- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
Doky586 #13905 üzenetére
Azért ez nem egészen van így, elég sok lap tud feszültség változtatással is szabályozni a 4 tűs csatin is, legalábbis a régebbi Giga lapok biztos. Nekem volt pár (nem prémium) és ott is működött a dolog. De ezért írtam, hogy nézzen utána mit tud a lapja és akkor nincs félreértés. Mindenképpen jó ha utánanéz mert van olyan lap is ami meg a cpu fan-on kívül nem tudja a többi csatit vezérelni.
-
orion1025
őstag
válasz
Doky586 #13902 üzenetére
Ezért kell körültekintően beruházni légkavaróra, amiben az Amper értéke segíthet.Minél alacsonyabb, annál kevesebbet forog, ergo halk is lesz.Vagy célszerű folyadék csapágyast venni, ott szintén nincs buktató.De az ellenállás beiktatás a legolcsóbb módja a halkításnak.
-
Aurig@
őstag
válasz
Doky586 #13893 üzenetére
Dehogynem használnak sárga vezetéket a gyártók. Simán!
Egy-két példa, ezek vannak, (voltak) nekem.
Arctic Cooling F12: sárga, piros, fekete
Scythe Kama Flow 2: sárga, piros, fekete
Thermaltake Overseer ház(am)ban lévő (alapból beszerelt, 2 db 200 mm-es és 1 db 120-as) venti: sárga, piros, fekete
A Scythe Mugen 3 Rev B. hűtőmön: fehér, sárga, piros, fekete színű madzagok vannak.Tehát használnak ilyen színűt.
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Doky586 #13871 üzenetére
Így kicsit más a felállás. Eredetileg azt írtad, hogy alolról is fúj befele 1 darab. Oldalt nekem is le van ragasztva. Hátul lehet, hogy hagyhatnád szabadon; a meleg levegőt nem szívja vissza, mert az elvileg felfele száll. Úgy talán kapna friss levegőt is a táp, nem csak a házból előmelegítettet.
A melegebb napokban meg jó ha növeled az első venti fordulatát. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Doky586 #13868 üzenetére
Nem, én sem foldozok be minden opcionális helyet ventilátorral, pedig van számos (28?). Sőt téli hónapokban kiveszem mindet.
A Te esetedben nem kellene leragasztani a szabad lyukakat, mert ha a tápegység ventilátorának a légszállítása kisebb, mint a két befújó ventinek, akkor fogja a levegőt; azaz csökkenti az átáramló légmennyiséget.
Van olyan helyzet amikor érdemes leragasztani a réseket, pl. a ventilátorokhoz közel esőket, de ez nem olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest