-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #10480 üzenetére
"A bitfenix ventitől a jó isten mentsen meg"
Mi a baj a BitFenix ventikkel? Valamilyen tesztben olvastad, vagy személyes tapasztalat?
Kérlek oszd meg velünk! -
trob
tag
válasz
gyuribácsi88 #10462 üzenetére
Köszi szépen.
(Várok azért még pár véleményt.)
-
trob
tag
válasz
gyuribácsi88 #10460 üzenetére
Azért itt tettem fel, mert a kérdés inkább ventilátor, mint táp.
Max annyi köze lehet a táp topichoz, hogy a szállított levegőmennyiség mennyire elég. De szerintem ilyen nagyságrendnél már inkáb számít, hogy mennyire van a gép a falhoz tolva, vagy mennyi kábel van a gépen belül. Ezért ez a kérdés kevésbé érdekes ezen a szinten. Gondolom én.
Amire inkább kiváncsi lennék, az a megbízhatóség, a gyári paraméterek igazságtartalma, az ár/érték arány. Ezt viszont inkáb itt érdemes megkérdeznem, mivel valójában ház ventilátorokról van szó.
-
RVR400
veterán
válasz
gyuribácsi88 #10457 üzenetére
Köszi, épp erről beszéltem az előbb...
Amikor tanácsot kérek, akkor itt sem reagált rá senki. Amikor nem kérek, mert TUDOM, mivel KITAPASZTALTAM, akkor egyből ez jön. Te ki sem próbáltad, hanem egyből beraktad úgy, ahogy mások mondták, ennyi. Ha kipróbálod, és tényleg nem jó úgy NÁLAD, akkor sem biztos, hogy 1000-ből 1000 esetnél így van. Egyébként is a Zalman mérnökei pedig full debilek, akiknél a prohardveren bárki okosabb, mert valószínűleg csak elbaszták a CNC programozást, és úgy kerültek rá a lyukak a fordított rögzítéshez is.
Még egy hely, ahová nem jövök többet. -
RVR400
veterán
válasz
gyuribácsi88 #10455 üzenetére
Az alsótápos házon van meg a furat a kétféle elrendezésre (Zalman Z9). Gondolom nem arra gondoltak, aki fejjel lefelé akarja a házat használni...
Okoskodós topicokat nem nézek, és nem kérek tanácsot elméleti emberkéktől. Kipróbáltam, nálam kevésbé melegszik a táp, mivel még ha valamivel melegebb levegő is megy át rajta, de átmegy rendesen, mivel alapvető szabály, hogy a házban illik túlnyomást létrehozni, így nincs belőle gond.
Erről mindig eszembe jut ez:
"Egyél szart! Egymillió légy csak nem tévedhet..." -
RVR400
veterán
válasz
gyuribácsi88 #10453 üzenetére
Gondolom azt sem véletlenül találták ki, hogy mindkét módon bele tudod tenni a tápot a házba. Egyébként meg ki lehet próbálni, nekem a tápnak is jobb, ha bentről szív. Főleg, ha az alsótápos házat rárakja az ember a szőnyegre, akkor aztán van értelme kintről szívni, azon az 1 centis résen át, ami van a táp meg a talaj között.
-
PunkZoli
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #10450 üzenetére
Kösz a válaszokat.
A vga egy asus560ti, saccra, meg emlékeim szerint extrém terheléskor 79 fok volt a max, de még tesztelem majd.
Aztán meg a tápos dolog jó lehet, beteszem még ezt a rajzos ventit és a tápot megfordítom. Enermax 525 82+ os ha jól emlékszem. Azt lehet mérni valahogy hogy neki mennyi a stabil hőfoka, mi alatt? Ill van annak hőmérője? -
RVR400
veterán
válasz
gyuribácsi88 #10450 üzenetére
Mondjuk a VGA hátlapjáról túl sok hőt nem fog elszívni. Én a tápegységet tenném be fordítva, hogy a házból szívja kifelé a levegőt, ne a padlóról. Vagy az oldallapra kellene tenni a VGA magasságába egy ventit, ami kifelé tolja a levegőt. Vagy kombinálni a kettőt.
-
PunkZoli
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #10446 üzenetére
Nem, a piros a vga, a szürke a proci hűtő, alatta azaz arra rögzítve szeretném tenni a kérdéses ventilátort. Hasonló elrendezésű a gépház mint a tied, csak a berajzolt helyeken vannak a ventik(ellipszisek).
Egy coolermaster silentio 2 talán a neve a gépháznak, szóval csendes, de ha beizzik a vga meleg a teteje nagyon, viszont nem annyira, hogy belassuljon, vagy szemeteljen, hibázzon szóval csak elővigyázatosság kedvéért tenném be a plusz egyet a 3 mellé. -
vadallat88
tag
válasz
gyuribácsi88 #10446 üzenetére
Szerintem a piros csík a VGA lesz.
-
vadallat88
tag
válasz
gyuribácsi88 #10443 üzenetére
Köszönöm a választ. Igazából a neon annyira nem is számít. Csak a felső ledes ventilátor mellé szeretnék még egyet és azt nem akarom hogy bután nézzen ki.
-
RVR400
veterán
válasz
gyuribácsi88 #10434 üzenetére
Ha ennek a tesztnek hinni lehet, akkor nem tűnik rossznak.
-
szityo83
tag
válasz
gyuribácsi88 #10402 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor ezek közül választok egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest