- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxx
senior tag
Régebben én is akartam e-célra venni ilyesmi áron hangfalat. A Behringer hangja nem tetszett, akkor inkább az Alesis, talán Monitor One, vagy hogy hívták. Ha van jó erősítőd, ez pont 50k körül van párban. A legjobban az Emu aktív hangfala tetszett, az én fülem nem talált benne hibát. Mélyláda nem árt hozzá, de az általad említett célta talán megteszi anélkül is. Használtan meg lehet vele próbálkozni, de nem tudom mennyire van az efajta hangfalaknak használtpiaca. Újonnan ez is 50k körül van, csak darabja.
A hs50 nem hi-fi hangfal inkább? Egyébként egy jobb hi-fi cuccot lazán használnék ilyen dologra, bár nem biztos, hogy megfelelő megoldás lenne. Viszont használtan könyebb hozzájutni. -
Bigya
őstag
Illetve, most jut eszembe, hogy egy külföldi fórumban olvastam a Behringernek egy olyan próbálkozása, hogy kicsi pult beépített hangkártyával.
Állítólag borzalmas minőségű.Lehet hogy keverem egy másik gyártmánnyal, bocs, tényleg csak rémlik.
érdemes mindenesetre külföldi fórumokat is átnézni...
-
Bigya
őstag
Ha van pénzed, inkább nézz valami komolyabbat.
Szimetrikus bemenet hiánya talán nem olyan nagy baj.Gondolom, megtaláltad ezeket: [link] [link]
Nem tudjuk persze, hogy mennyit szánsz rá maximum.
Csak külső jöhet szóba?Én vettem egy 7500.-ba kerülő intefészt, amin van 1-1 pár RCA ki/bemenet.
Kicsi, USB, driverless. Elegem volt a kisJack laptophangokból, ezt meg hordom magammal rendezvényekre.Sztem hibátlan és próbát megér (occó)!
Ő az: [link]
-
PapaMaci
őstag
Nem tudom, milyen műfajt nyomtatok! A dobmikrofon érdekes kérdés, nagyon műfaj függő! Én van, hogy 3-4 mikrofonnal oldom meg a dobot pl.:
- láb + pergő + 2 overhead (amibe jócskán beleférnek a tamok is) vagy
- láb + 2 oh (amibe a pergőt is belepréselem), vagy
- láb + pergő + 1 oh
Ezek finom jazz -nél, vagy könnyedebb klubhangzásnál kisebb karámnál teljesen jól tudnak működni.
Az ár kérdésban nem vagyok otthon, szerintem nem kértek ezért a lomért sokat. Magam részéről meg tuti nem vásárolnék magamnak lomot, inkább bérelnék! De ezt meg Ti tudjátok, mekkora a keret rá, és mennyi buli van, mennyi idő alatt hozza vissza az árát. Csak aztán ne felejtsétek belekalkulálni a bérleti díjat a buliba, mégha saját cuccal is dolgoztok, mert akkor dolgozhattok ingyen, és soha nem jön vissza a lom ára!
Ha mindenképp pénzt akartok költeni, szerintem először rakjátok rendbe a PA-t, meg egy kutyulót vegyetek! -
-
PapaMaci
őstag
Én épp egy Sony fülest használok, amit már sajna nem lehet kapni az országban. (kifutott széria) A tengeren tulról tudtam vadászni egyet... Amugy komolyzenével dolgozom.
A Sennheiser-rel az a gond, hogy nincs normális zárt fülesük. Nálam ez kizáró ok volt, mert nagyon sokszor egy légtérben ülök a produkcióval.
Ajánlanám a Beyer füleseket pl.: DT770 ami zárt füles, egy probléval, hogy mélyben kicsit színez. Emel, amit meg lehet szokni, csak tudni kell, hogy az olyan. De én már régóta erre a Sonyra vártam, és mással nem is foglalkoztam. Használtam sokat, pl a 770-est. Az MB Quart-nak is vannak jó fülesei, meg még egy párat, amire most nem emlékszem... -
PapaMaci
őstag
Ez az összes gyártó jó választás lehet! Én nem vetném el az USB-s cuccokat, én is azzal dolgozom már több, mint 5 éve!
Az AKG fülest viszont nem erőltetném! Tudom, ehhez szokott hozzá a füled, ennek ismered a hangját, de ha már veszel fülest, akkor legyél nyitott, és keresd meg a legjobbat, amit a budget elbír!
Én személyszerint nem szeretem a hangjukat ezeknek az AKG-knak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest