- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnjordan
csendes tag
videokártya: ASUS Geforce 660 GTX (2 ventillátoros verzió)
A régi stock proci hűtőt azért cseréltem le, mivel a gép több órát is fut naponta teljes terhelésen (3D render, CPU)
Néha játszok, viszont tényleg néha kell a GPU Mercury engine alapú renderekhez (CUDA), viszont a gépet húzni nem akarom nagyon ha lehet, csak atombiztos üzemmódot szeretnék.
A jetflo-val szemezgettem, de amelyhez még hozzá tudnék hirtelenjében jutni az a Silverstone Air Penetrator, arról vélemény esetleg?
Thermal Radarral szoktam beállitani a hőmérsékleteket, kell PWM-es fan?
Nem lesz baj amúgy ha előre teszek egy szivó ventillátort, akkor csökken a "negativ" nyomás ? (mert ugye a proci feletti 2 ventilláros hűtő keveri a levegőt rendesen)...ezért is gondoltam hátra is cserét.A jövőben természetesen új házat tervezek, addig kéne valami jó ideiglenes megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Chappy
tag
Az arctic-ok 125 m3/h-t tudnak ugyanennyiért, van pwm, hőérzékelős és "buta" is. Akkor hogy is van ez? Ráadásul a gari is ennyi.
-
deadwing
addikt
Jajj. Ha meg tövig feltekeri azt a potit, szerencsétlen tranyó attól a 20-25 amper nyitóáramtól úgy elfüstöl, hogy öröm lesz nézni. A táp meg vagy lekapcsol, vagy nem... Ilyen kontár rajzokat miért nem moderálják ki egy elektronika oldalról, nem értem...
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
-
LarsR
tag
A levegőszállítás mértéke a lehető legnagyobb volna jó. Én is inkább 5v-ban gondolkoztam leginkább a fordulat megtartása végett. A 12v-os ventiknél csak magas rpm-es ventik jöhetnének szóba, igaz ez csak a zaj miatt kerültek számításba. Elég jónak tűnik ez az adda. Köszönöm a linket!
Üdv LarsRhttp://ge.tt/7JbBk5Z?c
-
Helló!
Megmértem. Terhelt állapotban, 2 volton tart végig, majd ha feltolom teljesen, felugrik hirtelen 10 - 11 voltra. Terheletlen állapotban pedig rendesen állítható 5 és 12 volt közötti intervallumban.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Szia!
Rendben, köszönöm most "megnyugtattál", hogy nem én voltam a hülye. Kapcsolással sajnos szolgálni nem tudok, esetleg csak a potméteres nyák aljáról egy képpel. [link]
Köszönöm!
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Szia!
Jól érted igen. Feltekerem maxra és akkor pörögnek de természetesen fullon. A potméteres nyákról a kép valóban rossz, de a leírásod helyes.
Azért ide beillesztem, így néz ki: [link]
mobal,
-
nemtabo
aktív tag
Értem, semmit probléma, köszi a figyelmeztetést.
A G.Skill ramjaim fellógnak a gyári Noctua széltóló alsó síkjánál magasabbra, ezért a A2-B2-es slotokat kell használnom, az A1 így is mindenképpen kilőve. Kicsit még talán javulhat a hűtő, ezért is a vezérelhetőség miatt szeretném a pwm-es 14cm-es szellőgenerátort.
"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz
-
nemtabo
aktív tag
Nem a bordán van furathely, hanem a 14cm-es ventin van 14-es és 12cm-es furathely is. Mivel vagy 3 éve ilyen hűtőm van és vagy 10 propellert kipróbáltam, igy egészen jól ismerem a felépítését.
A semmi esélybe azért gondolom nem belefér a Scythe Slim Stream 140mm-es 1200-as ventije, melyet kb. 10 perce szereltem le róla.Megítélésem szerint feltehető a 14cm-es, ha van 12cm-es furathely rajta mint itt, akkor pláne. Lehet, hogy a rugós felfogátó magassábában kicsit be kell metszeni, hogy elérjen a 12cm-es furatig, de az nem a vég.
[ Szerkesztve ]
"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen széket vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Zalman Fehér ventilátor
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- DC csatlakozós ventilátor kábel - 1 utas vagy 3 utas változat
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest