- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
válasz
Kisbocs06 #25583 üzenetére
Ez masra valo. A linken egy A/V kabel van. Sarga a videonak, feher-piros a hang. Nem is a kabellel van a gond, hanem tenyleg az aljzatok sztereo aljzatok, nincs bennuk 3 csatorna. De nem is kell neki szerencsere.
Siman megy vele, mivel 7.1-et is kezel! Tedd fel a Realtek drivert es ott is be tudod allitani a kimeneteket. Sot amikor bedugod a jacket meg ki is tudod valasztani bizonyos aljzatoknak a szerepet, mert erzekeli, olyan kis okos...Thats the way to go!
Sok sikert!
Nem tudom pontosan igy nez ki-e a tied, mert az enyem sem, de nem talaltam masmilyet. A lenyeg a Speaker Configuration, megnyomod, kivalasztod 2.1 es jo vagy...Az aljzatokat ennek megfeleloen osztja ki, hogy eppen milyen beallitast hasznalsz!
-
toM517
aktív tag
válasz
Kisbocs06 #25580 üzenetére
Szerintem annak semmi ertelme...(es mivel stereo jack aljzatok vannak a hangkartyakon is ezert lehetetlen is).
Allitsd a hangkartyad 2.1-be es a FL/FR vezesd ki egy jacken, a subot meg vezesd egy kulon az erre kinevezett jacken. Hasonlo rendszerem jelenleg is igy uzemel, ha nem tudtam segiteni elnezest! -
zolaas
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest