- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
Gondolj bele,mi szopás, mire 2 routeren keresztül lejátszok valamit hálózaton.
Popi hálózatkezelése nem valami tökéletes. Win7es szerver látja popit a hálón, meg is osztottam a cuccokat, de 5% az esélye, hogy ha hidegbekapcsolom a popit ezt használni is tudja. Amíg mindketten azonos routerre csatlakoztak, nem volt gond. Valszeg hosszabb távon megoldás,h az egyik router helyett egy wifis switchet használok. Vagy megtanulom jól beállítani a 2. routert...
Úgyhogy bekerült egy 2 terás a popiba.
Squeezeboxnál nagyjából 10mp beállítani, hogy kérjen dhcp-n ipt majd keressen rá a szerverre belső hálón. 10mpbe belefér a saját restartja is a végén.
-
Ed Parker
nagyúr
Köszi, közben rájöttem, reggel molyoltam vele picit és meg is szólalt a flac samba szerveren keresztül.
Viszont valami iszonyatosan belassul, komolyan olyan érzés mint amikor egy bd iso-t inditasz, csak az nem 25gb hanem mondjuk 500.
Forog a kerék vagy két percet mire kiírja a nevét.
A tv meg 1sec alatt dob mindent, szóval a popi a lúdas ez biztos.
Na majd az a300 -
Toobee
veterán
Szerintem meg mindenki volt fiatal, minden kornak megvolt a saját zenéje. Egyébként manapság se kizárólag ezek mennek. Én azért heti rendszerességgel eljárok bulizni, vagy csak iszogatni a barátokkal. Sose a zene számított, hanem a társaság...na meg a kisasszonyok.
Van olyan buli, ahonnan egy számot se tudnék felidézni, és nem azért mert holtrészeg voltam.
-
Peak
addikt
Bizonyára pont úgy, ahogy az interneten a LAN kábeleden keresztül megnyitott Word Dokumentumban egyszer a parlamenti nyilt vitanap szövegét véled felfedezni, másszor pedig Grimm meséket. Valahogy megváltoznak a bitek.
Tréfát félretéve
a videoeszközök is tartalmaznak képjavító eljárásokat, amely tökre jól belenyúl a képbe, én is tapasztaltam tegnapelőtt a 47es LG saját bemeneti presetjén.
Szentségeltem is mint a kocsisok, mire megtaláltam minden beállítási lehetőséget, hogy a HTPC által adott kép tökéletes legyen.Ergo simán lehet adatátviteli minőségi különbség a két kábeleden, és emiatt tapasztalhatsz eltéréseket, de ez még mindig nem mondott ellent annak, amit írtam.
Hiszen csak mérésekkel lehetne igazolni azt, hogy a két kábel között 100%ig azonos jelfolyam megegyezés van vagy sem.
-
spiky03
veterán
majd csak lesz, ha a jó istenke is úgy akarja. egy 42es plazma lesz, tudom, hogy ez csak egérmozi, de kezdésnek tökéletes lesz. majd ha lesz nagyobb lakásom, akkor jöhet a projektor.
úgyhogy olyan rendszert szeretnék majd kiépíteni, ami később esetleg nagyobb szobában is megállná a helyét.@Ed parker
persze a következő lépés a tv lesz. az erősítő és a hangfalak majd csak utána valamikor. -
drkotász
csendes tag
Ha még nem lenne semmilyen médialejátszóm (WD Live) valószínű megfontolnám a tanácsotok , de amire vettem arra teljesen jó a WD. Nemrég kezdtem el csak gyűjtögetni BD lemezeket , amióta barátságosabb lett egyik-másik lemez ára. A fentebb linkelt Philipsről mi a véleményed, esetleg ebben az árfekvésben (40-50 eFT) lenne más alternatíva? Én is jobban hajlanék a Pioneer-Panasonic vonalra , csak sajna ezekben nem találok 5(7) analóg csatornást elfogadható áron , illetve semmilyen áron sem találok. Köszi
-
BBéci
legenda
Legtöbbször a készülékeik sem alkalmasak összehasonlításra. Egyszer olyan jóember vitatkozott erről, akinek 32 colos HD-ready tévéje volt tök átlagos PC-hez kötve. Párszáz forintos számtech boltos kábelnél jobbat még messziről sem látott, de vadul tépte a száját és engem idiótázott.
Az tény, tapasztaltam, hogy nem minden esetben jobb a drágább kábel, a kivétel erősíti a szabályt. Ki lehet fogni olcsón nagyon jót.
-
-
MaTTeS
senior tag
Kalkbrennert én is szeretem. Az ő zenéit subbal megtámogatva szoktam hallgatni. Olyankor zúzósabb/partizósabb kedvemben vagyok
Más: eldöntöttem, hogy hétvégén teljesen átrendezem a szobát. Így végre a sub elkerül a sarokból, a hátsókat is normálisan el tudom majd helyezni, a frontokat/subot 90 centire el tudom húzni a faltól anélkül, hogy zavarna ,és minimum 1.5-2m-re lesznek a hangszórók a sarkoktól.. Később rakok fel vázlatot hogyan képzelem el a dolgot.
Nem tudom gond-e az ablaknak, ha arra néznek a hangszórók. Lesz előtte vastag sötétítő függöny, szóval akusztikailag nem lesz problémásabb mint a mostani csupasz fal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest