Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
j.bravo #90628 üzenetére
Nagyon egyszerű program. Ha érzel majd affinitást magadban, szívesen látunk (a mostanában ugyan döglött, de régebben nagyon is élő...) topikjában. Az összefoglalóban találsz két nagyon-nagyon csak az alapokat bemutató (hiányos és nem is tematikus) videót az offline verzióról, de a legtöbb dolog a webes verzióra is igaz bennük. Egy időben mindent megterveztem magamnak, mielőtt belefogtam volna a tényleges munkába, aztán lett három gyerekem...
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz
j.bravo #90628 üzenetére
SketchUp, de az asztalos rajzolta.
Könyvünk van, a szoba közepén meg egy marha nagy fenyő deszka csupaszon hülyén nézett volna ki. Pont kiadta a magasdága. A falnál lévő pad háttámlája meg lett nyújtva hátra, hogy kényelmesebb legyen az asszonyt átkarolni. A könyves rész pár centit lett toldva, hogy a könyvek két sorban is elférjenek.A legmagasabb elemnek nem kell kihúzhatónak lennie, akár állva elférnél a helyén. Sima nyíló ajtó (push-open), mögötte valamilyen korpusz, vagy csak fele széles polc, a másik felén fregoli, kis létra, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest