- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
válasz
mclaren777 #12173 üzenetére
Az én házam nem led vezérlős, pedig oda kellene kötni. Végül úgy oldottam meg, hogy drótból csináltam egy "jumper"t, amivel érintkeztettem a két vezeték lábát, és így már világít is.
Nézelődj itt a hardverapron is, van bőven, bolti ár alatt. Nekem is van egy.
-
jookomak
őstag
válasz
mclaren777 #11756 üzenetére
Gyári adatnak sose hiszünk, főleg ventiknél. Sajnos csak független teszt tudja mérni őket, de még az sem 100% semmire. Swif2 pl. bordán gyenge, házban okés. És akkor még nem beszéltünk a hangkarakterisztikáról, hogy melyiknek milyen fordulaton milyen jellegű hangja van.
-
jookomak
őstag
válasz
mclaren777 #11754 üzenetére
Ty-141-et vagy 147-et mindenhova, ahova befér!
-
and1ao
őstag
válasz
mclaren777 #9574 üzenetére
Thermalright TY-141
-
krichd1
addikt
válasz
mclaren777 #9574 üzenetére
Thermalright TY-141
-
Henk
veterán
válasz
mclaren777 #5509 üzenetére
Határozottan hangosabb az AC, meg van az a jellegzetes motorhangja mint a régi AC-nek, légszállítása is kisebb meg a max fordulata is amire képes. Nézz még körül mert van valamivel olcsóbban is 120P.
bozont: Coolink swif2 1200, ez 800 rpm-es és itt még nagyon szolid hangja van.
-
Ragga.Bob
tag
válasz
mclaren777 #5492 üzenetére
Világos!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Tessék olvasgatni. Sok logoutos írás is szól róluk, zömében negatívak.
-
Henk
veterán
válasz
Van valahol külön topikja keress rá miket írnak róluk. Nekem egy garis ügyem volt velük arra azt mondták, hogy jó a cucc pedig nem az volt de ott nem érdekelt mert filléres tétel volt, komolyabb összegnél azért nem hagytam volna annyiban.
-
Ragga.Bob
tag
válasz
mclaren777 #5488 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy azért egy ventivel nem sok probléma lehet, de ha van is, hát az sem az vagyonokat felemésztő bukta. Sztem ebben az esetben nem éri meg azt a plusz ktget a garifutár (ha mást nem veszel).
Csak számolj utána:
-az első boltban vásárolsz, az ár ua, mint i betűsnél, a posta 500 pénz. Ha gebasz van, postával vissza a cucc a boltba (max 500 pénz), majd ők vissza posta a cserét (ez elméletileg ingyenes). még most is jobb vagy (~1500Ft), mint az említett garifutáros.
-második boltban vásárolsz, az ár olcsóbb (~400Ft), a futár olcsóbb (-1000Ft), gebasznál a helyzet ua, mint az előbbinél, azaz jobb vagy (~900Ft)
Nekem személy szerint semmi bajom az i betűs bolttal, csak számolok. Természetesen ott vásárolsz, ahol kedved tartja -
Henk
veterán
válasz
mclaren777 #5484 üzenetére
Én 80-ból ezt javaslom, a leghalkabb amivel eddig találkoztam.
-
Ragga.Bob
tag
válasz
mclaren777 #5486 üzenetére
Nincs mit. Még egy ucsó tipp mára
: itt sem drága a szállítás (1,5k) és az árak sem rosszak.
-
Ragga.Bob
tag
válasz
mclaren777 #5484 üzenetére
-
Ragga.Bob
tag
válasz
mclaren777 #5482 üzenetére
Ha az adatlapod jó, akkor náluk szinte biztosan találnál szűrőt is.
Szükséges pwm-nek lennie? Vagy együtt kötnéd a nagytesóval? Mert ha nem, akkor lényegesen olcsóbban kijönnél egy fix fordulatos AC-ból, ami 1/3 annyiba kerülne.
-
Ragga.Bob
tag
válasz
mclaren777 #5480 üzenetére
A vinyóknak még mindig felszerelhetsz egy 8cm ventit oda, ahova a 12-est tetted volna.
(szúnyogháló?)
-
Ragga.Bob
tag
válasz
mclaren777 #5478 üzenetére
Ha megengedsz egy egyéb ötletet, akkor leírom, mit gondolok. A legtöbb hagyományos ház alja ált. kihasználatlan. A teljes csere előtt nagyon szépen kivághatnád (vagy csak lyukakkal kialakíthatnád) a venti helyét a ház alján. Tennél rá egy mosható szűrőt (~700Ft) és kész a szellős bemenet.
Így szinte biztos, hogy több levegőt juttatnál a házba, mint azon a 16 cm2-es nyíláson.
Persze ez csak egy ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged