Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Netfone
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
valakinek van tapasztalat, vagy hallott már a Behringer FCA202-ről?
a minőségére lennék kiváncsi... azt tudja ami nekem kell, amiben szűk az egyedül, hogy nincs szimetrikus bemenete, csak asszimetrikus. felvételekhez kellene. kisebb garázszenekarok, esetlegessen otthoni szötymörgés. újonan 20k körül van az ára. megérné megpróbálni? vagy inkább valami mást?vagy esetleg van valami jobb kártya/márka, ami ezeket tudja? (nekem digitális ki-be menet nem kell, meg midi sem...)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
a minőségére lennék kiváncsi... azt tudja ami nekem kell, amiben szűk az egyedül, hogy nincs szimetrikus bemenete, csak asszimetrikus. felvételekhez kellene. kisebb garázszenekarok, esetlegessen otthoni szötymörgés. újonan 20k körül van az ára. megérné megpróbálni? vagy inkább valami mást?