- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
Hát nem toom... Én lehet, hogy bepróbálom 1-2 boltban ahhol látok ilyen házat, hogy ha visszahoznak ilyen házat akkor adnék érte 2-3K-t... Mármint a ventiért... Vagy lehet, hogy meg kéne keresni a magyar forgalmazót... Esetleg a gyárát... Ha véletlen idehaza készülne... Jah igen!!! Te írtad az egyik hirdetésedben, hogy ilyet keresel!
-
Zájec
veterán
hangtalannak nem mondhato mert nagy lapátja van.. de nem halható hangosnak
úgy azért pici hangja van... 600 - 800 pörög.. ezért nincs nagy ventihangja,
zélzaj is normális csendes van... ez igy pont jó.. ha többet pörögne akkor
már mondhatjuk hogy hangos talán.. de igy szerintem normális.
de teljesitményre nagyon bika.. abba nem lehet csalodni.. -
proper
őstag
közben már beszereltem és tényleg jó kis példány
a noctua lett a cpu venti mert csak nem az a megszokott fekete és nekem nagyon tetszik a szinösszeállitása
igen kb ugyanazt tudják igy csere után de a noctua 1.5k voltszerintem jól jártam ennyiért vele
és a sharkoon uv reaktiv ventikröl tudtok mondani valamit? vagy felejtösek? -
Kapor_Ur
csendes tag
köszönöm a tippet, a 31 db kicsit hangos... időközben ezt találtam: Thermaltake A1927 2000 rpm - levegőkeringetés: 78CFM - zajszint: 21 dBA - áramfelvétel: 4,56W
vagy ez a csöndes macska: Thermaltake A2329D Silent Cat sebesség: 1600 rpm - levegőkeringetés: 62,2CFM - zajszint: 16 dBA - teljesítményfelvétel: 3,6W
ezeket mernéd ajánlani? ill. vajon hol lehet ezeket kapni? -
Kapor_Ur
csendes tag
A mostani ventinek ez a típusszáma: m1202512h, valami oem gyártó /a címke szerint Te Bao Metallic Plascit Co. Ltd. - nekem nem mond semmit/ terméke. Két oldalt találtam ilyen venti adataival [link] és [link] Az egyik oldal szerint a levegőszállítása a ventinek 68cfm, a másik szerint 99cfm - szerintem túlzás!! Mondjuk egyik oldal sem a fenti cégé, úgyhogy nem tuti, hogy arról a ventiről van szó, ami a tápomban van...
-
BlacKSouL
addikt
Én a tápomba kerestem anno a régi enyhén csapágyasodó 8-as helyére egy halk de tűrhető légszállításút, bár a halkság fontosabb volt, és a CM Led-Silent jött be leginkább, elvileg 1800 fordulatú, de csak géptépésnél tekerem fel, amúgy 1450 körül tulajdonképp hang nélkül hűtögeti a tápot, langyos levegőt nyom ki.
-
BlacKSouL
addikt
''Sajnos úgy tudom ez a cég csak nagyker'' [link]
Játékos: Nem Kolink elvileg, hanem YS-Tech: [link] De ha megereszt az ember egy telefont, még a nagyker is meg tudja mondani hogy akkor pontosan melyik is. Sőt, lehet hogy tts is tud ilyet hozatni, de ezt szintén ő tudja megmondani [link] Vagy lehet hogy nem pont ezt, akkor másfélét. -
BlacKSouL
addikt
800-on pörgő 12-es venti 15 centi távolságban mögötte érezhető, de igen csekély légmozgást okoz nyílt térben. Ha mondjuk egy csőben nézzük, akkor természetesen ugyanannyi levegőt mozgat mint közvetlen maga mögött. Minél zártabb a tér amibe fújja a levegőt, annál messzebbre érezni a légmozgást, egész addig míg a szűkítés el nem éri a venti átmérőjét, annál ''kúposabbra'' szűkítve már rontja a hatásfokát a ventinek, tehát kevesebb levegőt is mozgat.
A többire: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest