Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
válasz
Auratech #983 üzenetére
Az igény csak "annyi" hogy a géptől Kb 25 m re lévő sima számítógép stereo hangfal tisztán szóljon.
A géptől jack kábelen indul és azon is érkezik. A kábel amit használtam sima 230V-os 0,75mm2 vezeték.
Bár mivel soha a büdös életben nem foglalkoztam hang technikával így nem tudtam, hogy a stereo hangáshoz 4 db ér kell így természetesen 2 db lett véve (miért is kéne más jobb bal gondoltam laikusan). Szerelésnél a középső kettőt használtam fel így van jobb és bal hang csak a közös "esett" ki, ami egyébként Anyut egyáltalán nem érdekli mert a rádiónál amivel eddig hallgatta így ezzel a "kis" hibával is szinte teljesen zajmentes és majdnem tökéletes (de az a minimális zaj ami benne van az is csak közelről hallatszik). De engem idegesít, hogy nem tökéles. A padon találtam 10m jack/rca kábelt ( régebben használtam) és azt fogom felhasználni. Az új vezetéket középen ketté vágom és meglesz a 4 ér végig és még szebb lesz a hangzás. Ugyebár a közös hang nélkül azért nem tökéletes (bár ő észre sem vette, hogy valami nem okés). Már tudom is, hogy mi fog még kelleni hozzá, pár száz forint egy kis szerelés és tökéletesKöszönöm a segítséget.
Legalább ha legközelebb ilyesmit csinálok majd tudom, hogy hogy a tuti
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest