- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
jó kérdés, fogalmam sincs, nincs tuti taktika. Maga a CA is lutri, hogy egyáltalán kap é az ember helyzetet.
Milyen formációval mennyire erős támadást tudsz összehozni, valahol azt olvastam, hogy azonos védő és támadó értékelések esetén kb. 60% az esély a gólszerzésre.
Pressing-gel szoktak még CA-nál próbálkozni, hogy minnél kevesebb kontralehetőség legyen, de ezzel szerintem inkább x-re lehet gyúrni, van egy olyan felvetés is, hogy pressing-gel magát a kialakult CA helyzetet is el lehet venni, ebben monnyuk nem nagyon hiszek.
3-4-3-mal is simán viheted a középpályát, csak akkor aztán tényleg nincs védelmed.
Amúgy a nagyon megnyerni a közepet, ellenne mit takar? És milyen védő-támadó értékelések állnak szemben? -
-
Ezt már én is tapasztaltam!
Pontossan ezért nem is figyelem a nemzetiséget, ha játékost keresek, csak a tulajdonságokra és a kedvező árra koncentrálok. Ha valaki szeretne jól szerepleni, akkor elég luxus, a rengeteg paraméter mellet még a nemzetiséget is figyelni. Ha 10-20 millióval vagy még sokkal többel, olcsóbban tudok venni külföldi játékosokat akkor egy percig sem habozok..... -
SLYM
veterán
meddig lenne érdemes edzenem a védőimet? 6-od osztályba vagyok, és nem jók a védőim kiegészítői(nem jó az átadásuk és a szélsőjátékuk sem) csak a védekezésük nagyszerű és kiemelkedő. mennyi az ár/edzésidő arányban a legjobb szint az eladásukra? ja amúgy 8 védőm van és 4-4-2-ben állok fl. így pont tudom minden tdzeni a héten. amúgy gondoltam valami 5-...-... felállásra(mert akkor 10 védőt tudok edzeni) csak kérdés melyik legyen az.
[Szerkesztve] -
-
SLYM
veterán
szép befejezés. amúgy az előző hsz-em tényleg ennyire érthetetlen? lécci válaszolj rá ha tudsz
talán ez lenne a búcsú?
''2/23/2006 Bye bye
Voici ma dernière connexion avec le FC Barentin.
J'aurais fait de mon mieux pour représenter la France, et j'espère ne pas vous avoir déçu.
Merci à tous pour votre soutien.
Maintenant, advienne que pourra !
A la prochaine. ;)''
erősebb volt a csapata, mint a francia válogatott
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
tényleg a barentin hogy tudja fizetni a 7 válogatott játékosát? ja és mellette még 12 játékosnak van 100 00 TSI feletti TSI-je.
amúgy ha van egy válogatott játékosom aki mondjuk 100 000-et keres hetente. akkor abból mennyit fizet az ország? ja és pl én most azt látom, hogy a játékos keres 100 000-et. ebből vonódik le a támogatás, vagy ez már a levont fizetés, amit a csapatnak kell kipengetni?
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
én most a minnél fiatalabb annál gyorsabb dologra gondoltam
tehát egy 20-22 éves 9-10 hét. ok. és ez mennyi idő 17, 18, 19 évesen? csakhogy mennyire éri meg beruházni egy 17-18 évesbe
szerk: az edzőm jó edző+8 segédedzőm van. a segédedzők mennyire gyorsírják a fejlődést?
[Szerkesztve] -
-
ferenc999
tag
Ezt nem igazán értem hogy-hogy kapsz megint 1 remek srárot- ezt lehet vhogy befolyásolni?
És én nem azért panaszkodtam mert nem túl jókat húzok amik 20-30 misiért mennek el hanem igazi pu.vás fa.s.opókat akik gyengék és 20 a TSI-jük és nyílván nem érnek semmit csak a pénzt viszik.
Igaz én idén tavasztol nyomom és nemrég lett remek az ifi, de haver eki 5. szezonja van bent szintén ez a helyzet.
AKKOR MOST MI VAN? -
-
einstein
senior tag
''Az eventek rendben vannak, de most ez a technikás defcsati +50% elég durva, és ezáltal a technikás játékosok kivételezetteka többivel szemben. nem értem a koncepciót...''
Egyrészt a speces játékosokat mindig is preferálták. Sztem.
Másrészt ez a + 50% senki nem tudja mennyit is jelent valójában.
Itt ugye arról van szó, hogy a védekező csatik átadás képességének a támadójátékhoz való hozzájárulását növelték meg +30 %-kal, ill technikás csatik esetében még + 50 % -kal. Na, ha ez eddig nem volt jelentős, akkor a + 50 % se biztos, hogy olyan nagyon nagy emelkedés. Ill arányaiban nagy emelkedés (hiszen technikás csatik esetében majdnem megduplázták), de lehet hogy abszolút értékben nem olyan mérvű...
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
az optimális eset az ugye azt jelenti, hogy értékelhető winger skillel, ami azt jelenti, hogy vagy drágábban vesz ifit, vagy a főskill edzése helyett, egy darabig wingert nyomat bele (vagy winger poszton nyomatja és egy ideig szar szélsőtámadása lesz, vagy wing attack-ot edz, ami meg lassabban fejlődik).
-
einstein
senior tag
Azért vigyázni kell, mert asszem védőknél máshol van az ''optimum'' mint középpályásoknál. Erről egyszer olvastam egy nagyon jó kimutatást. Tehát lehet h nem kell feledzeni őket termfelettiig, mint a középpályásokat. Ill úgy tudom ott alacsonyabb szinten is jobban megéri az edzés, mint a kp-knál.
Egyébként előbb utóbb minden edzésnél eljön, hogy pont az edzett pozíciódon nem tudod tartani a lépést, hiszen magasabb szinteken már nem éri meg edzeni (mondjuk titáni felett), ráadásul a fiatalok még jellemzően tapasztalatlanok is, tehát nem fognak úgy teljesíteni, mint az ellenfeleid játékosai. És éppen ezért kezd egyre vonzóbb lenni számomra a védőedzés, mert a védősorban lehet a leginkább megengedni, hogy gyengébbek legyenek a játékosok, és emelett az még egy elég jól profitáló edzés is ráadásul. Szal lehet h pár szezon múlva váltok.
Egyébként meg azt hallom a csatáredzés nem túl kifizetődő mostanság... -
SLYM
veterán
kösz. csak 1 a bibi. én a természetfeletti védő fizetését egyszerűen nem tudom fizetni
nincs 3000-em 8 ember számára. de ha azt veszem, hogy ugye ezt csak 1x kell fizetnem, mert amikor felfejlődik egyből el is adom, még akkor se tudom kicsengetni a világklasszis 1500-as fizetését.
viszont most néztem, hogyha lenyűgörőig edzek, akkor kb 400 milláér adom majd el, és csak 1x kell 7-800-at kicsengetni. a kiemelkedő fizetése meg 500. azt meg még kibírom.
na majd meglátjuk. -
X-COM
nagyúr
egész pontosan nettó 1387750e tettem zsebre (még mindig első helyen szerepel a heti magyar transzferlistán és nemzetközibe is épp befér
) és sajna nem fért be az u20-ba, mert volt egy remek edzős kolléga is (amúgy 311600e-ért vettem, meg lejön a bére satöbbi, szal a tiszta haszon 1 milliárd alatt van, amit egy az egyben el is költöttem egy szélsőre
)
Amúgy nem szoktam kalkulálgatni, hogy hetente mennyit kerestem vele, ennyire nem veszem komolyan
amúgy egy szezon elejei 18 éves remek kapus 1szezon alatt kb. 11-es/12-es szintig húzható fel, aztán olyan 600miller körül eladható.
Én spec. úgy csinálom most is, hogy veszek majd egy 0.hetes 17éves jó kapust, azt edzem 3 szezonon át, közben meg 2. kapusnak veszem a 18éves remek kapusokat és azokból éldegélek addig.
[Szerkesztve] -
bandingman
tag
Köszi a tippet! A Hattrick Managert használom mert a másik nem akar futni de ez nagyon okos progi. Kár hogy 15 napos próbaverzió. Lehet hogy fizetni fogok majd érte.Tegnap győztem 4:0-ra és csoport első vagyok a második helyezettnek 4 ponttal van kevesebb.Még egy meccs van hátra de már nem tud behozni!
Kicsit túl költekeztem (-25 millió) Be lehet ezt még hozni?
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Javasoltad legutóbbi segítségkérésemnél, hogy adjam fel a széleket és középen támadjak.
Eddig nagyon bejött. A csoportelső kivételével eddig mindenkit elagyabugyáltam vele. (A csopmásodikat 5:1-re)
Hála neked
Jah felépült az egyik remek játékszervezésü KP-m úgyhogy akár 5 remek kpval is játszhatok a továbbiakban, bár a most felépültnek még siralmas a formája.
Milyen plajákat érdemes megcélozni vásárlás céljából, ha neagyiseten feljutok 4-be?
Ahoz hogy jövőre feljussak, minimum remek-nagyszerű kell, annyira erős a csoportom. Ez elég lehet 4-ben vagy eleve kezdjek nagyszerű-kiemelkedőkre spórolni? -
einstein
senior tag
Bizony, bizony el kell kezdeni edzeni, jó edzővel, tudatosan.
Emlékszel, hogy mi egy csoportban kezdtünk?
Nézegessd meg mondjuk az én csapatomat, meg még a Soproni SE-jét, mi ketten voltunk egyedül, akik már akkor elkezdtünk az edzéssel foglalkozni. És ahhoz képest most milyen csapatunk van... Ég és föld. Szóval fontos, hogy komolyan vegye az ember, ha eredményt akar.
Szerk: Ez Latissimusnak ment
[Szerkesztve] -
Noobie
csendes tag
Köszi az infót (X-COM -nak is), amúgy azért döntöttem 5-4-1 mellett, mert a játékosaim többségénél a védekezés és a szélső tulajdonságok dominálnak eléggé. Ilyen felállás mellett milyen eséllyel lehet széleken támadást alkalmazni? A szélsőimnek elfogadható a szélső és gólszerzés tulajdonsága is, ezért gondoltam erre.
-
X-COM
nagyúr
kiegészíteném annyival, hogy az összes játékos átadása számít, mind AIM-nél mind AOW-nél.
A lényeg ott van, hogy a széleken vagy a középen vezetett támadásaid az erősebbek az ellen védelménél, értelemszerűen ott kell bepróbálkozni a támadás erőltetéssel, hátránya, hogy gyengíti a védelmet valamelyest (széleken támadásnál a középső védelmet, középen támadásnál a szélsőt).
Egyébként szabályzat szerint min. 20%-kal több támadást vezet a csapat a kérdéses pozícióban és a max. az 40% amit el lehet érni. Ezt a bizonyos százalékot határozza meg a játékosok (az összessé) átadó képessége.
az 5-4-1 azért sem túl jó felállás, mivel mint már írták, a középpálya nagyon fontos, ha 3középpályással játszatod, akkor csak egy szélső támadásod lesz, meg mellette egy valszeg gyengécske középső. Talán az 532, középen támadással valamivel jobb megoldás.
Az 5-4-1 úgy lenne ideális, ha lenne 2brutál középpályásod, és 2 jó szélsőd jó játékszervezéssel, mert akkor ők is adnak valamennyit a középpályához emelett lesz két jó szélső támadásod.
Persze mindegyik formációt meg lehet bolondítani támadó védővel (persze csak ha értékelhető játékszervezése van), ami ugyan rontja a védőértékelésedet, de hozzáad a középpályához, ráadásul ezeken a védőkön többet is lehet keresni, persze beszerzésük is költségesebb.
[Szerkesztve] -
Tomcat13
senior tag
Nos azért erőlttem, mert 3-4-3-ban sokat veszítek a középpályán, azzal az egy középpályásal aki ugye kimarad, de 3-5-2 eddig bevállt, jah és nincs is 6 edzeni való csatárom.
Meglep ez a középpályá dolog, én eddig nem észleltem nagyon nagy különbséget...
Így az edzés után pedig, azt mondom nem igazán preferálnám a 4-4-2, mert a védők formája nem az igazi, ellenben a középpály remek és jó formákkal ven tele, az egyik csatárom meg most lett kiemelkedő, szal marad a 3-5-2, és CA mert azt ragyógó szinten tudja ez a keret. -
einstein
senior tag
Khm.... Nekem ötödben van 20 milla,és most is 180-al emelkedett, holott az osztály elég sokat számít! És te még nem is szerepelsz olyan rosszul.
Szerintem igenis fontos az a 10 szóvivő. Nekem még nem volt (az év eleji update kivételével) karneváli alatt a hangulat. Még negyedben sem, ahonnan elég hamar távoztam. Hosszutávon mindenképp megéri.
Persze egy indulónak talán nem feltétlen érdemes egyből tízzel indítani, de pl fel lehet lépegetni egyesével...
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged