- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Toobee #82068 üzenetére
még jó h nyaralunk
Remélem azért nem zeuszon áll bosszút.XT: 350est koaxról, 4308at koaxról, hdmiről hallgattunk egymás mellett a preoutjukat. valamint hallottam a 400ast Kittosznál, ő meg nálam a denont. ne higyj nekem, hisz süket vok, de akkor kérdezd Kittoszt, Robimot.
-
robim
tag
válasz
Toobee #82068 üzenetére
Hogy hozzá is tegyek valamit a témához, Pityunál emlékeim szerint csak a dac részt próbáltuk, a végfokokat nem. Azokat is csak zenén, de arra igaz volt, hogy más karakter a kettő, az Arcam a hangfalak vonalába vagy picit azok mögé vitte a zenét, míg a Denon behozta a hangfalak elé. A mélyek a Denon dacjával erőterjesebbek, míg az Arcam a többi tartományban részletesebb volt.
Jah, egy jó tesztben benne vagyok...
-
robi-k
őstag
válasz
Toobee #81221 üzenetére
PC-nél is volt ilyen, az Intel 875P alaplapi északi híd is képes volt tönkremenni, ha az USB-n csatlakoztatott eszköz pl. túl magas áramot vett fel. Nekem is ment így tönkre egy Asus P4C800-E Deluxe alaplap.
Visszatérve a Denon-ra, nem a gyártási minősséggel van a gond - az példás, le a kalappal a japánok előtt, hanem magával a HDMI nyák procceszorával.
-
Patice
nagyúr
válasz
Toobee #81203 üzenetére
Egyelőre még csendben. Ma épp, hogy volt időm bekötni egy alap IC-vel és pár számot meghallgatni vele.
Halkan annyit vettem észre, hogy csendesebb, nyugisabb a zene + talán több tér és + részletek.
Holnap jön egy pár ValhallA CuAgSS kábel hozzá. Szerintem azzal lesz az igazi. Ami volt itthon IC, az kb. csak úgy van készleten, nem is nagyon használom, így biztos beleszól a hangjába.
Viszont Synology NAS-ra rádugva egyből működik. Nem kell hozzá driver.
-
válasz
Toobee #80363 üzenetére
"Nyugi liszi, nem fogjuk kiszívni a véred...nagyon"
Csak nyugodtan, én vállalom a múltam sötét foltjait is.
(#80364) Sefter "Én személyesen is láttam/hallottam az első verziót..."
Alapjaiban rengetném meg a topik hitét és szakmai alapvetéseit, ha elmondanám, hogy így is kurva jól szólt a cucc! Úgyhogy inkább nem mondom el, te se tedd!
-
bajnokpityu
félisten
-
hétalvó
addikt
válasz
Toobee #80015 üzenetére
Jon a procim csak dts, 7.1 analog be. Oppo az egyeduli megoldas abbol is csak a 105. Ott pedig ott a cinavia vagy orosz hack es 400k.+150 kabel
Hdmi proci nem kellene mar tobbet.Akkor legyen htpc. Ennyi. Van jo otletem meg, de ezek a filmek annyit nem ernek. Zene maxon lesz, mozi pedig docogosbe
-
devil-k
nagyúr
válasz
Toobee #79750 üzenetére
Köszi!
Ha jól értem, akkor a NAS-t USB porton keresztül dugom rá, aztán S/PDIF megy az erősítőbe? Mennyire számít itt az USB kábel minősége? Kicsit azért viszolygok ettől, mert a NAS a ház másik végében van és akkor húzzak át egy 20 méteres USB-t.
A gyártó honlapján meg is találtam ezt.
Tamoo
Keresem az alternatívát, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a kérdést.Nem is értem még mindig, a NAD-ban mi a francért nincs ethernet port...
-
gabor0012
tag
válasz
Toobee #78848 üzenetére
Jól van csak kérdeztem. Mint mondtam csak egy gondolat volt mondjuk nem válaszolt senki a kérdésemre de mindegy. Egyébként kis méretű szobába nem hiszem hogy kihasználnék nagyobb teljseitményt.
Oriont ht 550 ről mi a véleményetek? Nehogy azt mondjátok hogy dübögő vacak youtuben van aki ezt irta.Peak ezt most nem láttam.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Toobee #78736 üzenetére
Nem. Kettőt rendeltem, de egyiket továbbadom. Ez csak kész összerakott nyák. Bordától függően 60/100w körül as le vagy 12, vagy 19voltot. Kell picopsu mögé vagy hasonló.
Hozzáértés nem sok kell, de ez nem kész termék. Csak egy valszeg jó alkatrész.
7alvó nem tudom megerősíteni a véleményed. Hogyhogy nem volt alapja? Egyszer próbáltam ki, itt volt Robim is.
-
Bence01
tag
válasz
Toobee #78713 üzenetére
Igen a Processzor GPU-ja is viszi a filmeket hardveres gyorsítással azzal nem is lett volna bajom. Probáltam már ilyet (i5 HD4000 integrálva), de összehasonlítva egy médialejátszóval (DUNE 303D) ugyan azon a tv-n sokkal részletgazdagabb volt a kép és szebbek a színek. Igaz nem foglalköztam semilyen trükkel a pc-n csak powed dvd-n játszottam le simán ugyan azt a fájlt. Árban szerintem ez hasonló kategória, ha a gépbe mindent 0-ról kell felépíteni.
-
KisTücsök
addikt
válasz
Toobee #78237 üzenetére
Még nem tudom. Elég sok mindenből meglehet csinálni. Neten is sokféle variáció van. Ha nagyon kölcsékhatékonyra venném, akkor bútorlapokból, de a hang szempontjából ez nem valami ideiális gondolom.
Dorian: Például?
Gondoltam csinálok egy keretet, néhány merevítéssel, aztán például fellehetne tölteni homokkal. Szóval semmi túlbonyolítás.
Hirtelen jött az ötlet, elég jól tud kinézni, de ha nem megoldható, hogy ne csessze szét a hangot, akkor hagyom.
Mondjuk ez előbb is eszembe juthatott volna, betonozásnál. Bár sosem késő.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
Toobee #77604 üzenetére
Kintről mennyi lesz mire ideér? Milyen végfokot kötöttél utána? Már nem emlékszem.
Van fönt egy, 115, hátul kicsit karcos.
______Lexicon DC2 vs Cyrus AVMaster 8.0-ra senki? Senkinek sem volt tapasztalata ezekkel?
Többet amúgy nem fogom megkérdezni, ez volt az utolsó.
Csak hátha...
-
gyurczy
őstag
válasz
Toobee #77353 üzenetére
Azért ez nem biztos, hogy így van. Igenis lenne igény (részemről pl) kifejezetten a felső kategóriával foglalkozó fórumra is, ahol nyugodt szívvel lehet százezres kábeleket, milliós dobozokat és elektronikákat ajánlgatni vagy kibeszélni anélkül, hogy valami igazmondó villanykaros le ne hülyézne, vagy "a tévénél szóljon jobban" felkiáltással egy olcsó rendszert kereső le ne sznobozna.
-
cekkk
veterán
válasz
Toobee #77348 üzenetére
Na de aki csak annyit akar, hogy le ül meg néz kikapcsol, annak nem biztos, hogy van értelme.
Kocsis példával élve, nekem pl pont elég, hogy a Nivaval kimenjek vadászni és elzötykölődjek vele, pont oda jutok vele mint egy Pajeroval. Persze az kényelmesebb szebb, drágább(javítani is), de arra amire használom megfelel.
Ha sok száz kilométert utaznék a határban, vagy kint dolgoznék akkor nem ezt venném, de minimális használathoz felesleges drágát venni, mint a heti 1-2 alkalomhoz már tápkábelt keresgélni.
De megint más akinek ez a hobbija és mindenét erre költi. -
nuke7
veterán
válasz
Toobee #77318 üzenetére
hmm… hát ok, ha a rotel ra-06 nem a legrészletesebb - de akkor is olyan 190 körül volt újonnan - mi az amire használtba le lehet / érdemes cserélni szerinted?
(focal-al nagyon jó volt )(#77320) Tamoo: megpróbálom akkor ezt - xda-1 beszerzés alatt
avval vajon okés lenne?
-
nuke7
veterán
válasz
Toobee #77275 üzenetére
A gépből nehai koax jon, alaplapi tuskerol...
Ezzel szolt a kisDAC es a lupus is es az Arcam is.
Dac es rotel kozott meg Rudi fajta (power-R ) rca...
Nincs tobb alkatrész, mi lenne a szűk keresztmetszet..?
Lejatszo Jriver - de az ottani beállítások csak az USB-s átvitelt piszkálják, nem?Ja, a lupus es az Arcam is hades Y hulladék kabellel kapta az áramot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest