- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
hfrankee #4309 üzenetére
Az a legkevesebb mert a csati oldalát kivágod és máris rámegy a 4 tűs csati. Mondjuk barkács, de gyakorlati jelentősége nincs. Nagyobb baj, hogy ez az "elosztó" 2x12 és 2x5V-ra szabályoz. Illetve a 12 nem szabályoz, az 5 meg jó alacsony, nem tudom elindul e vele a kama.
hoffman_: ha pwm-es házhűtőt veszel, főleg 2-t akkor hova dugod a cpu hűtő ventijét mert a kisebb lapokon csak 1db pwm-es csati van. Amelyiknél 2, annál is a 2. nagyon lomhán szabályoz.
Vasinger!: már éppen kérdezni akartam hány fokos volt a kari ha sikerült rajt 60 fokot javítanod.
-
Henk
veterán
válasz
hfrankee #4307 üzenetére
Parancsolj, lap közepén.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hfrankee #4294 üzenetére
Nos, ahogy számoltam arról az egy ágról akarnál leszívni 6.96Wattot/0.58Ampert. Ami azért nem kevés, de papíron ki kéne bírnia. Én biztos nem használnám, így, mert a VGA és a CPU is eszik rendesen és az a táp sem képes csodákra. Szóval lehet így használni, csak nem ajánlott.
De ugye avval tisztában vagy, hogy nem tudnád vezérelni így, mert 3 ventinek ua. voltot adnál, így csak egyben tudnád őket vezérelni. Ezekből 2db 4 pines és egy 3 pines ami megint csak gubancot okozna.
smiti: Egy valamit tudni, hogy jó borsos az ára és max fordulaton azért már van rendesen hangja. Egy valami ami igazán mellette szól, hogy az első normális folyadékcsapágyas 140mm-ből.
-
Henk
veterán
válasz
hfrankee #4268 üzenetére
Nem tudom ilyen ventit tudsz e venni valahol. De bármilyen venti jó hozzá ami ugyanezt a légszállítást tudja, esetleg -10%-ot legalább. 12-es legyen és lehetőleg ne csúszó csapágyas mert az a vízszintes működést nem annyira bírja.
tome.jr: hát nem hiszem, hogy a ventinek lenne baja, ha amúgy lapról működik. A szabályzó ugyanúgy csökkenti neki a fesz-t mint a lap és így tudja csökkenteni a fordulatát. Ha jól van rádugva szerintem működnie kéne, mondjuk nehéz is máshogy rátenni mert a csatin van 2 kis fül ami megadja a helyét. Nekem sincs más ötletem már, esetleg próbáld meg lapról szabályoztatni a ventit, hogy úgy működik e, de ne 4 tűs csatiról.
rapiddani: ha a tápra kötöd akkor full fordulaton fog menni, lapról esetleg szabályozható. Amúgy mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest