Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
j.bravo #90625 üzenetére
Igen. A 180 cm széles pad robosztus, 40 mm vastag fenyő a seggem alatt, a háttámla és a lábak. Láb a két szélén és egy középen is. A láb is teli anyag.
Mikor megkaptam a belméretet, kipróbáltam, mi hogy fér el.
Terven így nézett ki. Költözés előtti állapot: [kép] [kép] [kép] [kép]
A falra tolt pad háttámla rövidebb, így a fiók is. A szoba felőli háttámla mélyebb, egy polc vízszintesen és kis alakú regényekkel telerakva.Neked az lenne az egyszerű, ha magas korpuszokat tennél be, amik saját görgőn gurulnak. Az önbeálló görgő kint praktikus, de bent, főleg ha meg van vezetve, csak a nyűg van vele. Betolod az egyik irányba, kifelé húzva meg akar fordulni és megvezeti a korpusz belső részét.
Megteheted, hogy a kihúzható korpuszt bepolcozod, vagy mándlirudat teszel be, esetleg fiókokat szerelsz be. Ha a méret megengedni, pakolhatod két oldalról is középen elválasztva. Pinterest-en rengeteg ilyen projektet látni.A görgő amit linkeltem, világos palásttal rendelkezik. A hálószobai ágyneműtartón is ilyen van, tologatom jobbra-balra is nagyritkán, amikor az ágy alatt takarítok. Se a kőris, se a bükk lakkos parkettán nem hagyott nyomot. A pad alatti sem. Bútormozgató alkalmatosság fekete gumikereke húzott már csíkot, mondjuk, radírgumival egyszerűen lejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- NBA és kosárlabda topic
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest