Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Én épp egy Sony fülest használok, amit már sajna nem lehet kapni az országban. (kifutott széria) A tengeren tulról tudtam vadászni egyet... Amugy komolyzenével dolgozom.
A Sennheiser-rel az a gond, hogy nincs normális zárt fülesük. Nálam ez kizáró ok volt, mert nagyon sokszor egy légtérben ülök a produkcióval.
Ajánlanám a Beyer füleseket pl.: DT770 ami zárt füles, egy probléval, hogy mélyben kicsit színez. Emel, amit meg lehet szokni, csak tudni kell, hogy az olyan. De én már régóta erre a Sonyra vártam, és mással nem is foglalkoztam. Használtam sokat, pl a 770-est. Az MB Quart-nak is vannak jó fülesei, meg még egy párat, amire most nem emlékszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest