- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
csabulaxi #70349 üzenetére
Egyrészt szerintem valami zavar van a fejedben az internetes troll fogalom kapcsán, de segítek... Másrészt milyen konyhámról beszélsz? Honnan jött ez neked? Már rég túl vagyunk a festésen is és egészen más, CNC-s projektekben vagyok benne. Harmadrészt pedig majd én eldöntöm, hogy mire koncentrálok! Mindenesetre elég erős hozzászólás lett ez így elsőre az irányomba, ismeretlenül... Nem őriztünk mi együtt libát... Ha a mondandómmal nem értesz egyet, vagy tárgyi tévedést írtam valahol, akkor az arra irányuló hozzászólásokra nyitott vagyok. Személyeskedésre nem!
darvinya: az általad linkelt honlapon, ha megnyitod a képet, akkor láthatod rajta, CR-MO...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest