- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
xtremetuning #51257 üzenetére
Szerintem már nálam sem elég
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #51186 üzenetére
"...saját épített szerver külön zenére..."
Épp mostanában fontolgatom a külön épített NAS-t.
Szépen elzenélget a Synology, de még mindig nem egy helyen van az összes zeném.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51194 üzenetére
újra hozod ám a kedvem, h megneveljem az asszonyt. most ezzel kezdtem: befektetés.
de jó lett volna ott lenni este!
-
törölt tag
válasz
Milyen hangfal?
Sefter: 8as ha telik rá és abból is a W-s. Ugye Dalid van? -
Tamoo
nagyúr
válasz
Te most továbbképzésre jársz?
lemaradtam.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #51180 üzenetére
Jó lenne, ha nem csak egyvalaki értené, amit írsz, ha már nyilvános fórumban vagyunk!
Mi az a Nova? Utopia? Nehogy már jobb legyen, mint a Stella! Előttem az utódom? -
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #51180 üzenetére
Chevy Nova?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51168 üzenetére
Legnagyobb felbontású hangfal,ami előtt valaha ültem. És annyira nagy sztem a felbontása, hogy tekercsek melegedését sem tartom lehetetlennek, hogy kihallani. és nem csak az EM melegedését, meg az erősítőét.
Számomra egy ilyesmi hangfal birtoklása bakancslistás projekt. asszonnyal, v anélkül -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51165 üzenetére
Magam is azt hittem. Akkor mozgatni kellett?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51163 üzenetére
Mondtam én.
Azonos magas, és legalább olyan középhangsugárzók esetén nehogy már bármiben gyengébb legyen... akkor már csak a magas puhulása hiányzik, és célvonal, lejtő alja.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51120 üzenetére
Tudod mit mondott a modern Utópiákra?
Kukásdoboz. Naugye,h érik a csere? -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51118 üzenetére
Sóhajtós smiley majd
Félberugás kidobott pénz. Ha 409 pl felébe kerülne,mint amennyi, akkor azt meghagynám köztes lépcsőnek, mert az is egy jó doboz, de igazából lelkesedés nélkül nem szeretek pénzt tenni a hobbiba.
De azért annyira nem vagyok szomorú, este megint hallgattam egy kis zenét, és jó ez, és szeretem.
Legalább tudom, hogy merre tovább. Asszonyt kell előbb cserélni, aki szereti a böszme dobozokat
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51095 üzenetére
Fincsi szülinapi ajándék volt hallgatni a láncodat
Köffe
Asszony viszont vétózza az ötletemet...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51068 üzenetére
Te inkább mást hallgassál/járassál. Bexarás a láncod. Bejáródik, ezen nem lesz fogás, inkább tökéletes. Gratulálok!
itthon magyaráztam a méreteket ...
-
Toobee
veterán
válasz
xtremetuning #51040 üzenetére
Egyszer kaptam egy bölcsességek best of könyvet, azóta tartom magam az ott olvasottakhoz: "Csak a kisember tart rendet, a zseni átlátja a káoszt."
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #50866 üzenetére
Akkor mostantól így hívjuk!
-
JohannZimu
senior tag
válasz
xtremetuning #50863 üzenetére
"Grande Utopia EM nemcsak egy technológiai műremek, hanem mindezeken túl egy akusztikus szobor"
Milyen színű? Nekem jöhetne kanári-sárgában is..., de ha lehetne választani, lakkfeketében kérném...
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #50813 üzenetére
És ez azt jelenti, hogy az a kis izéhez tartozó nagy valami is ott van a szobádban?
Amúgy amikor megláttam a képet rávágtam volna, hogy audiophil párásító, vagy fekete anyag generátor ami a káros rezonanciákat elnyeli, vagy esetleg egy szimpla mobil földelő egység. Netán lehetett volna vezetékes walkman is.
-
robi-k
őstag
válasz
(#50814) BBéci-nek volt igaza, de én sem tévedtem nagyot azzal, hogy tápegységre tippeltem: ez a Focal-JMLab Grande Utopia EM tartozéka, a midbasszus modul tápegysége:
Hááát, ez nagyon szépen szólhat
Egy kis leírás erről a csodáról: [link]
-
robi-k
őstag
válasz
A méretéből és a Neutrik XLR csatlakozó feletti feliratból ítélve ez valami akkumulátoros tápegység lesz.
-
törölt tag
válasz
Elsőre tápegységnek néztem de szerintem inkább szűrő vagy stabilizátor lenne.
-
gorbep
senior tag
válasz
Tápegység?
S mint ilyen táplál valami DC fogyasztót.....
Vagy előfeszít.....
-
JohannZimu
senior tag
válasz
Én már tudom, de csak meghallgatás után tudnék biztosat mondani...
-
JohannZimu
senior tag
válasz
power supply support.... vagy hasonló...
-
Toobee
veterán
válasz
"mi ez": ez egy ezüst színű doboz fekete talppal és kalappal.
"mit keres a szobámban": szerintem a fikuszod levelét akarja megenni. -
krx21
nagyúr
válasz
Hifi feszültség stabilizátor....
-
törölt tag
válasz
Az LG legújabb 2000w-os házimozi rendszerének egyik háttérsugárzója. Letetted a földre, hogy megtévesszen minket, de nem jött be.
-
spiky03
veterán
válasz
Szerintem is az mit BBéci mondott.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
BBécinél a pont. Stellát táplál?
XLRen megy a táp? Elsőre azt hittem,hogy fantomtáp.
-
MasterMark
titán
válasz
Na ilyesmi szőnyeget néztem én is más színben, de nagyon drága.
-
Toobee
veterán
válasz
xtremetuning #50601 üzenetére
Egy EVO3 Elite is van nálam, azt még járatom, de arra is kíváncsi leszek, bár az árban már nagyon húzós.
-
MaUser
addikt
válasz
xtremetuning #50323 üzenetére
Nincs itt semmi fight, csak beszélgetünk.
Ha a pityunál történt látogatásod volt életedben az első alkalom, ahol tesztelted (vetted a fáradtságot) egyáltalán ! , a kábelek közti különbséget, miközben hirdetted az igét, hogy nincs difi (és valljuk be, ez így volt), akkor olyan sok rendszert nem hallhattál...ergo helyes a megállapítás egy része.
Ezt konkrétan a hozzászólásom milyen részéből sikerült levonni? Voltam pár "hifi show-n" és bemutatóteremben, ahol az eladó meggyőzőképességén és néha a "véletlenül" bekapcsolt mélynyomón(!) kívül más difit nem hallottam két digit kábel között. Egy barátomnak egy időben Sony mastering cuccok + Bowers 703-ak voltak, hidd el ott szórakoztunk eleget az akkor felkapott cuccokkal és még sem hallottunk semmi difit. Igaz, az teljesen memóriában dolgozott már 2005 körül is, pedig akkor sem volt egy friss csirke.
Innen a tapasztalat. (Meg saját rendszerből is, de ott hangfal miatt annyira nem releváns, mert azok saját készítésűek és az nem 703-as szint.) Pityunál a két kábel között nagyon durva eltérés van EQ szintjén is, 100-150Hz-nél van egy 6db-es kiemelés kapásból. Nem tudom mi okozza, de hogy nem normális és logikus mérnöki szemmel, az biztos. Egy BMW-ben nagyobb sebességgel mennek az adatok az optikai hálózaton és még sincs javíthatatlan bithiba akár 1ms-os response time-os hálózaton sem (nyilván nem is lehet, mert árokba borulsz rossz esetben). Pont ezért volt hihetetlen az egész innen nézve, remélem így már érthető.
BBéci: Hát nyilván nem véletlenül most jutott eszedbe.
Kereskedő: e-mail cím, több fórumon jelenlét, néhány szórodulat, saját rigek leírása és google csodákra képes.
-
Norbi 72
veterán
válasz
xtremetuning #50328 üzenetére
Mindkettő.Egyik BD lejátszóbol erősitőbe,másik onnan a tv-be.50-es plazma.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #50222 üzenetére
Akkor így jártam.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #50219 üzenetére
Nekem is mert én is ott jártam és tapasztaltam ezt
Mea culpa, ezentúl inkább maradok csöndbe amíg birok
Pityunak meg köszi a vendég látást!
-
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #50181 üzenetére
oké értem én, de az átlag júzerről beszélünk
-
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #50179 üzenetére
Ezért kell tisztességes releasert választani.
(régebben gyűjtöttem azok neveit, akiknek a Release-eit kerülni kell!)
Egyéb iránt pedig DIY ...
Nincs jobb annál, mint amit magadnak készitesz, reencode BD25re, nem mondod meg róla, hogy "összenyomott" a kép.
Mondjuk pont ezért szeretem inkább az MKV formátumot, abba lehet normálisan elhelyezni a nyers képet és szükséges hangot, bár ez nem fér rá a legtöbb esetben a 25ös lemezre. -
krx21
nagyúr
válasz
xtremetuning #50110 üzenetére
Majd a kiállítás után, a harmadik félidőben lejátsszák...
"Hé te AVS-es vagy? Vagy AVT-s?"
BBéci Te hányas szektort vezeted?Én ha tehetem elmegyek mindkettőre oszt kész...
-
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #50110 üzenetére
20 éve ez megy nagyban is...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #49917 üzenetére
Nem d800-ad volt ezelőtt?
-
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #49910 üzenetére
Upsz. Valóban, nem ide való, hanem a másik "homokozóba"
De attól még kíváncsi vagyok, hogy miért is adod el?
Talán E-M1 (bár nem hiszem, mert ahhoz jó lennének az eladott obik) -
robi-k
őstag
válasz
xtremetuning #49792 üzenetére
De érdekes műszaki megoldásokat alkalmaz(hat)nak, pl. a Triax-E3-600 sub-ban.
A reklámja igen kecsegtető (bár az ára nekem már korántsem, na meg az is gond, hogy csak USA-ban árusít, ill ez a sub csak 110V-os):
15Hz-200Hz +/-3dB (7Hz-11Hz typical in-room extension)
Amplifier Power: 4000W RMS (continuous), 8000W Peak (dynamic)
Amplifier Topology: Innovative post-filter feedback class-D topology, achieves ruler-flat frequency response, low distortion and very high damping across the whole audio band
Uses latest generation power MOSFET transistors and highly optimized output stage for up to 95% efficiency, allowing quiet fan-less operation up to unprecedented power levels
Full featured protection: DC, overload, low impedances, shorts, under/over-voltage, overheating, etc.
Very low idle power consumption (<20W typ.), saves electricity in comparison with most pro-audio and class AB amps
Includes gentle soft-start and long-term power limiter to reduce the chances of tripping breakers
120VAC only
Inputs: Balanced XLR input and balance XLR loop output.
Two user selectable DSP programs for optimization in almost any room size
LED indicators for circuit protection, clipping, AC power, and signalSzámomra sokkal inkább bejön(ne) egy M&K Sound SB-1250 THX. Bár nálunk nem árulják, de pl. a cseheknél vagy a németeknél igen.
Frequency Response: 20 Hz - 200 Hz ±3dB
Low-pass Filter: 40 Hz-200 Hz, continuously variable, or Bypass
Rated Power: 250 Watts RMS
Dimensions (H x W x D): 18 x 15.25 x 23” - 45.7 x 38.7 x 58.4 cm
Weight: 45 lbs/20.4 kg -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #49785 üzenetére
Ez is igaz. No mindegy, fontos tudás birtokosa lettem, úgyhogy nézzünk valami filmet
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #49781 üzenetére
Nem Ethosz a szűk keresztmetszet. Egyébként van,aki puppyt hajt róla
-
Toobee
veterán
válasz
xtremetuning #49778 üzenetére
Igen.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #49776 üzenetére
Jól hajtott, nagyon jól. Norma sztem jobban hajt mélyileg, de nem is ennyibe kerül.
Ebben az Elacban ennyi van, be kell lássam, csodát ez sem tudott vele művelni. Túl nagy ez a szoba neki, dugózott reflex-hez viszont ragaszkodok.
Oké, hogy remeg a kanapé, meg életre kel a vitrin, de ha kiugrik a membrán helyéről se tölti be a szobát a mélye. Fel lehet húzni mennyiségileg tápkábelekkel, de akkor meg elszinezi a közepet,mint hallottad. Szóval mondom,okosabb lettem, továbbra is élvezem minden percét, ennél jobban nem tudom, nem akarom kiszolgálni, ez így kerek. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #49773 üzenetére
Háát, egy nagyon jó allrounder. Rockon kicsit jobb volt sajátnál, de a többi versenyszámban saját bőven visszahozta. Ettől függetlenül áráért sztem gyári új cuccok között igen jó vétel, szerettem vele zenét hallgatni. Részletesebben? MAjd,ha be lesz járatva, nyers még a hangja.
Gábor haverom azóta a Ethoszt keresgél, hátha lesz még egy olyan vételi lehetőség,mint enyém volt.
-
Toobee
veterán
válasz
xtremetuning #49773 üzenetére
Én is! Szerintem megérte az árát, bár nyilván elfogult vagyok és nehezen ismerném be, hogy jóval olcsóbban is lehet kapni ilyen, vagy ennél jobb hangot. Michit más rendszerben hallgattam, de nagyjából sejtettem, hogy milyen kis apróságokért volt felelős a hangban, annál jobbnak hallottam/hallom, pedig ott komolyabb cuccokról mentünk, mint itthon.
Pisti: Gábor barátodnak tetszett?
szerkszerk.: csak őszintén, de tényleg!
-
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #49641 üzenetére
Ez is igaz.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #49615 üzenetére
Ez érdekes. Nálam csak az AVR500 melegedett, de az piszkosul, egyszer le is kapcsolt, pedig csak 35-ön állt a hangerő. Alighanem a Revel impedancia minimuma 3 Ohm körül lehetett. Az Aurumok nem mennek 4 alá.
-
ProdyG
őstag
válasz
xtremetuning #49606 üzenetére
ez az ohm dolog egyébként mit jelent? Nem értek hozzá. Szerinted akkor 8 vagy 6 ohm-ra állítsam az erősítőt?
Amúgy az RX6-ot az angol eBay-en találtam (egy hi-fi bolt árulta). A BX6 pedig eladó lesz
(még nem érkezett meg az RX6, szerintem már csak hétfőn fog...) -
JohannZimu
senior tag
válasz
xtremetuning #49579 üzenetére
A lenyugvó kazi ereje....
-
JohannZimu
senior tag
válasz
xtremetuning #49565 üzenetére
Telefonzsinór...
-
mcmike
őstag
válasz
xtremetuning #49516 üzenetére
Hát igen, nem 92-ben volt, de nem is sokkal utána. 92-ben még csak 14 éves voltam. Szerintem olyan 17 éves lehettem amikor a Technics szettem volt amit el kellett adnom, és érettségire kaptam a Pioneer CT-W205R-t. Csak ezért tartottam meg a mai napig is.
De akkor biztosan többért vettem...már nem emlékszem...
Nem volt fejlesztés hanem inkább visszalépés volt sajnos, de kellett a kétkazettás deck a másoláshoz.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #49551 üzenetére
Nem illett hozzájuk a kábelezés és a hangdobozok. Tehát nem a Pioneerok hibája volt.
Miféle Király utca? Majakovszkij volt az, pupákok!
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #49516 üzenetére
Számomra valamiért sosem volt szimpatikus a Technics márka, inkább Pioneer CD-játszót és rádióerősítőt vettem 1993-ban. Egy évvel később került melléjük a kazettás deck a 9-es szériából.
-
jeni
félisten
válasz
xtremetuning #49527 üzenetére
Üdv "Vén hifisták"
na és a Bp-i Király utcai műszaki boltok (ma csak már 1 bolt van ott) ?minden második bolt műszaki vagy bizományis volt.
a Deák téri a Zsinagóga melletti BÁV bolt? a Petőfi Sándor utcai eldugott DOLLÁR bolt? -
Ed Parker
nagyúr
válasz
egy csepp a nyugatból
-
JohannZimu
senior tag
válasz
1 USD volt egy dobozos CocaCola... a doboza szintén cserealap volt... hetekig ittuk utántöltve a "pepszikokakólát"
-
Toobee
veterán
válasz
Én is próbáltam múltat idézni, aztán rájöttem, hogy én még a rendszerváltást sem láttam
-
mcmike
őstag
válasz
xtremetuning #49513 üzenetére
Én is imádtam, akkor ez volt az egyik legjobb, viszonylag olcsón elérhető Deck a piacon.
Ha jól emlékszem akkor anno 13.000 forintért vettem (kéz alól), de ez már nem biztos...Ebból állt a Technics tornyom:
Erősítő (rádiós): SA-GX230D
CD: SL-PG 490
EQ: SH-GE70
Deck: RS-BX626Mennyire büszke voltam rá...
-
JohannZimu
senior tag
válasz
xtremetuning #49501 üzenetére
Még az jutott eszembe, hogy a másolt kazettákba írógéppel készített lista volt, milyen zeneszámok lettek felmásolva. '86-ban első szoftvereim egyike volt (C64) a "kazetta címkéző", amit a "csérogón" (mátrixnyomtató) szépen ki lehetett nyomtatni a címlistát....
A szépen az idézőjelben értendő...
-
gorbep
senior tag
válasz
Pont ilyenem volt!!!!
Most hogy jobban megnéztem, nem pont ilyen....
De 90%-ban ugyanígy nézett ki.......
-
Peak
addikt
válasz
Én ezt nyüstöltem:
-
törölt tag
válasz
Nekem még van hasonló üzemképes (sőt,tökéletes) Pioneer... jelenleg ara vár hogy megszólaltassam, ha lesz mivel.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
xtremetuning #49494 üzenetére
Két hónapig adtam le az ebédjegyet..
Jó, amire én emlékszem nem volt kerámia tokos, viszont 90 perces, és üres. A CD-ről történő felvétel külön történet volt, A-B oldalra kb. 1 havi szakközepes ösztöndíjból éppen futotta...
Ja, és EZ volt az "embla".... -
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #49494 üzenetére
Én az aputól kapott kajapénzből heti 2 db TDK MA-90 kazikat tudtam venni, néha 10esével vettem a Schönherz koleszban a TDK SA-90eket, könyvtárból kölcsönöztem jó CD-ket, és Dolby-C zajszűrővel 0 dB maxkivezérléssel rögzitettem rájuk.
Ó te jó ég micsoda szép idők voltak, beszartam a gyönyörtől akkor gyerekként, hogy micsoda minőségű másolatok voltak a lengyel Unitra kompakt kazettás felvételekhez képest.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #49491 üzenetére
Ebből nekem csak a metal xr volt
Pedig sokat szalagoztam én is.Koto nem tetszett?
-
Peak
addikt
válasz
Ooooohhh kerámiatokos? Na ilyet itt a PH! közönség nem sokat látott szerintem életében! Én is csak párszor használtam 1994 környékén.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
Húúú... anno milyen cserealap volt egy ilyen metál kazetta, két havi ebédjegy a menzán....
-
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #49489 üzenetére
Ó helyes-helyes! Akkor Mezzoforte, Yazoo, meg hasonlók is megvoltak?
Milyen piszok jól szólnak ezek a régi zenék. -
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #49484 üzenetére
Hát hogy hallgatsz Kalkbrennert, és nem cska futólag, hanem végighallgatva ismered is, és tényleg nem kell plusz mély neki normális rendszeren.
ééérted... ez ilyen bújtatott dicséret volt... nem szembe...
-
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #49473 üzenetére
Na ezt nem gondoltam volna, hogy pont tőled látom, de 100%-ig igazad van.
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #49255 üzenetére
Csak arra gondoltam, hogy a Grande Utopia hangját is ell lehet (szerintem) kefélni egy nem hozzá illő kábellel és erősítővel, stb. És ha ez alapján akar győzködni a kereskedő, hogy jobb az Elac 600-as, akkor lehet még be is dőlnék neki.
Amúgy meg csak "vicceztem", ne kapd fel a vizet.
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #49252 üzenetére
Egy nyerges vontató is simán lenyomná!
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #49252 üzenetére
A lényeg a kábelezés, tudod.
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #49229 üzenetére
Akkor csak a teljesség igénye nélkül, amit az AVO elárult eddig FB-on:
- Sonus Faber
- ELAC
- Sennheiser
- Audioquest
- Cambridge Audio
- NAD
- Astell & Kern -
gorbep
senior tag
válasz
xtremetuning #49243 üzenetére
Különösen, ha interaktív lenne a bemutató....
De ha az asszonyok csak megsejtik ezt... asszem még HIFISÓK 400m környezetébe sem mehetünk, hangminőség ide vagy oda......
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #49243 üzenetére
Az lenne már csak a Very Important Program
-
JohannZimu
senior tag
válasz
xtremetuning #49235 üzenetére
"megtapasztalhatod, milyen az, ha egy cintányért összecsapnak a fejed mellett élőben....
"
Utólag könnyű, a pezsgőt is azért osztogatják, hogy ne emlékezz milyennek hallottad a cintányért előtte...
-
Sefter
veterán
válasz
xtremetuning #49235 üzenetére
1., Ajjaj...nincs hakni nincs pénz
2., Azt vágom, csak a VIP attól lenne VIP, hogy nem árulsz rá jegyet...pláne nem 1000Ft-ért.. ez inkább VICC mint VIP -
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #49165 üzenetére
Így vagyok ezzel a mai napig. Pár kedvenc filmemet nem néztem meg régen HD terjedése kezdetén, majd ha jön az új tv. Utána jó, de majd ha jön a hangfal. Megjött a 3.0, majd ha 5.0, majd ha 5.1. Most ott tartok, majd ha jön a nagyobb tv, új hangfal kábelek és hátradőlök, hogy na így már ok, lássuk. Ez még pár év, mivel a nagyobb tv-hez kell a nagyobb lakás is.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #49165 üzenetére
Tartogattam pár filmet a VT60-ra, amit sajnos holnap elvisznek és valami LCD érkezik helyette.
Pedig nemsokára kölcsönözhető lesz a Fast & Furious 6 gyári feliratos változata.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #49162 üzenetére
fél évig no mozi
Gondolom elvonási tünetek jöttek ezalatt ezerrel.. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #49162 üzenetére
Valamelyik Üvegtigrisben hangzott el párszor: Impala, vagy semmi!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #48827 üzenetére
Hehe,én ugyanezt mondtam
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #48700 üzenetére
Akkor valami emigrált amcsi lehetett. Vagy usaban hallgatott zenéket. Esetleg ez a vonal tetszett neki. Véletlen nem Mike a keresztneve?
Végfokom kinyirtam kábelkígyóval...
-
Valkűr
addikt
válasz
xtremetuning #48166 üzenetére
-
Valkűr
addikt
válasz
xtremetuning #48161 üzenetére
Igen itt a Szegedi bemutatóteremben...Még az elején..
-
Valkűr
addikt
válasz
xtremetuning #48144 üzenetére
Pontosan...Erősen gondolkodnom kellene, hogy mire cseréljem be a Sansui 3000 elő végfokom, a ma kapható erősitők közül, h ettől jobb hangot kapjak...
-
krx21
nagyúr
válasz
xtremetuning #48144 üzenetére
Hát szomorúan konstatáltam...
(#48147) bajnokpityu: Az általam megnevezett anyagigény igazán nem extra többlet, speciel én megfizetném azt az ezrest, ha ettől fém lenne az eleje...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #48110 üzenetére
már gyűlik a boríték,csak még azt kell eldönteni hogy mellik legyen
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #48108 üzenetére
akurate ds meg több is.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
xtremetuning #48110 üzenetére
AM-en néztem amiről beszéltünk, rákeresnél, van ott egy 8000-es darab, mit szólsz?
Nem tudom belinkelni...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #48108 üzenetére
most kocsi projekt volt
-
Toobee
veterán
válasz
xtremetuning #48080 üzenetére
Bizony, nagyon el lett találva!
-
M@trixfan
addikt
válasz
xtremetuning #47364 üzenetére
A Sonus csak egy példa volt. Marad a dán, amerikai, angol, esetleg bécsi iskola...
Köszi a linket, ezt az üzletet nem ismertem!
-
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #47812 üzenetére
Megnéztem ezt a Linn cuccot kicsit részletesebben, hát mit mondjak, tisztességesen meg van tömve elektronikával, szűrőkkel, meg poweráramkörökkel. Komolyan felkeltette az érdeklődésemet, bár az 1,2milliós ára elég borsos. Különösen tetszik az igényes kialakitása, a tápkapcsoló rejtése alulra. Bár még mindig tetszik a NAD M51...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
xtremetuning #47809 üzenetére
Én tavaly majdnem hoztam egyet,de mikor a használt árát mondta az eladó, egymásra nevettünk és mindketten tudtuk,hogy ez úgy sem kell nekem
Így inkább vittem pár transparentet, tyr-t,meg heimdall-t. -
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #47807 üzenetére
megnéztem ezeket a cuccokat... PerfectWave DAC II elég jó cuccnak tűnik, az Aurender gagyi számomra, az Embla köcsög volt és nem válaszolt , mikor írtam nekik
kivácsi lennék mennyi jittere van ennek a linn dacnak. ja és talán Wolfson DAC pörög benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged