- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Poco F7
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ekkosh
tag
Egy stereo szobaakkusztikai kérdés: Új szobába költözött meglévő rendszerem (adatlapomon). Eddig nagyon elégedett voltam a mélyeivel, viszont most gyakorlatilag eltűntek. A hallgatói pozíció eléggé fix sajnos, ezért valamit csillapítanom kellene. A szoba vázlata itt, kb 20-25 m2 lehet. (sok bútort nem rajzoltam be) A sweetpointban a kanapét előre mozgathatom kb egy méteres térben de ezen belül sajnos nem az igazi, közelebb a dobozokhoz kicsit jobb. Viszont ha a kanapé mögött ülök (kb egy méterrel mögöttem a fal), akkor szépen szól és mélyek is arányosabbak. Ilyenkor viszont a színpadtér eléggé beszűkül. De mindegy is mert a kanapé hátrébb már nem mehet, mögötte pedig nincs kényelmes hely. Van pár hangelnyelő szivacsból készült panelem kettőt feltettem a mögöttem lévő falra kicsit fentebb, ez nem sokat változást hozott, gondolom inkább magas problémát orvosolna. Mit javasoltok? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest