- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RVR400 #10456 üzenetére
Okoskodós topic? Meg elméleti emberek?
Ezek szerint elhajtottak onnan téged? hogy ennyire utálod őket?
Ott van pl: ShellKretor, ő azért kicsit jobban vágja ezt a témát mint szerintem sokan mások itt, és ő is úgy vélekedik erről ahogy én, de szerintem 100 emberből 99 gondolja így, csak meg kell nézni egy bármilyen külföldi fórumot ahol a 300$ -os géptől a 8000$ gépekig, vannak feltöltve fotók, és meglehet nézni hogy hogy vannak összerakva, annyit segítek a táp ventivel lefelé van berakva.
De én erről többet nem vitázok, meg különben is ez a kijelentés: "Egyél szart! Egymillió légy csak nem tévedhet..."
Na ezt inkább hagyjuk is ...
-
válasz
RVR400 #10454 üzenetére
Azért lehet kétféle módon berakni, mert gondoltak azokra akiknek felsőtápos házuk van, egyébként meg a ház alján lévő porszűrő sem véletlenül van ott (már akinél van), plusz a ház lába nálam 2cm magas, és nem szőnyegen van.
Menj be a tápos topicba és süsd el ott ezt a mindegy hogy honnan szívja a levegőt ötletedet
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #10342 üzenetére
Visszatérve az utóbbi problémámra. A ház eleje felé eső helyre elvileg pont be tudok pászítani egy 15 mm vastag ventit.
Meg is találtam, hogy mi kellene, de siralmas, hogy nem kapni sehol.Cooler Master XtraFlo 120 Slim
Ha esetleg valaki tudja, hogy itthon lehet-e kapni, az ne tartsa magában az információt.
-
jookomak
őstag
válasz
RVR400 #10342 üzenetére
Nem igazán értem, hogy mitől nem fér el a normál venti. Ahogy a tesztekben látom, elfér a dupla radi. Onnantól meg mivel arra megy az adott méretű venti, elvileg van neki helye. Csinálj már egy képet lécci alsó perspektíváról a radiról, hogy mi az ami miatt nem ok.
Dvd-től nem fér el? Tedd lejjebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged