- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
válasz
markussandor #49753 üzenetére
Javaslom mélyebben merülj el a kettős konverziós (on-line) szünetmentes egységek topológiájában, mielőtt elhamarkodott és téves kijelentéseket teszel.
A szóban forgó UPS még hiba esetén bypass üzemmódban sem tudna az általad felvázolt módon üzemelni.
Amit te mondasz az a Line interaktív szünetmentes, ami teljesen más. -
makkai
aktív tag
válasz
markussandor #47263 üzenetére
Természetesen megvan a Thomson, és semmi baja. Van rajta RCA bemenet, vagy akár digitális koax bemenet is van. És az járható út, hogy a Denon SUB kimenetét rákötöm a THOMSON digitális koax bemenetére és a Thomson meghajtja a saját SUB-ját?
Sajnos úgy látom a Denon-on nincs digitális kimenet, hogy onnan tudnám átküldeni a jelet. -
Hikvision
senior tag
válasz
markussandor #43162 üzenetére
Akkor a Wikipédia is rosszul tudja:
DTS
Mozikban használt hangtechnika, 5+1 vagy 7+1 hangforrás elrendezésben. 384 kb/s adatátviteli sebességgel, 24 bites felbontással, 192 kHz mintavételi frekvenciával állít elő 8 csatornás CD minőségű hangot. -
Hikvision
senior tag
válasz
markussandor #43157 üzenetére
A DTS nem 384 kb/s ?
-
válasz
markussandor #42728 üzenetére
The ‘soap opera effect,’ explained
Focinezeshez bekapcsolni ,minden mashoz szigoruan offolni . -
zsoika
addikt
válasz
markussandor #40986 üzenetére
Jogos. Pl. USB-s endoszkópot szerelsz a fém befűzőre és akkor úgy tudod forgatni a befűzőt hogy "átugorja".
Ma már egy 720p-s endoszkóp nem nagy összeg, 5m kb 5eFt.[link] -
zsoika
addikt
válasz
markussandor #40984 üzenetére
Már írtam...fém befűzővel. Ha nincs akkor jó lehet egy kellő hosszúságú MCU tömör kábeldarab, de küszködősebb.
-
zsoika
addikt
válasz
markussandor #40980 üzenetére
Ha nem védőcsőben vezeted akkor jobb a fém.
-
BBéci
legenda
válasz
markussandor #40976 üzenetére
Lapos, acélból készültet használok, aminek előnye, hogy valamennyire tolni is lehet, nem csak húzni.
-
qqzs
őstag
válasz
markussandor #40976 üzenetére
igen koszi
-
törölt tag
válasz
markussandor #40944 üzenetére
Nem értettem félre. Azért írtam én is,hogy nem a tv életkora miatt van.
De mint kiderült,a optikai kábel volt a hibás. -
Daywalker
addikt
válasz
markussandor #40951 üzenetére
Kicsit nekem is, de persze van ami javithatatlan. Volt tápom, amit maszek sem tudott javítani, mert olyan helyen volt zárlat. Arról nem is beszélve, hogy hivatalos forgalmazónak nincs alkatrésze, gyári támogatása? Régen a klipschnél össze is legozhattad a hangfalat, hangszórót, az utolsó kis csetresz is kapható volt (lehet, hogy ez az már csak USA-ban éri meg).
A maszekkal az a baj, ha most elviszi és hozzányúlnak, akkor lehet, hogy nem veszik vissza utána, vagy ha meg is csinálják, akkor ugrik a gari. Le kell velük beszélni. -
törölt tag
válasz
markussandor #40927 üzenetére
Nem új a Tv-m. Sony W809-es sorozatú sokak szerint,meg szerintem is az egyik legjobb FHD tv.
Ha tv-t nézek,annak a hangjánál is csinálja, sztereoban is. Viszont ha Kodival vagy VLC-vel filmet nézek az otthoni hálózatról,akkor nem csinálja. -
junkpod
veterán
válasz
markussandor #40200 üzenetére
Nem csak neked szólt. De azért azt kiemelném a mondanivalómból: a mikrofon minősége semmilyen összefüggésben nincs a hd-voice funkcióval.
-
junkpod
veterán
válasz
markussandor #40171 üzenetére
A hd hang funkció a hangfeldolgozas és továbbítása minőségére vonatkozik, ilyenkor nem normál GSM csatornán, hanem a 4G használatával adatkommunikacioval utazik a hang, így nagyobb sávszélesség lehetséges, azaz jobb minőség. A másik korlátozott szabvány GSM tulajdonság.
Persze ettől függetlenül lehet akármilyen mikrofont a teloba építeni.
Miért nem tesztelitek? Vegyétek fel egy zenét, hangot lehetőleg tömörítés nélkül és a kapott hang freki gorbejet nézzétek meg. -
qqzs
őstag
válasz
markussandor #40183 üzenetére
Nem kovettem vegig de nem lehet hoyg te a mobile HD hangrol beszel o meg az Audio HD hangrol, ha erted mit akarok mondani. Mert mobilba azt is HD hangnak hivjak amikor a telefon vegre normalisan kapcsolik a toronyra es tiszta lesz abeszed hang, o meg a lenti mero apppal kapcsolatban irja hogy a mikrofonok nem tudjak felfogni a szelsoseges frekvenciakat.
Egyebkent probaltam azt az appot es nekem 25Hzet is jelez valoszinu nem pontos dB ertekkel de a tobbi frekihez viszonyitva valos a meres tehat az eses megfigyelheto. Meg akkor is ha YT subtestet hallgatok ami folyamatosan megy lefele.
-
BBéci
legenda
válasz
markussandor #40183 üzenetére
Nem lényeges, már túl vagyunk rajta. Mindenki azzal mér hangnyomást, amivel akar, legfeljebb a kapott értéknek köze sem lesz a valóságoshoz.
-
BBéci
legenda
válasz
markussandor #40171 üzenetére
A legtöbb? Linkelj néhány Huawei, Honor, Motorola, Xiaomi, Sony műszaki leírást, amiben benne van a HD hang!
-
törölt tag
válasz
markussandor #39329 üzenetére
nem nehéz a válasz: egyik felük teljesen fehér, ezek legyenek a "+" ágak.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
markussandor #38580 üzenetére
Annyi pénzért akkora szub best buy lenne
Egyébként az szárítógép. -
MasterMark
titán
válasz
markussandor #36216 üzenetére
Nem csak az erősítő, hanem a PC, akár a böngésződ is felkeverheti.
Azt még mindig nem árultad el, hogy mégis mit kap az erősítőd.
szerk.: Ja látom TV a lejátszó. Ott is felkeverheti akár az is. Milyen formátumot kap az erősítő?
-
MasterMark
titán
válasz
markussandor #36160 üzenetére
Ez nem 5.1.
-
zsoika
addikt
válasz
-
junkpod
veterán
válasz
Nálam ez 2 csatornás sztereó, erősítő sima pcm-kent írja.
-
markussandor
senior tag
válasz
markussandor #36119 üzenetére
Itt egy 5.1-es példa a sok közül: [link]
Rákerestem az 5.1-re, és valóban nagyon sok csak sztereóban szólt (ezt is jelezte az AVR), de a linkbeli 5.1-ben szólt (az AVR szerint is) -
junkpod
veterán
válasz
Nézd meg a YouTube elozmenyeidet...
Csak nehogy csalodj -
BBéci
legenda
válasz
Sok erősítő azt jelzi ki, amelyik csatornája dolgozik, tehát sztereó bejövő jelet Pro Logic II-vel turbózza, akkor 5.1-et mutat. Ez sokakat megtévesztett már és nagy viták kerekedtek belőle.
Az okosabb készülékeken kiválasztható, hogy a bejövőt vagy a kimenőt mutassa. -
MasterMark
titán
válasz
És mit írt ki?
Amit te töltesz fel, azt visszakonvertálja sztereónak.
Amit el tudok képzelni, hogy a Youtube fizetős filmes részénél lehetséges az 5.1, ugye a Netfilxnél is meg van olvdva. DD Plus-t lehet streamelni.
-
MasterMark
titán
válasz
markussandor #36115 üzenetére
Mutass egy ilyet. Ez általában csak az szokott lenni, hogy az AVR felkeveri többcsatornára, amire azt hiszik 5.1...
Vagy a lejátszó keveri fel.
Maguk a videók sztereóban vannak kódolva.
-
Skillet
addikt
válasz
markussandor #31332 üzenetére
Szerintem a chipek simán megfeküdhettek, nem hiszem, hogy nagy jelét kellene mutassák...
Amennyire tudom, a kondik púposodhatnak de ott is igaz, hogy lehetnek hullák külső jel nélkül is.
Nem? -
zsoika
addikt
válasz
markussandor #30676 üzenetére
Ebay-ről rendelhető, de magyar aprókon is szokott lenni néha. Pontos típus alapján kell rendelni.
Én már 2db-ot vettem kintről. -
Dorian
félisten
válasz
markussandor #30676 üzenetére
Nem
-
Norbi 72
veterán
válasz
markussandor #30525 üzenetére
-
I'am Dony
őstag
válasz
markussandor #30527 üzenetére
Tudtommal a 4K hoz ez elegendő. Ha HDR nem fontos. [link]
-
markussandor
senior tag
válasz
markussandor #30525 üzenetére
Elnézést, kifutottam a szerkesztési időből...
Sztornó az előző erősítő, most vettem észre, hogy csak HDMI 1.4a-t ismer...
-
Norbi 72
veterán
válasz
markussandor #30492 üzenetére
Distance:hangfal távolság.
Natív 4K-s vas,Denon.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
markussandor #30493 üzenetére
A használtaknál figyelj arra (mivel neked fontos), hogy a réggebbiekben a 4K sokszor "nem igazi 4K" csak pt/upscale/stb .... ha HDR és 30Hz feletti kép is kell, akkor meg az elmúlt év tipusaiból válogass inkább (ahogy írták felettem is) .... pl. a "népszerű német webshopokban" újonnan Pio 1131/lx302, Denon x3400, Onkyo 676/720 .... hogy melyik hangja\kinézete tetszik, azt meg csak te tudod ....
-
hash99
senior tag
válasz
markussandor #30493 üzenetére
Amiket dave írt jók lehetnek neked
a 3000es denonnal szerintem nem lősz mellé és 150 körül megvan de ha belefér a 4000es is akkor az már egy picit jobb hangban is. Attól is függ milyen szettet akarsz hajtani vele.
Mondjuk a 4k áteresztésnek utánna kell nézni mert lehet hogy ezeknél csak 30fps megy ami filmre jó de ps4-re kevés. Az újabbaknál már mindenhol támogatott a 60fps. Szóval akár egy új denon 2400h is jó lehet neked.
-
Quetz
őstag
válasz
markussandor #30475 üzenetére
Nekem is lenne pár kérdésem a kérdéseddel kapcsolatban:
- "a mostani AVR-emben mit jelent a DISTANCE beállítás" - milyen AVR-ed is van?
- " 5 csatorna nekem elég" / "nem érdekel az atmos, sem a sokcsatornás rendszer": Akkor most sokcsatornás vagy sztereo AVR-t keresel?
- "zenére is alkalmas legyen": Ezt felesleges volt beírni, mert ez a legszubjektívebb dolog, amit csak te ítélhetsz meg magadnak. ( Vannak, akik számára zenére már a CD-s sétáló magnó is alkalmas)
- "- az USB-ről lejátszás": akkor ez most követelmény vagy pont nem kell.Jelen állapotában a kérdésed iskolapéldája a "hogyan ne kérdezzünk"-nek, amire igazán csak azt lehet válaszolni, ami szintén sokszor elhangzott, hogy csináld meg a házi feladatodat, keress magadnak erősítőket és a végső listával támadd le a fórumot, hogy melyiket ajánlják.
-
törölt tag
válasz
markussandor #30475 üzenetére
Nemrég nézegettem erősítőket, a Denon X1400 / X2400-zal szemezgetek.
Külföldi oldalakon elég olcsók, nem tudom mennyire középkategóriásak, de tudásban mindenképpen meghaladják, mint amit te írtál.A jelenlegi erősítőd mi? Mert nem vagyunk gondolatolvasók.
Distance az a hangfal hallgatói pozíciótól mért távolsága.
Egyes erősítőkön lehet métert és centimétert is beállítani, a mértékegységet látnod kellene. -
Beni2360
félisten
válasz
markussandor #29664 üzenetére
Előttem már többen is kifejtették, hogy mire céloztam. Hagy ne írjam le még 1x.
-
Beni2360
félisten
válasz
markussandor #29611 üzenetére
idézem az idézetemet amit idéztél:
És ha ez a felállás akkor nem fogod az avr-d tulajdonságát kihasználni a drága 5.0 szettről nem is beszélve.
És sehol nem írtam 5.1 hangzásról. Csak a hsz szett ami 5.0 lehetőségéről.
Igen félre értetted. szvsz. -
zsoika
addikt
válasz
markussandor #29611 üzenetére
Nem azt írta, hogy nem megy át az 5.1 ....csak arra akart utalni, hogy a HD hangok nem lesznek elérhetőek(ARC,optika) és ezzel az erősítő tudása nem lesz teljes mértékben kihasználva.
I'am Dony: Akkor most mi lesz?
-
I'am Dony
őstag
válasz
markussandor #29605 üzenetére
Ez igaz, csak nagyon nem mindegy, hogy milyen formátumokat támogat a TV beépített lejátszója.
-
törölt tag
válasz
markussandor #28348 üzenetére
A tv távirányítóját csak ki-be kapcsolásra használom. Az elalvás nálam telefonról ASMR videókra történik...
Viszont volt egy hülye csajom aki mindig állígatta az időzítőt, mondván csak tv-te tud elaludni.. -
pioneer922
csendes tag
válasz
markussandor #27881 üzenetére
Neked is köszi Elac a választ....
Nekem egy hétig lassan egy szubot dicsérni "tumacs" ....sorry
-
válasz
markussandor #26739 üzenetére
Jó anyag lehet kezdőknek, de ez egy tipikus Wikipédia-ollózás, olyan hibákkal, mint például a dinamika fogalma teljesen rossz.
-
válasz
markussandor #26734 üzenetére
Ezt megint melyik szakbarbár hozta össze? Nem egyszer ki lett vesézve alaposan, hogy ha különbséget hallasz, akkor vagy az eszközeid hibásak, vagy a füleid.
-
johnywalker
őstag
válasz
markussandor #26734 üzenetére
Köszönjük!Ezek a tulajdonságok alapján szoktak sokan dönteni hogy az optikai vagy a koax csati jobb a számukra.Mármint, ha mindkettő rendelkezésre áll.
-
BBéci
legenda
válasz
markussandor #26533 üzenetére
Fogalmam sincs, mitől pattog. Mi a FLAC lejátszója?
-
T_Stark
őstag
válasz
markussandor #26532 üzenetére
Hmm, akkor tényleg.
-
T_Stark
őstag
válasz
markussandor #26523 üzenetére
Ott valami beállítási gond lesz (rosszabb esetben AVR hiba).
Annak hogy az erősítőn van HDMI, pont az lenne az egyetlen értelme, hogy azon keresztül menjen bele a hang. -
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
markussandor #26523 üzenetére
Ez teljesen elképzelhetetlen! Akkor minek a HDMI az erősítődre? Nézd meg az input menüben hogy melyik bemenethez melyik csatlakozó van hozzárendelve.
-
I'am Dony
őstag
válasz
markussandor #25856 üzenetére
Összeadtam. A film és a hang együtt 3.8 MB/s (!), azaz 30.4 Mbps értékű. Ezt azért át kellene vinnie szerintem.
-
bigdigit
addikt
válasz
markussandor #23836 üzenetére
Még nem kísérleteztem vele. Alapból csak este feltűnő de akkor még az ágyban is hallom míg ki nem kapcsol.
-
I'am Dony
őstag
válasz
markussandor #23775 üzenetére
Igen az. De! Tuti, hogy semmit az ég világon nem fogsz érzékelni belőle. Tegyél egy próbát megéri és tanulságos. Nem kell mindent elhinni amit hallasz/mondanak.
-
BBéci
legenda
válasz
markussandor #23775 üzenetére
Mindkettő eretnekség, csapás a jó hangminőségre.
-
myckie2
őstag
válasz
markussandor #23621 üzenetére
Elképzelhető, hogy az régebb óta állt a raktárban. De csak egy tipp.
-
myckie2
őstag
válasz
markussandor #23617 üzenetére
Ha valódi gumi a perem, akkor annak a természetes elszíneződése. Gumi csizmáknál sokszor láttam ilyet.
-
sugarforce
addikt
válasz
markussandor #22506 üzenetére
Az en 15 eves technics erositom is ilyen, szerintem ebben semmi ujdonsag nincs. Ne is engedjen hulyeseget csinalni.
-
MasterMark
titán
válasz
markussandor #22506 üzenetére
Általában minden jeltípushoz külön lehet választani.
-
I'am Dony
őstag
válasz
markussandor #22222 üzenetére
Én is ezt ajánlottam a kérdezőnek
-
Gabesz87
veterán
válasz
markussandor #22222 üzenetére
Azt hiszem nekem is ilyen van, 1,5 méterben talán. Én használtan vettem 1500-ért, vagy 2500-ért ha jól emlékszem.
-
T_Stark
őstag
válasz
markussandor #22090 üzenetére
Igen, BBéci jól mondja, ez a cseresznye.
Képekről annyira nem is jött be ez a szín, de élőben szép. -
BBéci
legenda
válasz
markussandor #22090 üzenetére
Cseresznye, mert adió sötétbarna, nem ilyen vöröses.
-
Norbi 72
veterán
válasz
markussandor #21604 üzenetére
Egyformát.
-
sinci01
aktív tag
válasz
markussandor #21602 üzenetére
Csak 1 oldalt lapozz vissza, és megkapod a választ!
-
Antonio
senior tag
válasz
markussandor #21201 üzenetére
Csak ki kapcs vár pár másodperc és bekapcs. Sajnos se reggel, se délben mikor hazarohantam nem tudtam elmerülni a dologban.
Próbálok majd este ha hazaérek áramtalanítást ha nem akkor reset ...
-
válasz
markussandor #21117 üzenetére
Akkor ott már elég sokan reklamáltak.
A forrás, amit kapnak, 100 Mbit fölötti, nem azzal van a baj. Az országos átlaguk nem éri el a 9-et, de ez amúgy boxtól is függ, mert valamelyik csak MPEG2-t tud dekódolni, ami 25 Mbit alatt nem tud értelmes képet adni.
-
Beni2360
félisten
válasz
markussandor #21117 üzenetére
Hát mint fentebb írtam,-(#21108) Beni2360 - egyazon csomag egyazon szolgáltató és mégis ég és föld a minősége. Pl IPV cool csati HD és a DIGI TV coll SD, mégis 100x jobb a kép a digin.
És már több mint 2 éve hadakozok velük, most már 100/30 a net is mégsem javult csak egy picit a kép. Nincs az a beállítás a TV amit már nem próbáltam volna ki.
Ezért is megy most már a kölcsönzés nagyban.
Csak azért maradtak mert a szolgáltatásuk (felvétel opciók) és a box kezelhetősége feleségemnek egyszerűbb. -
junkpod
veterán
válasz
markussandor #21096 üzenetére
Szegeden telekomrol váltottunk invitelre, itt legalább nem csúszik a hang és nem pixelhalmaz a film... De amúgy kb egy kutya sajnos. BP-en dvb-c adást nézünk a tv saját tunerevel, meg az sd adás is sokkal jobb mint az iptv legjobb hd adója, a valós 1080i csatornák pedig vetekszenek a kisméretű fhd torrentekkel.
Amúgy ma már az enduser sávszélesség miatt tényleg nem kellene agyon tömöríteni, de hát gondolom az sem mindegy hogy szerver oldalon mit kell beletolni... -
válasz
markussandor #21109 üzenetére
Valójában az határozza meg a minőséget, hogy hány emberre tervezik a rendszert, mivel a multicastról (ahol valóban a vonal számít) ez a banda nem is hallott. A T gyenge és elavult (IPv4 korszakról visszamaradt) rendszert készít sok emberre, nagyon spórolósak, a felszereléseik rendszerint lomizottak. A vonal lényegtelen tényező, mindenkihez gigabites szálat húznak be (legalábbis manapság). Értelemszerűen ha van egy szerver mondjuk 10 Gbites hálókártyával egy 5000 fős városrészre, akkor mindenkinek jut 2 Mbps-nyi csodás YouTube-minőség, amit az MPEG már SD-re sem ajánl AVC mellett.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
markussandor #21099 üzenetére
Én úgy tudom nem a savszelesseg a gond, hanem hogy a Telekom 'agyon' tömöríti az adást...
-
Dorian
félisten
válasz
markussandor #21096 üzenetére
Ok, de te IPTV-t hasonlítasz IPTV-hez. Nézz meg mondjuk egy Digikábeles digit adást jó minőségű tévén.
-
mettek
addikt
válasz
markussandor #20788 üzenetére
jesszusom mi ez a nagy biztonsági eljárás az adataid körül? Gondolom állami pozícióban dolgozók nem tárolhatnak otthon adatokat tehát nem nemzetbiztonságnak, katonaságnak, rendvédelemnek dolgozol...
-
embe
nagyúr
válasz
markussandor #20727 üzenetére
Nem túlzok. Autóban volt nekem, egy akkor drága kábel. Nem vízben állt, igaz nem is lakásban volt. Vagy 10 éve egy dobozban pihent a fűtött, száraz lakásban, a sok egyéb kábellel, csatival. Most elővettem, és az átlátszó szigetelés miatt látszik, hogy végig van rohadva az egész.
Ja és 2x5m. kábelről beszélünk. -
embe
nagyúr
válasz
markussandor #20725 üzenetére
Vagy végig rohad a szigetelés alatt....
-
Beni2360
félisten
válasz
markussandor #20532 üzenetére
Na azért a csatornákat is lehet szépen álcázni.
Pl: Veszel a festékes boltban papír szalagot a megfelelő szélességben és a csatornát átfeded vele majd olyanra fested amilyen a fal. Ha netán mintás tapéta van akkor már nehezebb szint találni. Én vettem faerezetű csatornákat igaz drágább mint a fehér és a szegélyléc felett szinte nem is látszik.
A szőnyeg alatt mindig érezni fogod, nekem jack vezeték volt alatta és egy idő után meglátszott a szőnyegen is.
Még a padlás megoldás a legjobb festett csatornával ha nem tudsz az ajtók végett csatornázni. -
markussandor
senior tag
válasz
markussandor #20514 üzenetére
Ha valaki hasonló cipőben jár a jövőben.
Az asszonnyal egyeztetve abban maradtunk, hogy a szőnyeg alatt visszük el a fehér(!) hangfalkábelt, és nem csatornázzuk a kanapé és a hangfal közötti kb fél métert. Máshol meg nem fog látszani.
A szőnyeg alá veszek csúszásgátlót, és abból kivágok a két kábelnek szükséges részt, így nem fog a felette lévő szőnyeg mozogni, illetve jó esetben nem is lehet csupasz lábbal érezni a vezetékeket :-) -
Quetz
őstag
válasz
markussandor #20505 üzenetére
Léteznek kábelcsatornás szegélylécek, vagy esetleg ezt értetted csatorna alatt?
-
junkpod
veterán
válasz
markussandor #20472 üzenetére
Felcsatolható hálózati meghajtóval (win7) be lehet állítani, hogy minden mappaba belépéskor jelszót kérjen?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
markussandor #20474 üzenetére
ez mondjuk igaz, nálam mindent kinyírt, mindent amit el tudott érni hálózatban. a popi hdd-t azért nem mert annak a belső könyvtárai és tartalma nem voltak megosztva hálózaton
éppen ezért is csinálok biztonsági mentést, és a fontos dolgok mostantól egy külső hdd-n van amit csak akkor csatlakoztatok ha szükség van rá.
ez mellett oda figyelek a napra kész tartásra.
valamint már dolgozom a backup-on is, ami a fontos tartalmakat tárolja...de nem akarom tele off-olni a topikot, nehogy fenyítés legyen
bár mondjuk ezek is mind közvetett módon a házimozihoz vannak csatlakoztatva -
arcitec
addikt
válasz
markussandor #20472 üzenetére
Kérdés mi hogy működik. Ha a vírus csak úgy dolgozik, hogy amikor van net kapcsolat és a nas csak akkor van üzemben , ha nincs net-es rálátás. Vagy talán kell némi védelem is egy jó tűzfal / vírusírtó ami tudjuk nem volt neki és nyitott portok kiabáltak kifele . Nincs ugyan NAS -om, nem tudom csak belső hálón hogy tud menni ..
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
markussandor #20465 üzenetére
nincs fenn a neten, és mostantól oda fogok figyelni az adat mentésre is, no meg a biztonságra is
-
I'am Dony
őstag
válasz
markussandor #20292 üzenetére
Ennyiért szerintem nagyon jó!
[link] -
Nemir Ombe
addikt
válasz
markussandor #20294 üzenetére
Mér' nem csörögsz rájuk .... az lehet gyorsabb lenne ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
markussandor #20292 üzenetére
Hát ha ilyen "extra" igényeid vannak, akkor más(ok)ra hagyom a további javaslatokat ....
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
markussandor #20243 üzenetére
Szerintem pl. ezt [link] vagy ezt [link] 15nm-re nyugodtan megveheted ....
Kisszidi:
Szerintem ha "jobb" hangot akarsz a 100e-es ketetből, akkor hagy a korábbiakat és hallgass meg egy pl. ilyet [link] vagy nemrég volt az aprón Canton Chrono CL 520 az is megér(het)i .... igaz egyik sem "ér a földig", nem lesznek "mindentelsöprő" mélyek, cserébe lehet egy "kis 3D-s" szonpadod....
-
markussandor
senior tag
válasz
markussandor #20240 üzenetére
-
I'am Dony
őstag
válasz
markussandor #19826 üzenetére
Én is pont ennyiből hoztam ki...
Mivel tüske, nyilván álló hangfalról van szó. Ennek a súlya elég ahhoz, hogy belenyomódjon a parkettába.
Amikor mozgatod akkor is vigyázz vele, mert könnyen megkarcolja a parkettát. -
BullZeye
veterán
válasz
markussandor #19823 üzenetére
Ehhez nem adnak valami gyári gumi talpat is, amibe a tüske belemegy?
-
I'am Dony
őstag
válasz
markussandor #19823 üzenetére
10 Ft.-os
-
arcitec
addikt
válasz
markussandor #19799 üzenetére
Én speciel meghallgatás nélkül ma már nem vennék, annó belépő szettet vettem, dehát ki hol tart, vagy mi számít, lehetne pl 10 ft is csak épp nem jön be, akkor megéri? Nyilván nem, szerintem. Ha teheted hallgasd meg, de persze az is világos, hogy kategóriájában még drágábban is megvehető, mert lásd fentebb, mindig is ajánlott vétel volt ..
-
Vicarious1
aktív tag
válasz
markussandor #19797 üzenetére
3 szín közül választhatsz (a legördülő menüből), mindegyik ugyanannyiba kerül...
-
MasterMark
titán
válasz
markussandor #19226 üzenetére
Amúgy ezt direkt csinálod?
Tudod egyáltalán, hogy az miért kell oda? Semmi köze az érintkezéshez, de szerintem erre te is rájöttél...
Norbi 72: Köszi szépen. Akkor lehet rögtön a Delcok-ra megyek.
-
BBéci
legenda
válasz
markussandor #19204 üzenetére
Úgy tűnik, nulla tapasztalattal alkotsz véleményt. Nincs miről beszélnünk.
-
MasterMark
titán
válasz
markussandor #19204 üzenetére
Jitter-ről hallottál már?
-
BBéci
legenda
válasz
markussandor #19199 üzenetére
Nem kellene badarságokat terjeszteni!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
markussandor #19133 üzenetére
'Lehet ekkora különbség a hangfalak között?'
Igen, lehet
Az ilyen összehasonlíto 'teszten' derül ki igazán a különbség. -
jeni
félisten
válasz
markussandor #19133 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest