stereo forrásokhoz (CD-lejátszó, videomagnó stb.) találták ki, hiszen ebben már benne van a DVD-lejátszó...minek akarsz egyáltalán még egyet?
Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest