- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
válasz
Makk Márton #37470 üzenetére
számtalan oka lehet annak, hogy miért cserélnek le egy viszonylag új cuccot...feljebb vált, megszorult anyagilag, nem tetszik a hangja...stb
Ha csak a fent említett Pioneer 922-vel hasonlítom össze, a yamaha drágább 10k-val, fix tápkábele van és kevesebb bemenete...ezzel nem a Yamahát akarom leírni, csak azt mondom a felsoroltak közül van jobb választás.. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Makk Márton #36443 üzenetére
Én úgy látom, csak Nagy-Britanián belül szállítanak.
-
BBéci
legenda
válasz
Makk Márton #35770 üzenetére
A semminél tényleg jobbak, de pénzért adják mindhármat.
-
BBéci
legenda
válasz
Makk Márton #35767 üzenetére
Azokkal még átmenetileg se kínozd magad!
Ha összegyűjtötted a normális szubládára való pénzt, (50-60e) akkor kell körülnézni a használtak között! -
coolmpi
aktív tag
válasz
Makk Márton #34079 üzenetére
Úgy 2-3 hónapja vettem az erősítőt, most jutottam el oda, hogy már nagyon bosszantott a két távirányító...
Ezért örültem is neki, hogy sikerült beállítani.
A TV is viszonylag új darab, nyári... Az a bajhogy ismerősök között se olyan TV ami tud 1.4-et + ARC-ot, se olyan erősítő ami tud 1.4-et + ARC-ot...
BTW optikain tökéletesen működik...
@Makk Márton neked a másik erősítővel simán ment az ARC? (Milyen TV-d van?)
-
MadKet
tag
válasz
Makk Márton #30612 üzenetére
Hello,
Csak azért írok, mert ez az erősítő rajta van az én listámon is mint kiszemelt áldozat
Megkérdezhetem hogy honnan és mennyiért sikerült hozzájutnod? Illetve hogy mi a véleményed róla, amint sikerült tesztelned.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv.
Laci -
putyu10
aktív tag
válasz
Makk Márton #29750 üzenetére
A hang setupot lekel futtatni először.
-
törölt tag
válasz
Makk Márton #29684 üzenetére
1: Béci is irt róla, de próbáld a H/K menüüjében a HDMI CEC-et engedélyezni, hátha..
2-3: Az UPC küldhet ki olyan képet, amit nem ismer az erősitő. Lehet az upc box menüjében kell variálni. Engedélyezve van e a kép? Nem e csak audio only. Utána názd meg milyen beállitással megy ki és változtasd olyanra amit az H/K leirásában támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged