-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Te ezeket írtad:
"ADDA: 0,136" ≈ 0,345 mm
Aerocool: 1,273mm
Scythe: nem volt megadva
Coolermaster: 3,53mm
Jamicon: 0,141" ≈ 0,358 mm"Én meg így írnám le:
ADDA: 0,136" ≈ 3,45 mm
Aerocool: 1,273 mm ≈ 0,05"
Scythe: nem volt megadva
Coolermaster: 3,53 mm
Jamicon: 0,141" ≈ 3,58 mmValamit elszámoltál!
Az eddig ismerteknek a statikus nyomása kb. 3,5 mm/H2O volt. Az Aerocool-é meg csak a fele katalógusa szerint --> 1,273 mm/H2O. Ergo gyenge a statikus nyomása és ezért én nem raknám a tápba.
Az inc és mm között 25,4 a szorzó. 1 inch az 25,4 mm. Vagyis 0,1 inch az csak 2,54 mm.
"(Annyit találtam, hogy a nyomás és a légszállítás nem egymásból követlező adatok. Ahol szűk helyen kell áttolni a levegőt, ott a nagyobb nyomás többet számít a nagy légszállításnál.)"
A légszállítása az rendben van, de ha egy kicsit nagyobb "nyomással" kellene dolgoznia (pl. szűkebb keresztmetszeten kell ugyanannyi idő alatt, ugyanannyi levegőt átáramoltatni, mint amikor nincs keresztmetszet-csökkenés), akkor lecsökkenhet a légszállítás hatékonysága-->az átáramoltatott levegő mennyisége.
-
tornas
őstag
Inkább ilyet tennék bele!
Jamicon KF1225H1HR-R
HTLS csapággyal, adatai - RPM: 2200; CFM: 80,5; dBA: 38,5; motorerő: 0,35 A, indítófesz: 5 V, statikus nyomás: 0,141 inch H2O. Mérete: 120 m x 120 mm x 25 mm.A LOMEX-nél 1120 pengő körüli az ára. És tökéletesen megfelelne neked a tápodba.
A Cooler Master Excalibur sem rossz, csak az PWM-es, így a négy drótból neked csak kettőt kell bekötnöd. Csak én ezt fölöslegesen drágának találom a maga 4000 froncsi körüli árával.
...és még valami: tápegységekbe nem szerelünk be házventilátorokat, mert azok a táp megfelelő hűtési feladatához gyengék.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Microsoft Excel topic
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest