- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #16196 üzenetére
Az a nem semmi, hogy hozzám képest tök rövid ideje regisztráltál és már itt tartasz.
Ez vagy azt bizonyítja, hogy szar edző vagyok, vagy, hogy Te jó.
Na vajon melyik?Egyébként nekem ezt írta a HO:
Üdv YagerTM !!
Az alábbi játékosaid bekerültek az adatbázisba vagy adataik frissültek:Máté Soponyai (343493831) - Teljesítmény potenciál: 89% - Képesség: 9.5
-
zsolli
addikt
Az semmi. Ügye írt a megfigyelő, hogy töltsem fel az adatokat a HT-World-re. Linket is adott. Klikk rá, bejelentkezem, feltöltötte pár játékosomat. Nézem Ondrejcsiket, mellette 98%, és a megfigyelő neve.
Igen ám, de baszki egy másik srácomnál (akiről eddig szó sem volt, nem is keresett senki) meg 100% van, és egy másik megfigyelő neve
Ő is fiatal, magyar és Jól fejelő kp
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16190 üzenetére
Nem sokkal jobb a remek a jónál. Egy kicsivel gyorsabb csak, illetve elméletileg magasabb átlagformát eredményezhet...
Nem lesz jobb az edző. Ez a 2. körös esélyes srácoknál van. Ügye nem mindenki engedheti meg magának a remek edzőt, ezért remekekhez az igazán brutálokat osztják. Az esélyes jók meg mennek jó edzősökhöz.
Zs
-
zsolli
addikt
Srácok, ezt nem hiszitek el
Betojok
Szal az ifim miatt ügye megkeresett az U20, ezért részt veszek a Jó edzős programban. Bevállaltam a srácom mellé (tegnapi meccsen lett remek a jsz-e) egy másik U20 esélyest, és Jól fejelőt kértem. Nemrég a második emberrel egyeztettem evvel kapcsolatosan, és megállapodtunk abban, hogy majd jelentkeznek, elvégre Paulay is 30 nap múlva lesz felhozható.
Persze közben zajlik az élet, vettem szélső posztokra speces srácokat, akiknek kicsit magas a szélsőjátékuk, illetve saját és vásárolt srácokkal elkezdtem feltölteni az eladások miatt keletkezett űrt a belső középpályán. Na, mondom tolom az átadást, hagy emelkedjen a suhancoké is, illetve a még nem eladottaké.
Tegnap is vettem egy magyar, Jól fejelő srácot. Harcoltam többek közt egy olasszal is érte, na de hát én nyertem na
Erre mi történik? Az U20 17-18 éves középpályás megfigyelője írt, hogy Ondrejcsik, akit tegnap megvettem, U20 esélyes, és kezdjem el edzeni 5% erőnléttel neki a játékszervezést
Basszus, én meg legalább 2-3 hét átadást terveztem, míg nem jön Paulay és a másik nekem szánt U20-as
-
Speedhs
őstag
válasz
Patrick #16183 üzenetére
Magyarul, ha van egy u20 jelöltem, csak akkor éri meg ?
16 hét múlva milyen felfogásút konvertáljak majd ?
Jelenleg védőket edzek, de ha mindenki elérte nagyjából a világklasszis szintet, akkor mennek középpályára és ott is egy ragyogó- lenyűgöző szintig kapják majd az edzést.
Elvileg a fizetésük is barátságos lesz -
plus44
veterán
-
Patrick
addikt
Remek edző csak és kizárólag válogatottnak edzők vesznek és éri meg, másnak felesleges. Kb 50%-al edzhetsz gyorsabban, mint egy jó-val.
-
-
DopeBob
addikt
Sehogy nem lehet licitet visszavonatni? Esetleg, ha bejelentjuk, mint gyanús tranzakció, akkor visszaadják neki a pénzt?
speedhs:
http://ht-box.ru/training.php itt meg tudod nézni, hogy mi a kulonbseg jo és remek kozott.
Talán ifi válogatottat edzeni kellhet de azt sem nagyon hiszem.
-
DopeBob
addikt
válasz
Speedhs #16174 üzenetére
És gondolod, hogy az, hogy egy héttel előbb lesz a megfelelőből titánai, megéri az árkülönbséget? Én 1M-ért vettem valami zsiványt, remek tapasztalattal, megfelelő vezetői képességgel, olyan 100M-ért lesz egy jó edzőm.
Ha esetleg akkora mákod lesz, hogy valaki még rádlicitál, Te már ne tedd
-
Speedhs
őstag
-
ftc
nagyúr
válasz
Speedhs #16167 üzenetére
olcsobb egy öreget megvenni
Képesség: egy jól képzett edző ismeri azokat a módszereket, amelyekkel a játékosok fejleszthetők az edzéseken. Minél tehetségesebb, annál hatékonyabb az edzés. Az edző nem lehet „remek” szintűnél jobb. Az új csapatok pedig „megfelelő” edzővel kezdenek.
Vezetői képesség: azon túl, hogy az edzéseket meg kell tervezni, a játékosokat motiválni is kell. A csapatszellem általánosságban véve jobb lesz, ha az edzőnek magas szintű a vezetői képessége.
Szemlélet: az edző lehet támadó, védekező vagy semleges beállítottságú, de ennek (csak) a mérkőzések alatt van szerepe. Támadó szemléletű edzővel jobb a támadóérték, de csökken a védekezés, a védekezővel pedig javul a védekezés, de romlik a támadások erőssége. A védekező edző védekezésre gyakorolt jótékony hatása egy fokkal erősebb, mint a támadó edző hatása a támadás erősségére. A semleges edző se nem támadó, se nem védekező szemléletű, azaz egyik oldal sem javul és nem is romlik.
kólsős olcsobb akárhogy is számolok
-
DopeBob
addikt
válasz
Speedhs #16170 üzenetére
Hát... majd megbánod
Maximum remek edző lehet, de nincs túl sok küéönbség edzés sebességben a jó meg a remek között...
Konkrétan:
Kapus edzés, jó edzővel, megfelelőről -> titánira 2.38 év
ugyanez remek edzővel: 2.27 évHT-Box.ru szerint
Mondjuk ez alapján, amiket ez számol, lehet kirúgom a 10 segédedzőt is, nem sokat számítanak...
-
ftc
nagyúr
Mit kell tennem?
-
Speedhs
őstag
Segítenétek abban, hogy milyen játékost vegyek edzőnek ?
Vagy veszek egy isteni tapasztalatosat 1 milliárdért vagy veszek egy földöntúlisat ( jelenleg 390 ért van )
Isteni: 115424612
Földöntúli: 74836798Lehet, hogy az istenit veszem mert csak. Legdurvább edzőm lenne
-
Speedhs
őstag
Hehe, én is beléptem életemben elsőnek a milliárdosok közé
Készpénz: 539 153 eFt (1 119 670 eFt)
A szponzorok hangulata: karneváli
Bevételek Költségek
Jegybevétel 54 019 eFt Bérek 16 491 eFt
Szponzorok 21 017 eFt Stadionfenntartás 4 720 eFt
Játékoseladások 535 532 eFt Stadionfejlesztés 0 eFt
Jutalékok 6 800 eFt Személyzet 10 440 eFt
Egyéb 0 eFt Ifimegfigyelők 4 000 eFt
Játékosigazolások* 0 eFt
Egyéb 1 200 eFt
Kamatok 0 eFtTeljes bevétel 617 368 eFt Összes költség 36 850 eFt
Várható nyereség/veszteség 580 518 eFt -
zsolli
addikt
Jaaa, és elfelejtettem mondani. A mai ifimeccs után, Attila Paulay már remek játékszervezésnek örvendhet.
Zs
-
plus44
veterán
válasz
Speedhs #16152 üzenetére
Nekem tökéletes.
szerk: egyébként tiszta szar, akinek most van megtakarított pénze, brutál csapatot rakhat össze olcsón. Szinte komplett keretet (mínusz az edzett poszt ugye, de oda is lehet olcsón venni most fiatalokat), annyira szarok az árak. Jelenleg eladni nem érdemes, de ha kell, hát kell....
-
plus44
veterán
216milláért földöntúli jsz? Ok.
-
Speedhs
őstag
Szerintetek megéri venni most egy földöntúli tapasztalatú és jó vezetői képességű edző jelöltet ? Remek edzőt akarok belőle faragni majd. Ja igen, milyen felfogású legyen majd kb ? Játékszervezésre mennék rá 1-2 szezon múlva. Őt néztem ki : 74836798
Rá meg nincs még keret : 178007478
-
ftc
nagyúr
Német U20-as megfigyelő keresett
-
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8] #16139 üzenetére
Elméletileg most eléggé lent vannak az árak, és azt is mondják, hogy szezon végén, ill. szünetben a legalacsonyabb.
Persze lehetnek kimagasló árak, de az már jellemzően kiedzett, jóféle playákra, az osztályozók miatt.
Utána a szezon 3-4. hetére mondják az emelkedést.
De tényleg úgy változik minde, hogy hihetetlen. Mondjuk sosem voltam piacos, de ezek az "újítások" össze-vissza borítanak mindent.
Zs
-
koxos:8]
senior tag
Jó áron mikor érdemes majd játékosokat vásárolni?
Gondolom a szünetben, de azon belül mikor best buy venni? -
Patrick
addikt
Valahogy csak el lesz adva az a ház, remélem.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #16135 üzenetére
Én már nemigen megyek oda többet. Kevés lehetőségem van nagyobb túrákat szervezni, de persze hébe-hóba csak kicsikarok magamnak 1-2-t
De akkor inkább természetesebb, nagyobb víztározókra megyek. Palotás igen szép halálománnyal rendelkezik, de nincs foglalt hely, így lutri, hová "ül" az ember. A napijegye, vagy tag-horgászok beülhetnek melléd, ami tulajdonképpen nem is lenne baj...
...de régebben is bejött mellém egy harcsázó napijegyes, aki ügye nem húzhatna be (csónakkal). De a másik oldalán lévő horgászt megkérte, és az bevitte a kárászos stupek-szerelését csónakkal. Persze valamit szarul köthetett vagy nem tudom, de a kárásza túl nagy pórázra volt eresztve, és hajnalban kapásra kelve, csónakkal be a vízre, majd észlelvén, hogy a szerelékem nem a víz közepe felé megy, hanem kifelé a part felé, már ganyús volt...Szal a csávókám kitekerte a hülye kárásza miatt a cuccomat.
Mikor kitekrtem érte, a kómás fejem miatt a fickó nem mert partközelbe jönni, visszahátrált a kocsijához...
Szal nem hiányzik az idegesség.
Zs
-
Patrick
addikt
Ha valakinek kell tóparti ház (felújított) van eladó.
Palotáson.
-
Patrick
addikt
Ha valakinek kell egy titáni kapus pár hét múlva, az írjon.
-
kopaszqtya
tag
válasz
zsolli #16098 üzenetére
Szerintem igen maradhat a védekezés, 2-3 hónapja kezdtem el őket eddzeni, de egyenlőre csak szélsőkre volt pénz, középen a rutinos öregrókákat játszattam, illetve néha betoltam az összes fiatal védőt +1 rutinos játékost.
Valóban nem állok jól pénzügyileg, 150-200k között lehetek most.
Esetleg a kp-n lehetne profitálni, ott talán már sikerült felhúznom 1-2 jó játékost aki érhet is valamennyit. -
zsolli
addikt
válasz
szimisi #16117 üzenetére
Eleinte csillagozásban ne várj tőle sokat. Alacsony erőnléttel fog edződni. Na de majd egyszer...
Zs
Ui.: természetesen hosszútávra vettem, nem csak 1-2 hétre, aztán eladásra. Ezért is mentem az árbecslés felé a licitben. Ilyenkor nem érdekel. A képesség nem rossz, a spec meg tökéletes (pont ez hiányzott már csak szélről).
-
zsolli
addikt
Első képről a "Jók a fogaid Laci" jut eszembe
Szép környék. A sófürdőben mi anno nem mentünk be, mer' kurva sokan voltak
(Már ha jól azonosítottam be.)Háznál voltatok? Nekünk is ajánlottak háznál szállást, ahol állatokkal is foglalkozhattunk volna (tyúk, desznyó, ló stb...). Sajna nem volt még időnk visszamenni, de ősszel (mi okt.23-án, feleségem névnapján, és a nemzeti ünnep miatti hosszú hétvégén voltunk) egyszerűen gyönyörű. Amikor a többféle, egymás mellett lévő erdő (már fa típusra többféle), elkezd besárgulni, bepirosodni stb..., háát, nagyon szép.
Zs
-
szimisi
tag
válasz
zsolli #16111 üzenetére
Nahát, kicsi a világ. De nem baj most már, egy kis fájdalomdíj azért járt cserébe nekem is:
A csapatod 2 112 eFt-tal gazdagodott, mert Elek Orsós (350205301), aki a csapatodban kezdte karrierjét, nemrégiben 105 600 eFt-ért kelt el.
...
Örülök, hogy jó kezekben lesz, majd pár szezon múlva írd meg ide a skilljeit, ha kész lesz az edzéssel a srác.
-
zsolli
addikt
válasz
szimisi #16109 üzenetére
Tényleg ne haragudj
Természetesen nem miatta akadtam rá. Most nem emlékszem, de vagy szombat hajnalban, vagy délután licitáltam rá.
Most megnéztem egy másik srácot (még valakin van licitem), arra tegnap este licitáltam.
Nem is rémlett, hogy néztem már a srácot miattad. Bocsánat, mostanában nagyon sok fiatalt megnéztem (nem úúúúgy r0by!!!
), és már össze van keveredve minden
De tényleg írhattál volna játékon belül
Annyira az utolsó pillanatban értem haza, hogy a PH-t be sem hoztam, főleg, hogy harc volt a srácért.
Zs
-
zsolli
addikt
Ezt nem hiszed el. Focizni voltam, általában 6-kor végzünk, és kb. 6:45 környékére hazaérünk. De most kicsit ráhúztunk. Mondom magamban, vazze, egy suhancon van licitem és valamikor 7 után jár le. Ahogy hazaértem, még focicipőben be a nappaliba, lap-top bekapcs. Nézem, bazzeg 1 perc a lejáratig, és valaki rálicitált
Nem is gondolkodtam toltam a dellát
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
szimisi #16109 üzenetére
Basszaaaaaaaaameg!!!
Ne haragudj
Írhattál volna játékon belül pm-et
Most adtam el 2 kp-mat, és kerestem még szélre egy jól fejelőt. Nem hiszem el, pont Ő volt aki megtetszett. Ha jól rémlik, nem is nagyon volt más.
Fenébe
Én meg megnéztelek, de még nem tudtalak beazonosítani
Nos, ha ez vigasztal, jó bánásmódban fog részesülni. Most kap 1-2 edzés átadást, utána 5% erőnléttel jsz-t, igaz 50%-os edzett poszton. Majd amikor a remek suhancaim belül elérik a titáni szintet (2-3-4 szezon most nem kalkuláltam ki), akkor megyünk tovább átadásra.
Zs
-
r0by
addikt
Dobok fel pár képet, hátha valakit nem zavar
Elsőre nem jött össze, de próbálkozom máshol. -
r0by
addikt
válasz
szimisi #16106 üzenetére
Nem akarok nagyon beleugatni, de szerintem komolyan gondolja
2-3 szezonon belül adni fog neki kp. edzést, olyat fog ütni ez a játékos majd akkor tájt..
És most van is több mint 1 milliárdja.., szóval valami komoly indoklással kellene, hogy itt előálljAz, hogy nevelőegyesület, nem játszik
De valaki megszorongathatná már a tökét, vagy a tökeit, nem is tudom... -
r0by
addikt
válasz
Speedhs #16096 üzenetére
Az lett volna jó, ha én adom el ennyiért.
Nem baj, így legalább most nyertél te is rajta. Ahogy néztem, azért dobott egy értékelést a védelmeden az egyetlen lejátszott meccsen
2-3 forduló óta már az osztályozó lett a cél (ami persze legrosszabb esetben is simán megvan), mióta Olaf elkezdett velem szarakodni. De azért ott volt a másik opció is, hogy abbahagyom az egészet. Nem szeretem, ha baszogatnak
Na de, a szombati osztályozó meccs is simának tűnik, mégsem lesz az, mert elbasztam a felállítást és betettem egy két sárga lapos védőt. Aki persze a 72. percben be is kapta a 3. sárgáját, így az osztályozón gyenge védelmem lesz. MOTS-ot fogok tolni, így kiemelkedő lesz a kp-m. De még erősen gondolkozok ezen, mert szerintem az ellenfelem ellentámadással fog pályára lépni, ami szippantyú.. -
Napfénysüti
nagyúr
Sikerült nyernem az utolsó meccsen mondjuk ez már nem számított bentmaradtam mindenképpen.
-
DopeBob
addikt
Nah, jó meccs volt tegnap, csak most tudtam megnézni az eredményt. 1-0-ról fordítva, 1-2-re nyertem, megvertem a csoportelsőt, így én nyertem a bajnokságot
Jövő héten osztályozó a feljutásért.
A tapasztalataim a szezonból: Bármi, ami nem KP edzés, úgy tűnik egy jó nagy szopás, ha valaki nem 3-5-2-ben áll ki, az eleve jó nagy hátrányból indul.
Hiába a beton védelem (pl földöntúli) a kicsit jobb csapatoktól mindig kaptam gólt, KP-t bukom ugye, a támadásom pedig szar. Szóval szenvedés az egész. Valamit kezdhetnének a KP-val, mert így nem nagyon éri meg akármi mást edzeni, ha ekkora hátránnyal jár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged