- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
15. perc: Egy hirtelen ritmusváltással Dimitar Markov (Magico) lerázta őrzőjét, majd a teljesen üresen álló Eliot Philippe kapta tőle a labdát, aki könnyedén a hálóba passzolt. Ezzel az eredmény: 0 - 1.
20 percnyi játék után a mesterük által űzött Magico játékosai egy sikeres kényszerítőt hajtottak végre, ezt követően Gianfranco Buzzi növelte csapata előnyét: 0 - 2.
nálam 1-1
-
-
zsolli
addikt
Na jó, azért mínuszba nem vagyok
Most kb. +80-90 millába leszek. Azért is szeretnék kupázgatni, mert most kemény bajnoki meccsek jönnek, ahová szinte felesleges a legerősebb felállásban nyomulni.
De jövőhéten még idegenben vagyok, addig azért necces sajnos. Mondjuk mire hazai meccshez jutnék (ha sikerülne), akkor tutti valami NB1-es fog hozzám jönni.
2 szezonnal ezelőtt volt egy nagy kupamenetelésem (már önmagamhoz képest), de ott a bajnokikon is tudtam erőt, önbizalmat gyűjteni. Most szombaton úgy elfognak picsázni, hogy jövő szerdán a nagyszerű támadásom nem fog átmenni a megfelelő védelmen
Zs
-
r0by
addikt
Ha úgy jövök haza, hogy minden meccsem megnyertem, akkor egye fene, vállalom ezt a jelzőt.
De egyébként pont most fognak jönni a nehéz ellenfelek, nemcsak a kupában, hanem a bajnokságban is. Kikapok egymás után 2-3x, aztán lőttek az egész szezonnak..Nem kell messzire menni, a szombati ellenfelem biztosan el fog páholni. Mellesleg rohadt nagy mákos, mert gyengébb volt az ellenfelénél idegenben, és hosszabbításban nyert 3-2-re. Pedig de jól jött volna, ha most kikap...
-
zsolli
addikt
Nem hiszem, hogy barátságra megy. Inkább úgy gondfolom, hogy kevesen vállalnak be U20-as srácokat, pl. remek edztővel, előírt erőnlétes és egyéb edzéstervvel. Emiatt ez egy hosszabb "munka-kapcsolat", és ebbe belefér, ha közben összehaverkodnak a stábbal.
Én pl. senkit sem ismerek az U20-as csapatból, ráadásul Szemancsik nem is nálam van, hanem egy külföldinél. Mondjuk mákom volt, mert volt valami U20-as játék, ahol nyertem, és bevették a kertbe. Pár emberéát bevették, mondván készíthetnek róla egy képet (Print screen-t). Aztán Szemancsik valahogy benmaradt, lehet, tetszett az akkori kapitánynak.
Zs
Ui.: Tiéd is erőteljes?
Akkor az enyémnek is jók a kilátásai
-
zsolli
addikt
Kiszámíthatatlan a kp-d spece, ha jól emlékszem. Na avval tuti nem rizikóznak. Pl. egy Szlovák U20-as kieséses szakasos tétmeccsen ha bejön a negatív SE-je...
Nem merik bevállalni. Tehát lehet szuper csili-vili, a spece sajnos nem jó nekik.Hosszútávon lehet belőle brutál playát nevelni, pl. védekezés kieggel. De az már inkább NT-re igaz. U20-nál, főleg kp poszton ha jól tudom, csak a főskill edzése a fontos. Ügye ott már nincs idő egyéb kieg-edzésre, mert kiöregszik onnan.
Zs
Jaaaaaa, és gratu
Majd otthonról megsasolom. -
zsolli
addikt
Szemancsikot még akadémiás korában vették észre. Nem tudom, mi alapján, lehet, hogy Youthclubon keresztül.
Most van 2 db max. remek kp-m az ifiknél, mindkettőt fel tudom hozni 17 éves 0 naposan. De nem írtam Őket a fórumra, mert nézegettem, és nemigen van magas mellékskilljük. A csoportfórumomon írtam az egyik menedzsertársamnak, hogy nem tudom, hogyan tovább, még a 2 srác ellenére sem. Erre a másik csoporttársam kérdezősködött az egyik srácról, mert kiderült, hogy Ő pont az U20 kp scoutja. Tehát tök véletlenül, egy "elszólásból" került szem elé.
Az erőteljes kp-mnak max. középszerű a védekezése a remek jsz mellé, és azt mondta a scout, hogy továbbította, mert a szülinapja jó az U20-hoz. Nem tudom, hogy mi a döntés vele kapőcsolatban, de nem élem bele magam, mert sajnos nincsenek jó vagy megfelelő egyéb képességei. Ráadásul kp posztra is javarészt Jól fejelő speceseket tesznek válogatott szinten.
Zs
-
zsolli
addikt
Mire vonatkozik a "mert"?
Miért repült, vagy miért én adtam a világnak?
- Én adtam a világnak, mert szilveszter utáni hajnalban, enyhén másnaposan elfogadtam a megfigyelőtől. Nem akarom fényezni magam, de minden skilljét kiderítettem és maxoltam
Akkor még csak 2-3 hónapja játszottam pedig
- És hogy miért repült? Na, ezt nem tudom
20 éves lett, új kapitány van, mindenkit kitett ha jól láttam. Nem értek hozzá, de gondolom készül a selejtezőre, és majd annak fényében fogja feltölteni a keretet. Hogy mennyi idősekkel, na azt nem tudom
A lényeg, Szemancsik adatlapján szerepel 4 db U20-as szereplés.
Amúgy kapitány válogatja, hogy posztonként milyen specest favorizál. A "fiam" védő volt, Gyors speccel. Az előző kapitány szerette volna, ha elkezdi kapni a szélsőjáték edzéseket, de ügye már nem én nevelem, hanem egy cseh menedzser.
Védőknél általában Jól fejelőket favorizálnak, és általában a pontrugó is azon a poszton szokott lenni. Gyors speces kaphat WSE-t (negatív időjárás event), ellenben sokan a Gyors Speces szélsőket ill csatikat szeretik használni, és szembeállításnál egy Gyors SE-t ki lehet védekezni pl. egy Gyors védővel.
-
zsolli
addikt
Bocsi, leragadtam egy idióta filmen
Itt vannak az árak.
Nézzük példának a jó edzőt, megfelelő vezetői képességgel.
Külső toborzással ez 351,7 milla.
Én most vettem 200 ezerért egy ragyogó (11) tapasztalatú játékost, megfelelő vezetői képességgel.
Egy szezon múlva 87-95 milla közötti árért tudok jó edzőt csinálni belőle, attól függően, hogy a tapasztalata szinten belül hol áll.
"Legrosszabb" esetben az egy szezon alatt nincs hasznára a csapatodnak, így a fizetése is beleszámítható. Nálam ez 24 milla (1,5 x 16), tehát összesen:95+24+0,2=119,2 milla.
Jó vezetői képességgel jobb edzőt tudsz csinálni, de annak a bekerülési (megvásárlása) költsége jóval magasabb.
-
zsolli
addikt
És a játékosom, mikor kitettem a piacra, 75-80 milla között volt az árbecslése valahol.
Én 80-ért kitettem, a lüke csoporttársam rátolta az 1,4 milliárdos licitet. Levonták (ezzel nincs baj), de jóval több napra rá, és a GM azt mondta, a játékosom csak 50 millát ér.
B@szki, tudom, már rég volt, rég el kellett volna felejtenem, de nem tudom. Vagy edzettem volna tovább, vagy elment volna 80 milláért.
Zs
Ui.: már azt sem tudom, hogy kapcsolódik ide, bocsi fiúk, előjött, és kiborultam
-
zsolli
addikt
Te tudod, mit használtok, ott hirdesd a fiad. Vagy van szlovák U20 fórum, oda is be tudsz írni. Ott választ kapsz, hogyan edzed a srácot, vagy megmondják ha esélytelen, és azt is, hogy miért.
Amúgy a Youthclub segítségével, az igazi tehetségeket már az ifiakadémián ki tudják szűrni, és már akkor megkeresnek. De ha nem töltöd illetve frissíted folyamatosan, akkor Ők sem látják.
Zs
-
zsolli
addikt
Kérdés, milyen kiegészítő skilljei vannak, illetve a specialitása nem valami jó
Itt Magyar országon is egy Jól fejelő-t előnyben részesítenek, még ha fő képessége alacsonyabb is.
A születésnap sem mind1, lehet, túlkoros lenne egy döntőn, de ezt annyira nem vágom, nem megyek bele.
Lehet, a vele egykorúakból nagyon jó merítése ill. sok Jól fejelője van Szlovákiának.
Zs
-
zsolli
addikt
1 szezon ifi teljes támogatással (3 megfigyelő) 64 milla.
Ezt simán fedezni lehet a felhozott srácok áraiból. Én indulás óta nyomatom, és bár volt ahol csak 1 megfigyelőm volt (amikor a kapust edzettem), de végig 3 megfigyelővel számoltam.
Jelenleg kb. 180 milla pluszban vagyok. És ebbe nem számoltam bele a levont 1,4 milliárdot
Jelenleg is van 2-3 tehetségem, tehát azért ki lehet "termelni" a dellát
Zs
-
zsolli
addikt
Ellenben ha valami mákos egy kezdőbitre elvinné, akkor megéri rátenned egy licitet a kívánt árban, meg ne szívassanak. Akkor csak az ügynöki díj kerül levonásra, tehát vesztesz egy kis pénzt, de legalább nem 24 milláért ment el a 240 millás playád.
Zs
r0by-drusza: köszi a linket
-
r0by
addikt
Kikiáltási ár: 24 000 eFt
Gondolom 10x ennyire akartad belőni a kikiáltási árat.Szerintem ez nagyon barátságos ár, még a hülyének is megéri
Ami tuti, hogy ez a játékos már biztos el fog kelni, kérdés csak az, hogy mennyit tornásznak még rajta felItt meg a Foxtrick, ha még nincs fent.
-
r0by
addikt
Ki kell rúgni a megfigyelőket, s újat kell helyettük felvenni.
Kicsit esélyét látom ennek, de én ezt csináltam 2 hete, azóta sikerült végül is 2 jó ifit húznom.Remélem lesz ma live.., mert itthon vagyok ma, sör is behűtve már
Igaz necces lesz a meccs, mert lazázok az utolsó helyezettnél, s abban mindig van rizikó.. -
zsolli
addikt
Sajnos nem lehet...hakimozdulok akkor kikapok a kov forduloban... (by Baloo)
Ezt kifejtenéd?
Nem értem mi köze van bármihez is annak, hogy egy barátságost idegenben vagy odahaza játszod. A "bármihez"-t persze ki lehetne vesézni, de természetesen a köv. forduló elbukására gondoltam.
Zs
-
zsolli
addikt
Nem tudom, nálatok mikor van pénzügyi frissítés, gondolom ugyanakkor
Azt tudom, hogy nálunk a pénzügyi frissítés után leghamarabb szombat hajnal 00:15 körül lehet felhívni a megfigyelőket. Persze ez akkor, ha minden klapfol. Szerver-fagyás stb. miatt ez csúszhat persze.
Sokan (legalább is nálunk) ilyenkor húznak, és olyasmit olvastam, aki nem tud szombat hajnalban húzni, az inkább próbálja akkor hét közepén valamikor. Állítólag van egy "kalap", amit feltöltenek suhancokkal. Szombat hajnaltól mindenki nekiesik ennek a kalapnak, és nagy eséllyel a legtehetségesebbeket elviszik mondjuk szombat napközbenit. Persze azért hébe-hóba lehet jót kifogni délután is, de kisebb rá az esély. Na, és azt olvastam, hogy hét közben (nem tudom melyik nap és mikor) ez a bizonyos kalap ismét feltöltésre kerül.
Ami nekem bejött:
- szombat hajnali lehető leghamarabbi húzás,
- 3 megfigyelő különböző régiókban (legnagyobbtól a legkisebbig)Ma reggel (melóztam, így leghamarabb reggel 6 körül tudtam felhívni a megfigyelőket) utoljára olyan 15 évest húztam, akinek a védekezés maximuma jó lehet. Igaz nem edzem ezt (ill. majd mellékskillként edzem egy kicsit a remek kp-knak), de Ő volt az uccsó telefonos hívásra. Ha elsőre ezt ajánlja, nem fogadom el, mondván inkább menjen máshoz, aki védekezést edz, és ki tudja maxolni. De ügye azt mondják, hogy a hívásnál a legutolsót mindig el kell fogadni, bármilyen légyen is az.
Zs
-
zsolli
addikt
Megvannak a taktikák erre is. És ha nem is minden héten, de legalább szezononként 1-2 tehetség jön.
Megjegyzem, hogy sokan csak a jó vagy a remek skill-t értékelik. De vannak olyan srácok hogy 2-3 megfelelő és 1 középszerű skillel lehet felhozni, mondjuk pluszban még egy szép speccel. Na, az is nagyon jó ám
Zs
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Na ja. Én cso-cso-ban bárkit kifektetnék.
A seregben zászlóalj bajnok voltam
Balu, Te valami hátvédféle lehetnél, aki mindig előreb@ssza a labdát
A térdem jelenlegi állapotában most a sörhordó fiú szerepét tudnám ellátni, vagy pedig én lennék a "mindig megfontolt, istenként tisztelt edző, kinek szavait áhítattal lesitek"
-
Jakuu
őstag
En mar reg bezartam, de a huzos ugyanolyan szar mint az edzeses.
Nalam az edzesessel az volt a gond, hogy ossze-vissza fejlodtek az ifi jatekosok, hiaba allitottam be az edzeseket, egesz mas tulajdonsagok fejlodtek allandoan.A huzossal meg az a bajom, hogy meg az elejen csak-csak huztam jobb jatekosokat amiket ellehetett adni, de mar tobb mint ket ideny ota semmi jo jatekost nem huztam , mikozben heti 4 milliokat tolok bele a semmiert.
Allandoan, tobb mint 19 eves jatekosokat huzok, amelyeknek 100TSI alatti ertekuk van es a gyenge tulajdonsag mar jonak szamit naluk. Egy vicc az egesz. Mindezt otodosztalyban.
-
-
zsolli
addikt
Ne légy türelmetlen
Itt leellenőrizheted, mikor kéne lépnie.
Én megnéztem, hogy 17 éves 2 napos srác (ha jól látom így hoztad fel) remek szint aljáról, 100% edzésintenzitással és 12% erőnléttel (nem tudom, mennyi nálad) 17 éves, 33 napos korára lépi meg a nagyszerűt.
Tehát 2 hét múlva (vagy jövő héten, de én szint aljáról számoltam).
Igaz, nem tudom az edzésbeállításaidat, de nincs semmi baj a sráccal, ne aggódj
Hozzászoktál a megfelelő ifikhez, akik hamar lépnek jóra. Most kérem remek szintről kell nagyszerűre lépni
-
zsolli
addikt
1-4 már. Ne aggódj, mindjárt vége
Patrick és Jakuu támogatók, de a nem támogatóknak is 2 creditjébe kerül a csatlakozás. Az asszem 200 ft.- környékén van.
Itt az ár: 10 kredit EUR 3,90 (kb. HUF 1145,62)
Én őszinte leszek...
...nem szoktam pénzről beszélniSzóval van pénzem, de sose fizetnék a HT-ért
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Ja-ja, jó ötlet. Én is majd így fogok tenni.
Elméletileg ha eladok mindenkit, elég szép mennyiségű lóvém lesz.
Még nem tudom, mi legyen, többféle verzió megfogalmazódott bennem:
1.:
- 4 db 20 éves speces szélső vétele (wc-term.feletti szélsőjátékkal).
- 6 db speces 17 éves kp-nak (jó jsz, megfelelő védekezés vagy szélsőjáték /átadás nem érdekes, de gynegénél ne nagyon legyen rosszabb, azt majd én feledzem)2.:
- 3 db nagyon jó 20 éves speces szélső, aki "B" csapatban, 100%-os edzés poszton kapná a jsz-t
- 4 db 50%-os edzésposztra speces 18 évesek, pl. nagyszerű szélsőjátékkal
- 3 db nagyon jó speces 17 éves 0 napos kp "A" csapatba.Ez még változhat, ill. bővülhet, pénztől függően, ill. hogy időközben az ifimből milyen srácokat hozok fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest