Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhorvat
senior tag
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést, ha nem, elnézést, nem találtam alkalmasabb topikot.
Szeretnék egy 2-3 méter hosszúságú minőségi 3,5mm jack hosszabbítót venni. Nem tudom pontosan miért, de ami most van, az kicsit serceg (fülhallgatón, ha nem megy más hang, hallani, és példának okáért internetezésnél, ha görgetek lejjebb, kis hanggal "jelzi" a műveletet). Közvetlenül a fülest a gépre csatlakoztatva nincs ilyen jelenség, csak a mostani hosszabbítómmal (ami a hangminőséget szerencsére nem rontja túlzottan). Volt szerencsém egy 1000 Ft-os Hama csodahosszabbítóhoz is, első zene megszólalása után vágtam is a polc mélyére.
Kérdésem tehát az lenne, hol és milyen minőségi jack hosszabbítót érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest