Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
hát persze, hogy nem lehet tudni, dehát valami alapján el kell kezdeni az edzést. és ez az alap mindig a jelengeli helyzet. egybként tök szar, hogy ahogy így elnézem 2 év múlva lesz megint olyan a csapatom, mint mikor abbahagytam a HT-t. akkor minden emberem tarmészetfeletti volt+ volt egy varázslatos szélsőm, meg egy ledendás IM-em
-
kovsol
titán
ott volt a hiba, hogy beállítottam a cseréket és után nem nyomtam rá a mentésre
és a 33. percben lesérült egy játékosom és 10 fővel toltam végig így nagy az esély rá, hogy kifulladtak a végére
szóval magamat okolhatom kizárólag
erőnléti edzés mekkora százalékra érdemes rakni, ha még nagy hangsúlyt kell rá fektetni a csapatomnál?
-
Patrick
addikt
Az igen, huh, köszönöm szépen a segítséget.
100 fölött, max 150 körüli összegre számítok, amikor majd megveszik.Igazából átállok a 352-ről a 442-re és így két erős belső kp-t fogok használni a meccseken. Az egyik legendás meg van és holnap lesz egy csodás is. Remélhetőleg.
Még egyszer köszi.
-
okay
aktív tag
Van egy kiemelkedö középsö középpályásom elado ha valakit érdekel.
ID: 169150288ftc: Jaja, csak a poszton a plusz játékosokra vonatkozik a gyengités , kivéve a középsö középpályásokat. Többi nem sokat jelent. Na még a kapus ami értelmetlen, azt az egyetlent is gyengitik pff
-
Patrick
addikt
Az igen, szép.
Grat
Egy dologra vigyázz az idősek vásárlásánál, sajnos én is azt hittem jó lesz. Mindig idős csatit vettem meg védőt meg kp-t és sosem úgy teljesítettek, ahogy kéne. Próbálj meg inkább picit többet költeni rájuk és olyan 25-26 éveseket venni. 4-5 szezonig nagyon is jók lesznek, lesz erőnlétük és a skillük sem esik még vissza. Mire ez a 4-5 szezon lemegy, addigra simán tudsz újítani, ha nem előbb.
-
Patrick
addikt
Hát még csak ragyogó és nagyszerű.
Kiedzem őket a ragyogót, földöntúlira, vagy legendásra max. Eladom és belőle 3 fiatal védő.
A másikat meg titánira edzem. Veszek belőle WC kapust és a maradékot megtartom vagy erősítek. Mindegyik kapussal majd ezt fogom csinálni, így egy szezon alatt lépnek két szintet és eladom őket. Elvileg 700 milla + minden szezonban. Jobban kijövök így, mint ha várnék 3 szezont, mire jó-ról titáni lesz. És így minden szezonban tudok venni egy bivaly erős fiatal játékost. -
Patrick
addikt
Nem tudom, a KP nem olyan, mint régen ez okés. A támadásom jobb, volt, mint az Ő védelme és az Ő támadása jobb volt, mint az én védelmem. Ez egy X-nek tűnt nekem, vagy 1 góllal vki nyer, de 1-7-re.
5 meccs van még hátra, abból kettő hazai pálya, azokat igyekszem megverni. Pic, Normál, Pic, Pic és Mots az utolsó meccsre. Így lehetek 5-6. Talán.
442, no majd kipróbálom.
-
Patrick
addikt
Annak csak örülnék.
Mondjuk valóban nem lesz reális. De talán nem is lesz annyira korlátozva.
Na ez bizony nagyon igaz és okosat mondtál!
"Mert egy játékosnak megvannak a képességei ,de mégsincsennek meg, ez nem normális."
Ez sajnos így van. Hiába volt legendás csatárom, nem lőtte a gólokat, pedig... 100k TSI felett volt és semmi. Ez hiányzik valahol... ha így értetted. -
Patrick
addikt
Szerencse, hogy kapust edzek.
Én csak azzal értek egyet, hogy lehet más felállás is. Nem csak az a 6-7 darab ami van. A gyengítéssel nem értek egyet. Butaság. Van 4 KP-m ebből 3 titáni egy földöntúli, jól hangzik, aztán hazai pályán kiemelkedő a kp-m idegenben meg remek, ez nem rossz de IIIban nem sokat érek vele majdnem. Most ennél még gyengébb lesz...
-
Patrick
addikt
Gyenge vagyok sajnos, bár a formák és az erőnlétek miatt. Ha azok rendben lennének kb 300K TSI-m lenne.
Nekem hát attól függ, 1-2 szezon alatt össze lehet gyűjteni 2-4 játékosra pénzt, attól függ mit edzünk és hogyan szereplünk a kupában és persze nem költünk feleslegesen pénzt.
-
DopeBob
addikt
Még egy utolsó kérdésem lenne mára, ha szabad
Be van állítva minden posztra a cserém viszont a mérkőzés alatt nem volt csak 1 csere, mikor az egyik játékosom megsérült.
Be kell állítanom a játékosutasításoknál külön? Játékfelfogás megadásával érdemes foglalkozni ilyen alacsony szinten?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest