- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makk Márton
csendes tag
válasz
coolmpi #34103 üzenetére
Szia!
Az én problémám nem az ARC volt (az én SAMSUNG plazma TV-m nem tudja), hanem a megmagyarázhatatlan szakadozás, illetve a hang eltűnése. Nekem is csak a direkt optikai kábelezés segített. A HDMI egyszerűen nem ment. A UPC boxból kijövő hang közvetlenül a TV-be kötve szólt, az erősítőben eltűnt. Ugyanazzal a kábellel bármely másik jelforrást simán "átengedte" a képet és megjött a hang is. Cseréltem a kábelt, nem oldotta meg. De ugyanazokat a kábeleket más jelforráshoz párosítva hibátlanul működtek. Sem a MM-ban, sem a szervizben nem tudtak még csak ötletet sem adni, pláne nem megoldást kínálni. Itt is kértem tanácsot, de nem jött ötlet.
Így lett a Yamahám, amit nem bántam meg, bár a beállításaival még sokat fogok játszani... -
Makk Márton
csendes tag
válasz
coolmpi #34026 üzenetére
Szia!
Mostanában vetted az erősítőt? Én nagyon hasonló hiba miatt vittem vissza két nap után az enyémet a MM-ba. Szó nélkül visszavették, korrektek voltak.
A visszavétel előtt beszéltem a szervizzel, ahol a problémára nem tudtak magyarázatot adni, ötletük sem volt, igaz, azt is elmondták, hogy élőben még nem is látták a típust... De ők is rendesek voltak, a telefonos érdeklődésemre sem voltak lerázósak, majd' fél órát ötleteltünk.
Másodszor azért nem mertem nekifutni, kicsit átgondoltam a dolgot, Yamaha RX-V 673 lett a vége.
Remélem Neked nagyobb szerencséd lesz a dologgal, és sikerül megoldást találni a kérdésre! Meséld majd el, mire jutottál!
-
törölt tag
válasz
coolmpi #34026 üzenetére
Én innen kábelre gyanakszom. Bár könnyeb ki lehet zárni: kösd össze optikaival a tévét és ugy üzemeltesd. Cseréld ki a HDMI kábelt (mivel írtad,optikaival jó ami eredetileg benne van) Ha nem akadozik akkor vagy beállitás az AVR-en/tévén vagy müszaki hiba áll fent. ha akadozni kezd akkor a kábel a ludas.
-
BBéci
legenda
válasz
coolmpi #20369 üzenetére
Ne dugdosd máshová, csak a HDMI OUT ARC feliratúba.
Megnézem valahol a leírását, mert benne van, az biztos.
A saját, beépített tunerrel fogott tévéadás hangját akarod kivezetni, vagy a médialejátszóét?(#20371) zolaas
2010AE volt nálam, az nagyon tetszett, az árkülönbség híven tükrözi a minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest