- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Nem tudom, milyen műfajt nyomtatok! A dobmikrofon érdekes kérdés, nagyon műfaj függő! Én van, hogy 3-4 mikrofonnal oldom meg a dobot pl.:
- láb + pergő + 2 overhead (amibe jócskán beleférnek a tamok is) vagy
- láb + 2 oh (amibe a pergőt is belepréselem), vagy
- láb + pergő + 1 oh
Ezek finom jazz -nél, vagy könnyedebb klubhangzásnál kisebb karámnál teljesen jól tudnak működni.
Az ár kérdésban nem vagyok otthon, szerintem nem kértek ezért a lomért sokat. Magam részéről meg tuti nem vásárolnék magamnak lomot, inkább bérelnék! De ezt meg Ti tudjátok, mekkora a keret rá, és mennyi buli van, mennyi idő alatt hozza vissza az árát. Csak aztán ne felejtsétek belekalkulálni a bérleti díjat a buliba, mégha saját cuccal is dolgoztok, mert akkor dolgozhattok ingyen, és soha nem jön vissza a lom ára!
Ha mindenképp pénzt akartok költeni, szerintem először rakjátok rendbe a PA-t, meg egy kutyulót vegyetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest