- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsoika
addikt
válasz
Skillet #31267 üzenetére
A tv-n pcm állítható autora vagy bitstram ra.
Kodinál a hangtovábbítás ( átengedés ) engedélyezése be van kapcsolva a hangkimenet rendszer menüben?
Ott a csatornák számát 7.1-re kell tenni és a AC3, dts,dolby kompatibilitást...mindet kijelölni(kivéve a HD hangokat mert az optikán nem megy át) -
-
zsoika
addikt
válasz
Skillet #31130 üzenetére
"első körben ennek a garinak nézek utána. ha nem megy, szétkapom a vasat, kiveszem a panelt... a panel nélkül ugyanúgy működik az erősítő, az optikai is?
ahogy nézem, a hdmi-nek külön panelja van. mellette a két optikainak és a koaxnak meg egy másik."Szerintem a HDMI panelon van a DSP chip ....szóval nem fog menni nélküle de próbáld ki.(Holnap megkérdezem a barátom erről)
Ha optikai bemenettel kéne használni akkor nagy baj lenne? A kép/hang mehetne HDMI-n egyből a TV-be és onnan vissza optikán(akkor az elosztó sem kell). -
zsoika
addikt
válasz
Skillet #31124 üzenetére
Beszéltem egy erősítőket szerelő barátommal aki azt mondta hogy szerinte a pio is meghosszabbította 2018 végéig a visszahívás hdmi panelra....nem csak az Onkyo.
Ezt érdemes volna megkérdezni, olvasni.Szerinte nem dsp chip hiba , hiszen optikán van hang....ez biztató. Lehet az átkondizás segítene, de szakszervizben azt sem éri meg megcsináltatni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Skillet #31115 üzenetére
Na még1x átolvastam a hsz-d de nem nagyon értem.
Az avr fogad HDMI-t 3x és 1 kimenet van rajta. Minek kellett az elosztó. nekem hasonló de olcsóbb splitterem van 1.5 éve és semmi baja az avr-nek. De az avr kimenetét osztottam el a Tv és a proji közt.
Ha bemenetre dugtad akkor mi köze lenne a kimenetekhez. Ott most semmi nem jön ki?
Gondolom a 4K végett szeretted volna ezt a felállást de már másnak sem sikerült összehozni, hogy a kép Tv a hang meg az avr klappoljon. -
-
zsoika
addikt
válasz
Skillet #31119 üzenetére
"Ezen az erősítőn nincsen átengedés kikapcsolt állapotban.... sajnos."
Igaz! Egyszer régen ajánlottam ezt a Pio-t egy itteni fórumosnak és ezt akkor is elfelejtettem (most is) ...szóval kicsit szívott vele ,de megbocsátott nekem.Egy barátom vett olcsó miracast cuccot az ebay-ről és az meg a TV-t panelját vágta gajra...szóval szerintem van összefüggés.
Nem hinném hogy gazdaságosan javítható.
Még ha az átkondizást meg is próbálnád, csak akkor éri meg ha te cseréled ki.....szerintem. -
zsoika
addikt
válasz
Skillet #31115 üzenetére
Szia! Az elosztót amikor betetted a rendszerbe ugye ki volt húzva a konnektorból az erősítő!?
Ez azért fontos mert a HDMI panel kikapcsolva is működik (pass through).
Ha bekapcsolva dugdosod akkor nagy eséllyel tönkre is vághattad a HDMI panelt és ez csak a teljes panellal cserével orvosolható.
Néhány esetben megjavul a panel a kondenzátorok cseréjével, de csak akkor van erre esély ha nem dugdosás után megy tönkre.Quetz: Akkor most mi legyen? Mártsam vagy ne? Már majdnem felolvadt a 24k arany tömböm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest