- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
http://www.zzounds.com/item--YAMHS50M
http://www.hangszeraruhaz.hu/index.php?&tpl=product&prid=8504
erre gondoltam, ez nekem stúdió monitornak tűnik, nem láttam még aktív hifi hangfalat szimmetrikus xlr, jack bemenettel. de rájöttem ez nem párban van.most ez tetszik jobban: [link]
ez kb. 60 a párja.
de ez előtt még egy hangkártyát kellene venni.
addig meg jó lesz fejhallgató, vagy valami hifi-s dolog.Bigya:
behringer elvetve. sosem tetszett, nem láttam még jó minőségű/jó hangú cuccát. maximum digitális keverőt a koleszban, de az meg nem az én pénztárcámnak való. -
Bigya
őstag
Hm... Nézd, csináld azt, hogy az lézer egységen keress mini trimmer potit. Ezek a dióda kollimátor áramát állítja. Ha ezt finoman, minimálisan elmozdítod és próbálgatod a lejátszást jó eséllyel megoldódik. Ne tekergess nagyot rajta! Nem mondom, hogy nem parás, de én már javítottam így autós fejegységet. A dióda sajnos fáradó alkatrész! Sok sikert!
-
Slicmor
csendes tag
Nos. Most még 1 éves a suli de jötőre már kettő lesz mert 9 hónap alatt majd 2000 órát leadni
és megtanulni...
Sok olyan eszközük van ami egyedül itt található meg és sehol máshol az országban példul egy 6 MFt-os pengető. A legolcsóbb digitális keverő 200 ezer és csak azok vannak, mármint digitális keverők. Igaz az első két hónap alapozás de azután minden nap gyakszi, a második félévtől pedig egyész nap gyakszi, nincs előadás. A színvonalról annyit hogy ott olyan tanárok tanítanak akik már befutottak, külföldön sokan ismerik őket, sok díjat nyertek (a lejobb keverés példa képpen).
Nagy vonalakban ennyi.
Annyiban viszont tényleg rossz, hogy 440 ezer a tandíj -
PapaMaci
őstag
Nem akarok senkiről semmi rosszat mondani, de nagyon azt látom, hogy egy ilyen tanfolyam inkább pénzgyűjtés, mint mindent megtanítás. Egyébként sincs annyi studióidő, meg gyakorlat, hogy aztán éles helyzetben kizárólag azzal a tudással helyt tudj állni 100%-osan! Kb, mint a vezetés. Azt sem az oktatónál tanulod meg, hanem az utakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- ASUS routerek
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged