Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz gabber01 #59259 üzenetére

    Pontosan erről van szó, olyan termékeket tesztelünk, amikről nagy valószínűséggel előre tudjuk, hogy nagyon jók, vagy kiválóak. Részben azért, mert mindannyiunknak hobbija a téma, nem kizárólag munka, hanem szórakozás is. Amik hozzám kerülnek, azoknak döntő többségét én kérem, mert érdekel. Nemrég felvetettem, hogy kipróbálnék egy bizonyos AVR-t, mert kíváncsi vagyok rá, tegnap megérkezett, ma bekötöm, pár hétig azt fogom használni.
    Sok évvel ezelőtt érkezett hozzánk (nem az AVO-ról van szó) olyan tévé, ami nem érte el azt a szintet, hogy akár egy sort írjunk róla. Eljött a forgalmazó, megmutattuk a hibákat, nyugtázta, elvitte. Egy 300000 forintos vetítővel hasonló volt a történet, csak ott elegendő volt az én ítéletem, visszacsomagoltam és ment a feladóhoz.
    Mérésekről: pár éve voltak, amiket azért hagytunk el, mert külső cég végezte, hatalmas plusz költséget jelentettek. Nem csak a művelet konkrét díjazására gondolok, hanem az oda- és visszaszállításra is. Saját labor létrehozására, fenntartására nincs pénz, ingyenesen olvasható az AVO, senki nem fizetné ki a helyiségeket, a műszereket, plusz munka díját. USA-ban ez másképp működik, hatalmas a piac, a forgalmazók nagyságrenddel többet fizetnek, abból telik rá. itthon azt kérdezik: mennyit engedsz a feléből?
    Az egyik legnagyobb német portálon, az AREA DVD-n sincsenek mérések. Erre nyilván azt mondják a fanyalgók, hogy az sem ér 5 forintot.
    Mostanában nem látogattam az avforums-ra, a korábbi tapasztalataimról írok: ott sem sűrűn szoktak 7 pontnál kevesebbet adni, igaz, a 10 ritka, de ők nem árkategória szerint értékelnek, hanem összességében. [link]

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák