- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
macilaci78 #888 üzenetére
Azaz vízszintesen lenne?
Abba a helyzetbe én eddig úgy olvastam (spcr pl), hogy ajánlottak a golyóscsapágyasok, a csúszócsapágyasok hamarabb tönkremennek. Ezzel sajnos sok ki lett lőve.
Flegos felsorolásából még kilőném a northq-t, nem sok jót hallottam róluk (gyorsan csapágyasodnak). Sajnos jó golyós ventiket nehéz idehaza boltokban találni, inkább csak tápba építve (pl Adda - Seasonic; Yate Loon - Chieftec, Nexus).
Ha kísérletező kedvű vagy, akkor a Chieftec-rebrandelt Yate Loon 120×38-ast (ld depo.hu) megpróbálhatod alacsony feszültségen; de a golyósak kattogása lehet, hogy ott is meglesz. -
flegos
senior tag
válasz
macilaci78 #892 üzenetére
Ja Papst-al még nem volt dolgom,
a többit mind ismerem és merem ajánlani. (kivéve Coolink) 720-tol 1600RPM-et tudnak cége válogatja melyik mennyit, egyik sem a legolcsóbb kategória asszem a Glacial a legolcsóbb, de mind halk az tuti
-
flegos
senior tag
válasz
macilaci78 #888 üzenetére
Noctua, Silentmaxx, Glacialtech Silent Blade, NorthQ, Cooler Master
Coolink SWiF ventit én jó magam nem ajánlanám
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest