- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
válasz
Grawens #49719 üzenetére
"kettős konverziós szinuszos szünetmentesnek van csak értelme. Ezek a szünetmentesek folyamatosan akkuról üzemelnek"
Nem igaz, csak áramszünet esetén megy akkuról, normál esetben a bemeneti feszültséget egyenirányítja, és közvetlenül táplálja az invertert. Illetve szükség esetén tölti az akkut is.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Grawens #49719 üzenetére
Kb. állami intézményben meg bankokban használnak folyamatosan működő szünetmenteseket, de az egyre jobban elterjedő cloud miatt talán már ott is kiveszik. Ugyanakkor nem túl környezettudatos ennyi veszélyes hulladékot termelni, de ez az én véleményem. Munkahelyemen én is talicskával tolatom ki x évente az akkukat, de ott nincs más alternatíva sajnos.
Asszony korábbi cégénél redundáns betáp volt, de az is más történet...Surround téma:
Köszönöm az infókat, hamarosan lemérem mekkora távolságokról van szó.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Grawens #49711 üzenetére
Én is azon a véleményen vagyok, hogy egy aktív zajszűrő eszköznek van értelme. A kábel nem az.
Egyébként szünetmentesnek sincs, ugyanis alap esetben ugye a falból jövő feszt engedik át, csak áramszünetnél lépnek közbe.
Több értelme lenne annak, ha az erősítőben (és a többi eszközben) a tápot kiiktatva akkukról hajtanánk meg a rendszert, de az meg baromi költséges lenne. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest