-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgabi
senior tag
válasz
csibuka85 #28529 üzenetére
olcsón jót? Csak a mesében. Amikor én vettem az F14 Silentseket akkor papíron, tesztek alapján egész jónak tűnt, de a való életben a nyakamat teszem rá hogy nincs akkora légszállítása, mint ígérték, viszont tényleg csendes. A tesztek meg soxor nem függetlenek. Mondjuk a 2 venti összesen 3600 huf volt.
Ha olcsó és nagy teljesítményű akkor hangos lesz sajna. Kínai "vacak" nem tetszik 3-5 ezerért, akkor ott a b14-ps v b14-3. Menő német. 30 ezres házba lazán beledobsz még 32 ezret és 62 ezer lesz a beker ktg. Annyiért már kapsz jobb házat azért, amiben nem kell ventiket cserélni.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
csibuka85 #28470 üzenetére
Na arra csak 3 pines menti mehet,pwm-s ventit nem vezérlünk feszültségalapon-ez alap.Kellene a lapod ventialjzatainak lábkiosztása,mert addig nem tudunk míről beszélni-feltáve ha Lepa-t szeretnél.
Megtalálod a User Manualban Internal Connectors fejezetben a ventialjzatok lábkiosztását
-segítség az Összefoglalóban,vagy ha nem vagy biztos benne akkor töltsd fel ide a képet!
És igen,a Bol.quiet halkabb és lényegesen jobb a légszállítása mint a Cougarnak. -
dqdb
nagyúr
válasz
csibuka85 #28468 üzenetére
Azt tudod, hogy mit tudsz vezérelni alaplapról? Azért kérdezem, mert nem látom, hogy ezt beírtad volna a topikba, mert amíg nem tudni, hogy 3 vagy 4 pines ventilátor kell neked, addig felesleges ajánlgatni. És azt sem ártana pontosítani, hogy milyen gépről van szó, mert az elmúlt 50 hozzászólásban már kettő is szóba került eléggé eltérő hűtésigénnyel.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
csibuka85 #28463 üzenetére
Bár nem jó a link,sejtem melyik típusra gondolsz-rá,nem? [link]
Mert ha igen,akkor elárulom hogy bár nem túl hangos,a való életben ennek is nagyon elmarad a légszállítása a gyári adattól.Nem véletlen ajánlottam az Aerocool DS-t,annyi az ára amennyi(a Cougartól már nincs messze) de köszönőviszonyba sincs azokkal amiket néztél. -
Grózi
Topikgazda
válasz
csibuka85 #28453 üzenetére
Nekem csak pirosak voltak mindig,én is szolidnak mondanám-ha nincs plexi amin tükröződne akkor nincs gond.
Viszont tényleg hülyeség annyi venti,mint az életben sok más téren is néha a kevesebb több.Inkább vegyél kevesebb,de minőségi ventit és ezerszer leírtuk hogy a gyári adat nem adat-a legtöbb gyártó vastagon hazudik.
Mindenkitől elnézést,de házátalakítás van,küzdök a "szakemberekkel"-így kevés időm van jelen lenni. -
-
mgabi
senior tag
-
-
mgabi
senior tag
válasz
csibuka85 #28447 üzenetére
7db venti? Összesen 11-12 venti minek? (7 ház + cpu venti(k) + 3db VGA venti) PWM v DC, hogy hangolod őket össze? Hűtés szempontjából felesleges. Én 2db Alpenfohn Wing-Boost 2 Plus-t vennék, vagy ha kell a led akkor Lepa Bol.Quiet. Szerintem az összefoglalóban ajánlotakból válaszd ki az árban megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged